LJUBAVNI HOROSKOP za 11. August: Nečija veza pretrpjet će OGROMAN UDARAC, a netko će dobiti vijest o DOLASKU POTOMSTVA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. August: Nečija veza pretrpjet će OGROMAN UDARAC, a netko će dobiti vijest o DOLASKU POTOMSTVA…

10 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Imate blag pogled na svoj ljubavni život! Međutim, možete se naći u situacijama koje su lišene istinskog osjećaja i stoga nećete biti previše impresionirani onima koji vam nude da postanete dio njihovih života. Stoga ne očekujte da će ljubav vježbati s takvim ljudima! Međutim, oni se mogu pretvoriti u tople i srdačne prijatelje.ᅠᅠᅠ

 

BIK

Ako mislite da ste dobili niske ocjene na ljestvici privlačnost/romantični odnos. Onda je ovo vrijeme da učinite nešto po tom pitanju. Pokušajte vizualizirati kako želite izgledati i kakav partner želite biti. To će vam pomoći da odlučite koji put morate slijediti da biste postigli svoj cilj. Budite mirni sa svime što vam se nađe na putu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Dan je posebno povoljan za druženje s roditeljima. Ako ste u posljednje vrijeme bili prezaposleni, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno ublažiti stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima ili braći i sestrama i pogledajte kako se razvija topli obiteljski provod. Ako ste slobodni, već danas preko roditelja možete upoznati posebnu osobu.

 

RAK

Ljubav, veza i obitelj sada zauzimaju vašu pažnju. Danas ćete provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Podsjetit ćete se koje su vam najvažnije stvari u životu i to će vam pomoći da finalizirate odluku koja vas je zbunjivala već duže vrijeme. Kvalitetno provedeno vrijeme sa svojom obitelji također će pomoći da se oslobodite stresa koji se nakupljao u vašem umu.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Pravo je vrijeme da sjednete s partnerom i riješite probleme koji vas muče u posljednje vrijeme. To se može odnositi na vaše osjećaje i dubinu vaše predanosti jedno drugome. To također može biti u vezi s svakodnevnim kućanskim stvarima koje ste ignorirali. Činjenica je da je pravo vrijeme za zajedničko djelovanje.

 

DJEVICA

Ljubav je možda blizu vas, ali niste u stanju uhvatiti vibracije. Danas se usredotočite na to kako ljudi u vašoj blizini razgovaraju s vama i kako se ponašaju s vama. Netko u vašoj blizini žudi za vašom pažnjom. Doći će do neke zabune s ljudima u vezi. Razgovarajte i slušajte svog partnera jer će to riješiti problem.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Možda imate čežnju za partnerom koji je udaljen od vas bilo fizički ili emocionalno. Fizičku udaljenost je teško pokriti, ali emocionalnu udaljenost može se prevladati s lakoćom. Samo držite svoj ego po strani i napravite prvi korak. Možda ćete se iznenaditi kad otkrijete da vam partner uzvraća osjećaje. Idi i razbij nevidljivi zid.

 

ŠKORPIJA

Posljednjih nekoliko dana zaokupljeni ste problemima u karijeri i poslu. Zapostavili ste svoju obitelj i romantičnu vezu tijekom cijeloga trajanja. Dakle, sada je vrijeme da ovi aspekti vašeg života počnu zahtijevati više vašeg vremena. Morate se odmah pozabaviti ovim pitanjima. U suprotnom može doći do problema u budućnosti.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop: U posljednje vrijeme ignorirate svoje prijatelje, a vrijeme je posebno povoljno za prijateljski izlazak. Izađite van i pogledajte kino ili organizirajte jednostavan prijateljski izlazak i osjetit ćete stres koji niste ni primijetili, a koji lako nestaje. Također vas može kontaktirati netko iz vaše prošlosti tko vam je nekada bio blizak.

 

JARAC

Možda imate stalan pristup nečijem srcu. Vaša nova afera imat će intiman i svjež novi početak. Bit ćete slobodoumni i tražit ćete prave elemente ljubavi i suosjećanja bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas gorka iskustva iz prošlosti utječu. Međutim, ako se bojite, samo gazite nježno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Naučit ćete nešto novo o svom partneru i ove nove informacije mogu vas iznenaditi. Ali ovo je ugodno iznenađenje. Zapravo, ove nove informacije mogu riješiti brojne probleme i zbunjujuće probleme oko vaše veze. Iskoristite ovu situaciju da se prepustite sjajnom provodu sa svojim partnerom.

 

RIBE

Svađe i svađe obilježit će vam dan. Izbjegavajte bilo kakav problem sa svojim partnerom danas. Svađe prestaju ako osoba popusti. Ovaj put budite šutljivi. Budite nježni i puni ljubavi. Pokušajte razumjeti poantu svog partnera i nemojte nuditi nikakvu protuizjavu. Pokušajte mu skrenuti misli na dobra vremena koja ste podijelili. Dan će proći s manje štete.