Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 8. decembra

U redu, danas prelazimo na stvar, a to znači dobre vijesti za romantiku i sjajne vijesti za one koji žele da potraje.

Komunikacija je naziv igre ovog tjedna, a na ovaj dan imamo izuzetno koristan tranzit: Merkur u Jarcu.

Uz ovaj tranzit kao naš izvor energije, jedno možemo znati sa sigurnošću: prijeći ćemo na stvar.

To znači da ako smo se držali jednog problema i nikada ga nismo pustili, danas je dan kada ne samo da o njemu razgovaramo, već i stvaramo prostor da ga se riješimo.

Na ovaj dan također gledamo Merkur u kvadratu s Jupiterom, a između dva Merkurova tranzita sve što možemo očekivati je završetak. Ovo je dan da se pokrene ‘tu temu’.

Ovdje se nema čega bojati; moramo znati da dugoročno gledano, naš odnos ovisi o tome što govorimo jedno drugome, a to implicira da je ‘nešto reći nužno’.

Više se ne možemo šutke pridržavati neizgovorenih pravila romantike; moramo biti aktivni sudionici u postavljanju zakona.

Ovo je dan kada određeni znakovi Zodijaka dobiju hrabrosti progovoriti, a kako to ide većinu vremena, kad uložimo trud, iskusimo plodove svog rada.

Vjerujte u vlastitu sposobnost komunikacije ovog dana, znakovi. Shvatite da ste vi najvrjedniji igrač u utakmici svog života i da ako je želite živjeti u istini i radosti, onda je bolje da naučite otvoriti usta. Današnji dan podržava nervoznu komunikaciju i drsku pozitivnost.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 8. decembra:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Merkur u Jarcu olakšava prelazak na stvar s voljenom osobom, jer niste netko tko želi gubiti puno vremena na pasivno-agresivnu aktivnost. Ti si ljubavnik, što znači da je tvoj stav prema ljubavi i sebi jedan od ‘uzmi me takvog kakav jesam, ili prođi pored’.

Vaš partner ne samo da razumije ovaj iskreni pristup, već vas i voli zbog toga, a tijekom Merkura u Jarcu, možda će čak otkriti da je način na koji radite stvari vrijedan divljenja, a možda i nešto što bi i sami željeli iskoristiti. Znate kako prenijeti svoje misli i planirate to raditi zauvijek.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što ste učinili postavljanjem ‘istine’ kao nečega što je lako dostupno jest da ste olakšali vama dvoma da idete dalje, unedogled. Vaš životni stil koji govori istinu i bez gluposti stvara snažne temelje za budućnost.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 8. decembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top