OVIM znacima dolaze VELIKE PROMJENE – konačno će doživjeti ljubav o kakvoj  oduvijek sanjaju…

OVIM znacima dolaze VELIKE PROMJENE – konačno će doživjeti ljubav o kakvoj  oduvijek sanjaju…

10 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Niste od onih koji si često dopuštaju da budu ranjivi, ali mogli biste pjevati drugu melodiju. Bit ćete raspoloženi podijeliti nešto o sebi što izaziva nečiji interes ili obogaćuje romantičnu vezu koju trenutno njegujete. Zapravo, dijeleći više o sebi, otvarate put za neku vrstu strastvenog povratnika kojeg dugo niste imali. Nemojte se bojati pustiti ih unutra. Moguće je da su jedva čekali vidjeti ovu vašu stranu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Iako vaši romantični uvjeti trenutno nisu baš ono što ste očekivali, naredni dani donose priliku za razmišljanje o vašoj strastvenoj evoluciji. Ako ste se osjećali zaglavljeno, svemir vas danas podržava u otvaranju uma na načine na koje se vaše emocionalne potrebe usklađuju sa vašim svjetovnim ciljevima. Prosperitet počinje sa stanjem uma, posebno kada se vode ljubavnim pitanjima. Usredotočiti se na obilje koje želite, a ne na ono što nedostaje, izgledi su vrijedni prihvaćanja.

 

 

BLIZANCI

Kozmos vam daje kosmičku dozvolu da krenete prema svojim najvećim romantičnim težnjama. Bez obzira jeste li htjeli uspostaviti vezu s nekim novim ili produbiti vezu koju već imate s nekim, prepuni ste potencijala da se te stvari sada dogode. Dakle, razjasnite kristalno što želite i ne podcjenjujte svoju urođenu moć utjecaja na budućnost vaše romantike. Ako želite, sada možete pomicati planine.

 

 

RAK

Preispitivanje romansi iz vaše prošlosti s ciljem postizanja mira s određenim aspektima njih trenutno će vam uvelike koristiti. Željni ste zaključiti kako ste mogli drugačije postupiti ili pronaći bolnu razdvojenost. Provjera sa samim sobom, rušenje starih paradigmi i mijenjanje perspektive mogu učiniti čuda za vaše srce. Pripremite se da budete zapanjeni onim što se dogodi kada otpustite ono što je bilo i usredotočite se na ono što bi moglo biti.

 

 

LAV

Imate sklonost letenju ispod radara, ali biste mogli biti više oduševljeni ljubavnim stvarima nego što ste bili dugo vremena. Zapravo, možda biste bili spremni napustiti stare načine i promijeniti pristup tako da uključite više zajedništva i otvorenosti s ljubavnim interesom ili s nekim kome ste trenutno posvećeni. Ljubavno putovanje uvijek je najbolje podijeliti, i što više to možete prihvatiti sada, to će vaša pozitivnost i nade u budućnost rasti.

 

 

DJEVICA

U vašem se poslovnom životu ovih dana moglo dogoditi toliko toga da se vaš partner osjeća pomalo nesigurno u vezi svog mjesta u vašem svijetu. Odvojite malo vremena da se emocionalno povežete s njim, objašnjavajući da ste u važnoj fazi svog profesionalnog rasta. Iskrenost u pogledu onoga što vam je važno ključ je poštivanja obje vaše istine. Srećom, onaj koga volite najvjerojatnije će vas razumjeti i podržati u usponu na vrh.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VAGA

Divlja, romantična avantura zvuči kao savršen protuotrov za sve ono što vas trenutno ometa, čak i ako je to samo svakodnevni život. Gladni ste uzbuđenja, pa otvorite ruke i pozdravite sve preokrete s kojima ćete se susresti. Nemojte previše razmišljati o tome što biste trebali učiniti jer je ključ sreće ne vezati se za jedan ishod. Što se tiče ljubavi i romantike sada, spontanost je vaš najdirektniji put prema neobuzdanoj radosti.

 

 

ŠKORPIJA

Spremni ste primiti bljeskove romantične inspiracije danas, stoga odvojite vrijeme za istraživanje unutarnjih razmišljanja vašeg srca i uma. Nove perspektive mogle bi isplivati ​​na površinu, osvjetljavajući put prema dubokim željama koje ste se prije možda previše bojali priznati. Budući da imate moć utjecati na svoju psihu, možda ćete otkriti nešto što ima potencijal utjecati na pozitivne promjene u vašem ljubavnom životu. Iskoristite ono što ste sada naučili da svoje strasti pretvorite u djela koja mijenjaju život.

 

STRIJELAC

Pitali ste se možete li vjerovati nekome koga volite, a možda biste već danas bili spremni iznevjeriti svoju obranu. Dok razmišljate o skladnoj prirodi svoje trenutne romantične veze, vidjet ćete koliko je vaša yin i yang dinamika zaista vrijedna. Ono što ste nekad smatrali nepomirljivim razlikama sada bi moglo izgledati kao ljepilo koje vas drži na okupu. Najbolje što možete učiniti na putu do romantike je slijediti svoje srce  i vjerovati procesu.

 

 

JARAC

Trenutno biste mogli biti uhvaćeni u romantičnoj utrci, nesposobni procijeniti koliko ste daleko došli u potrazi za ljubavlju. Međutim,  kozmos vas ohrabruje da razmislite, iako vaš status veze nije onakav kakvog biste željeli, to ne znači da vaše najsrdačnije želje još uvijek nisu nadohvat ruke. Dopustite da rast vaše prošlosti djeluje kao motivacija za vašu budućnost. Zapravo, ako ste već započeli ovaj posao, nemojte se iznenaditi ako danas vidite znakove strastvenog napretka.

 

 

VODOLIJA

Sve što dotaknete u svom ljubavnom životu bi se moglo pretvoriti u zlato. Kratak sastanak mogao bi dovesti do razmjene telefonskih brojeva ili će svaki vaš zahtjev vašeg partnera biti ispunjen ne samo bez oklijevanja, već i sa zadovoljstvom. Činit će se kao da mašete čarobnim štapićem koji ima sposobnost ostvariti i vaše najluđe romantične fantazije. Dakle, uozbiljite se što god želite i krenite za tim, jer ćete to sada vjerojatno dobiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Romantične mijene mijenjaju se za vas i mogle bi vam se okrenuti. Raširite svoja krila i odletite u smjerovima u kojima niste već neko vrijeme. Nalet emocija koje ćete osjetiti bit će vam potvrda da ste krnuli u pravom smjeru. Koje god novo poglavlje sada počnete pisati za sebe, vaš bi žar mogao gorjeti jače nego prije dugo vremena.