DNEVNI HOROSKOP za 9. Decembar: OVOM znaku se danas osmjehuje BOGATSTVO, ali i PRAVA LJUBAV!

OVAN

Dnevni horoskop: Vi ste jednostavna osoba i zato vam nedostaje taktika u odnosima. To može uzrokovati da patite čak i s vremena na vrijeme, ali sve je trenutno, jednostavnost će vladati svime čime se manipulira. Držite svoju osjetljivost pod kontrolom. Međutim, možda ćete moći provesti i malo vremena sa svojim dragim osobama.

 

BIK

Dnevni horoskop:  Danas ćete se osjećati posvećenije i dovršit ćete sve zaostatke koji su se danas nakupili. Ako to očistite, dobit ćete lijep osjećaj postignuća i to će primijetiti ljudi koji su vam važni. Rezultat je da ćete više cijeniti i kod kuće i na radnom mjestu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas je sjajan dan za avanturu. Dama se sreća osmjehuje vašem bogatstvu i što god učinite, jednostavno ne možete učiniti krivo. Ako želite investirati, pravo je vrijeme za to. Očekujte da ćete iza ugla upoznati pravu ljubav svog života. Ipak, pazite na svoje zdravlje, skloni ste vječnom kašlju i napadima prehlade.

 

RAK

Dnevni horoskop:  Danas ćete biti cinosigurnost privlačnosti. Biti u središtu pozornosti vaša je urođena sposobnost koja drugima nedostaje i stoga će biti ljubomorni na vas kao nikada prije! Kad nađete vremena, pokušajte razmisliti o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i na mnoga vaša pitanja bit će odgovoreno. Možda ćete pronaći i rješenja za mnoge svoje probleme.

 

LAV

U vašem se životu dogodi neki osobni događaj koji vas koči i koči vaš napredak. Pokušajte riješiti ove stvari ako se stvarno želite spasiti nekih ozbiljnih nevolja. Pokušajte dovesti u pitanje vrijednost odnosa; vrijednost može biti odlučujući čimbenik u smislu inputa koji morate dati odnosu.ᅠᅠᅠᅠ

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:  Danas ste puni energije. Vaš šarm i duhovitost će vjerojatno zaslijepiti sve i kod kuće i na radnom mjestu. Izađite s prijateljima ili nekim posebnim i uživajte. Dan će biti opušten i bez pritiska. Danas postoje šanse da ostvarite značajnu novčanu dobit, ali i da dožite onu posebnu vrstu ljubavi.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 9. Decembar: OVOM znaku se danas osmjehuje BOGATSTVO, ali i PRAVA LJUBAV!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top