IZABERI sliku ZIME i SAZNAJ koliko SREĆE će ti donijeti ZIMA. Jedna je znak VELIKOG BOGATSTVA!

IZABERI sliku ZIME i SAZNAJ koliko SREĆE će ti donijeti ZIMA. Jedna je znak VELIKOG BOGATSTVA!

8 prosinca, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Iza vas je period koji vam nije mnogo toga dobroga donio. Ono što donese, bolje da ne donese. Problem i brige se samo gomilaju, a izlaza nema ni na vidiku. Sa svime se do sada dobro nosite, iako je jako teško. Nižu se poslovni problemi, ljubavni, zdravstveni, a i financijski.

Obaveza previše koje treba podmiriti, a novca nikad dosta. Nije vam ni malo lako, al uspješno se suprostavljate svemu, iako već gubite nadu za neko bolje sutra i za neku bolju budućnost. Međutim, mnoge stvari će se u vašem životu promijeniti i vama će krenuti na bolje.

Već u bliskoj budućnosti, dobit ćete izvrsnu poslovnu ponudu koju naprosto nećete moći odbiti, iako nećete biti sigurni da li trebate prihvatiti. Međutim, bit će toliko dobra da ćete riskirati i prihvatiti ponudu, jer taj posao će vam donositi mnogo više novca.

Novac vam predstavlja veliki problem u životu i zato ćete jednostavno morati preuzezi rizik koji će taj posao donositi. Ubrzo će se to pokazati ispravnom odlukom i samim time, pronaći ćete mir, jer ćete znati da niste pogriješili. Ono što će vama još ići u prilog je čak i promaknuće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Svaki dobar poslodavac cijeni kada ima dobrog radnika. Vi ćete se pokazati kao vrlo dobar radnik, tako da ćete dobiti promaknuće, a to promaknuće će vam donositi još više novca. Ovo će zaista biti jedna prekretnica u vašem životu.

 

TREĆA SLIKA:

Vi ste osoba kojoj je ljubav smisao života. Vama je život bez ljubavi nepotpun i prazan. Imate tu potrebu da nekome dajete ljubav, da o nekome brinete, da budete pažljivi, da ugađate partneru sa sve načine i da ga učinite sretnim. Ništa manje od toga ni vama ne treba.

Vama je također potrebna sva pažnja svijeta, ljubav i brižnost. Da imate nekoga ko će vas voljeti upravo takvima kakvi jeste, a ne da vas mijenja i oblikuje po svojim željama. Vi ste vrlo dobro svjesni svojih mana, ali tko ih nema!? Poanta je u prihvaćanju i prilagođavanju, jer nitko nije robot pa da bude upravo onakav kako netko drugi želi da bude.

Takvu ljubav vi još niste imali. U početku bi sve bilo sjajno, a onda bi počelo razno prigovaranje i nezadovoljstvo, a to je vama tugu stvaralo. Vi ne tražite puno od života. Vama je dovoljno na dan mrvica sreće, malo ljubavi i malo više zdravlja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali strpljive uvijek sudbina nagradi, a tako će nagraditi i vas tako što će vam poslati osobu koja će vas istinski znati cijeniti i voljeti upravo takvu kakvi jeste. Sa tom osobom ćete pronaći sve ono što do sada niste pronašli sa nikim.

Stranice: 1 2