Jedan zodijak će DONIJETI ODLUKU da PONOVO OSVOJI osobu iz PROŠLOSTI – a da li će uspjeti!-/

Jedan zodijak će DONIJETI ODLUKU da PONOVO OSVOJI osobu iz PROŠLOSTI – a da li će uspjeti!-/

26 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Morate znati da se u zajedničkom životu sve odluke donose zajednički. Dakle, ne može svaki put biti na vaše i nemate se pravo zbog toga ljutiti. Ako se ne možete dogovoriti i odlučiti, nađite neku sredinu. Idealan je trenutak da slobodni pripadnici ovog znaka pokušaju vratiti bivšu ljubav u svoj život. Naravno, ako vam je još uvijek stalo, a znate da je. Zvijezde su na vašoj strani. Samo naprijed.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Možda vaša veza nije uvijek bila sjajna, ali u zadnje vrijeme partner je prema vama pun ljubavi i razumijevanja. Nešto se promijenilo i vi to vidite i osjećate. Ali ne znate kako da mu na isti način vratite, no ne brinite, sigurni smo da vraćate istom mjerom i da vaš partner osjeća da vi to vidite i znate.

 

 

BLIZANCI

Veza vam je u velikoj krizi, dva dana dobro, pet dana svađa i tako u krug. Nitko ništa ne poduzima, ali očito da vam je bolje i tako nego da se odlučite na ljubavni kraj. Nešto podhitno poduzmite jer trpi i pati i jedna i druga strana.

 

 

RAK

U vezi ste i tako se ponašajte. Ne dozvolite da zbog pet minuta nečeg novog, nečeg drugačijeg ostanete bez ovoga što sad imate. Kasnije će vam biti krivo i žao, ali vjerojatno se nećete moći vratiti na staro.

 

 

LAV

Primjećujete da vaša veza nije više kao prije. Sve je manje strpljenja među vama, sve teže se dogovarate i sve teže donosite zajedniče odluke. Ako vas je to počelo zabrinjavati, s pravom vas zabrinjava. Vezu uvijek treba održavati svježom, a kod vas nije takav slučaj.

 

 

DJEVICA

Od inata i tvrdoglavosti nema apsolutno ništa. Vi želite jedno, partner drugo. Natežete se i bezveze dolazite u sukobe umjesto da sjednete kao dve odrasle osobe i dogovorite se na koji način ćete funkcionirati.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2