Vrijeme je da saznate kome su zvijezde NAPOKON pripremile prava ŽIVOTNA ČUDA i IZNENAĐENJA!

Vrijeme je da saznate kome su zvijezde NAPOKON pripremile prava ŽIVOTNA ČUDA i IZNENAĐENJA!

5 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Studije su pokazale da su prapovijesni grabežljivci imali bolji vid od bilo koje moderne ptice grabljivice. Možda vam se čini da je prošlost nudila mnogo bolje mogućnosti i bolje podržavala vaše talente, ali vi ste zaista najbolja verzija sebe baš kao što ste danas.

Ako se osjećate iskorišteno za svoje dobre namjere, ovo je dobro vrijeme da zaustavite određene razgovore i djela za koja smatrate da su trošenje vaše energije. Postavite jasne granice prije nego što nastavite dalje u partnerstvo ili suradnju bilo koje vrste.

 

BIK

Trenutno ne razmišljate ravno, ali kreativni rad bi vam mogao pomoći da organizirate svoje misli, pogotovo ako stvari zapišete i pretvorite u razumnu cjelinu. Ovo je dobro vrijeme da bilo koji plan stavite i na papir, dajući sebi prostora za razmišljanje o svakom pojedinom koraku odvojeno od drugih.

Tajming nije sve. Bez truda i usredotočenosti, nikakva energija neće uspjeti, i morate pronaći način da uravnotežite svoju potrebu da vjerujete u savršeno vrijeme sa svojom sposobnošću da kreirate svoje pravo vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Misli i emocije ovih dana dobro idu zajedno. Možete razmišljati o praktičnim rješenjima intuitivnih problema i osjećati se dobro ako slijedite svoju predodžbu i tražite stanje unutarnjeg mira umjesto da se borite za ciljeve koji vas više ne motiviraju ili ne čine sretnima.

Putovanje zahtijeva dodatni rad i ako se ne osjećate spontano ili podržano u određenom okruženju, možda je vrijeme da ih promijenite i iskoračite iz uobičajene rutine koja ograničava vaše sposobnosti i potencijal.

 

RAK

Ako zateknete da intenzivno reagirate i na izazove vanjskog svijeta reagirate na ekstreman način, zapitajte se je li to odgovor na stvari koje su se dogodile davno, ili je to prikladno za situaciju u kojoj se nalazite danas.

Važno je ne uzimati bliske ljude zdravo za gotovo. Oni koji najviše brinu o vama, mogu biti nesavršeni, ali očito stoje uz vas, prihvaćajući vaše nesavršenosti i ograničenja.

 

 

LAV

Atmosfera koja vas okružuje pomalo je otrovna. Previše stvari je nejasno i čudno, i nećete imati puno prilika da o njima razgovarate s pravim ljudima. Vjerujte svom osjećaju bez obzira na sve, shvaćajući da se neke dobre namjere drugih mogu vidjeti u jasnom svjetlu i dati vam smjernice za budućnost koju želite graditi.

Mnogo toga vam je skinuto s tanjura zbog skromnosti i da bi se drugi osjećali dobro. Nemojte se uzimati zdravo za gotovo i maknite se iz nezdravog okruženja ako se nađete tamo gdje ste obezvrijeđeni ili nepoštovani.

 

DJEVICA

Iako su se neke prilike pokvarile, ne gubite vjeru. Ovo je vrijeme kada fokus dolazi u fokus, kao poseban alat za postizanje cilja korak po korak. Ne dopustite da vas ometaju i drugi ljudi tjeraju s puta koji se čini ispravnim i stvari za kojima vaše unutarnje dijete žudi.

Borba koju ste osjećali bila je stvarna generacijama koje su vam prethodile, ali to ne znači da je to jedina stvarnost u kojoj možete živjeti. Preispitajte svoj sustav uvjerenja kako ne biste zaglavili u potrazi za drugačijim životom bez pravilne njege i prehrane.

VAGA

Rekord za mrtvo dizanje jednom rukom postavljen je 1920. godine i od tada ga nitko nije nadmašio. Energija je velika, ali neće trajati zauvijek. Imajte na umu da se vaša inicijativa mora koristiti spontano, slobodno i fleksibilno prema mogućim posljedicama vaših postupaka.

Vjerujte u svoju sposobnost da se nosite sa stresom i pritiskom koje bi budućnost mogla donijeti. Uz pravu osobu uz sebe, mogli biste prerasti neke stavove koji samo štete vašem napretku.

 

ŠKORPIJA

Fokus je jak i nećete odustati od najsnažnije verzije sebe na temelju nečijih kritika, očekivanja ili negativnih stavova. Vaša prava priroda konačno blista i više niste raspoloženi ponavljati iste pogreške ili činiti iste kompromise koji su već ranili vaše srce.

Ostanite razigrani i u skladu sa svojim unutarnjim djetetom, postavljajući svoje ciljeve tamo gdje se oni osjećaju ispravno i slijedeći tu razigranu emociju u svom srcu. Možete osjetiti poziv stvari za koje ste stvoreni.

 

STRIJELAC

Stvari izgledaju pomalo hladno, daleko i drugačije od onih koje ste zamišljali. Ipak, uspjet ćete zadržati mir ako obratite pozornost na osjećaje koji izbijaju na površinu. Osjetljivi ste i osjetljiviji nego inače, stoga budite nježni i strpljivi prema sebi.

Duhovni rad može donijeti ozdravljenje, uvide i misli i riješiti dugotrajne ili čudne dileme u vašem životu. Odvojite trenutak za tišinu, meditaciju, molitvu ili kontakt s prirodom, što god vam je ispravno.

 

JARAC

Najčišća voda na svijetu nalazi se na Novom Zelandu i procjenjuje se da je vidljiva do 80 metara, gotovo jednako bistra kao destilirana voda. Priroda vam daje veliku podršku kada trebate jasno vidjeti stvari. Provedite vrijeme u šumi, uz rijeku ili jurite za prirodnim simbolima s kojima se možete povezati i otkrit ćete da vam se misli pokreću usredotočeno.

Smjer koji ste odabrali bit će nagrađivan sve dok ste strastveni u svom životu i stvarima koje trebate raditi svakodnevno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Trebate nešto u što ćete vjerovati i nešto za čime težiti. Čak i ako nemate posebnu misiju ili cilj na umu, slobodni ste odabrati sljedeći korak sa strastvenim pristupom s puno ljubavi. Ništa vam ne govori da je nemoguće spojiti svoje hobije i ugodne aktivnosti s napornim radom.

Sustavi uvjerenja koji su ograničavali više nisu korisni i ne štite vas od opasnosti. Otresite se onoga što je postalo nepotrebno i promijenite perspektivu, tako da možete vidjeti veću cjelinu.

 

RIBE

Potrebna vam je sloboda i prostor da izrazite svoju unutarnju istinu, bez kompromisa ili hodanja po ljusci jajeta za bilo koga. Nijedna situacija nije vrijedna odustajanja od svojih autentičnih potreba, ali morate uzeti u obzir posljedice izbora kako biste s njima mogli biti u miru kako vrijeme prolazi.

Neki planovi nisu zreli za razgovor, ali ste spremni napraviti prvi korak i slijediti strast i vatru u trbuhu. Nemojte stagnirati ili odbaciti vlastiti kreativni proces zbog bilo kakvog vanjskog utjecaja.