LJUBAVNI HOROSKOP za 09. Decembar: Jedan znak će dobiti priliku da se ZBLIŽI sa OSOBOM o kojoj već dugo POTAJNO RAZMIŠLJA!

OVAN

Ljubavni horoskop: Romantične prilike danas su svuda oko vas. Međutim, prije nego što odaberete partnera, morate provjeriti vlastite prioritete kako u budućnosti ne bi došlo do problema. Ako ste već u ekskluzivnoj vezi, podići ćete je na sljedeću razinu. Vjerojatno će se vaš partner trenutno osjećati posesivno i intimno. Vaš odgovor će oblikovati vaš odnos u budućnosti.

 

BIK

Ne gubite puno vremena na eksperimentiranje s mnogim ljubavnicima kako biste otkrili najboljeg među njima. Imate šarmantnu osobnost, ali zbog teške sreće ne možete baciti čaroliju na druge u ovom trenutku. Kada donesete odluku tada ćete osjećati da ste učinili pravu stvar.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Sada ćete moći shvatiti s kakvim partnerom želite provesti život! Da, u pravu ste; morate ići zbog ljubavi, a ne vjenčati se zbog financijske dobiti. Možda ćete naići na tu savršenu osobu i nalet leptira kroz vaš želudac kad vidite tu osobu će biti pokazatelj toga! Neka vas intuicija vodi ako leptiri ne uspiju!

 

RAK

Brinite danas o zdravlju starije rodbine. Vjerojatno ćete biti zaokupljeni drugim stvarima i manje pažnje posvećivati ​​partneru, ali ćete od partnera dobiti mnogo vrijedne praktične i emocionalne podrške. On/ona vam također može pomoći u financijskim pitanjima danas. Stoga svakako pokažite svoju zahvalnost, čak i ako je to u maloj mjeri.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Promjena, revolucija i strast su vam danas naznačeni. Odbijate više sjediti na ogradi i odbijate dopustiti sudbini da ide svojim tijekom, a da se ne trudite voditi je prema onome što želite. Vaš intenzitet osjećaja može čak ostaviti vašeg partnera pomalo zaslijepljenim. Neka vas instinkti vode u donošenju romantičnih odluka i oni će vaš život odvesti u novom smjeru.

 

DJEVICA

Potrebno je danas procijeniti svoju vezu i uspostaviti neke zdrave granice. Vjerojatno ćete shvatiti da iako dajete više nego što možete; vaš partner nije zadovoljan i nastavlja zahtijevati više. Postavljanje ograničenja na te zahtjeve zapravo će ojačati vašu vezu i pomoći vam da uživate u njoj na način koji će se pokazati najboljim i za vas i za vašeg partnera.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 09. Decembar: Jedan znak će dobiti priliku da se ZBLIŽI sa OSOBOM o kojoj već dugo POTAJNO RAZMIŠLJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top