Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 8. decembar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Od danas do sljedećih nekoliko dana, Venera će se pridružiti Merkuru u ovom zemljanom znaku mijenjajući cjelokupnu energiju u vama i vašem životu.

Merkur je gospodar uma koji upravlja vašim misaonim procesom i komunikacijom.

Kada je u prizemnom i logičnom Jarcu, to je također energija koja će dominirati vašom komunikacijom.

Merkur u Jarcu velika je prednost jer vam može pomoći da razgovarate o praktičnim stvarima koje mogu biti neugodne, ali su neophodne.

Ideje i projekte možete rastaviti na manje, izvedivije korake, dajući vam jasniji put naprijed.

Kad god razmišljate o promjeni u svom osobnom ili profesionalnom životu, važno je osjećati se kao da ne samo znate sljedeći korak, već i da razumijete da je transformacija proces. A ne nešto što se događa u jednom trenutku.

Energija Merkura i Strijelca koja je završila danas bila je fantastična za razmišljanje o tome kako proširiti svoj život i unijeti više istine u odluke i izbore koje donosite. Međutim, sada kada ovaj planet prelazi u Jarca, pomoći će vam da to postignete.

Međutim, prije nego što Merkur napravi ovaj veliki pomak, on će se obračunati s Jupiterom u Ribama. To vas može natjerati da previše obećavate zbog toga koliko ste uzbuđeni da idete naprijed. Međutim, kako kasnije tijekom dana prelazi u znak Jarca, dobit ćete resurse koji zapravo potkrepljuju ono što kažete.

Merkur u Jarcu je energija koja govori ono što mislite i mislite ono što kažete.

Tijekom tog vremena, rasprava o stvarima u vašem osobnom ili profesionalnom životu koje ste izbjegavali omogućit će vam da vidite stvari iz drugačije i realističnije perspektive.

Također podržava te strategije sastavljanja popisa kako bi vam pomogao da budete sigurni da nećete baciti loptu na sebe ili na svoje snove.

Što god izgovorite u postojanje tijekom ovog vremena ima ogromnu moć, stoga to koristite mudro.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 8. decembra:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Danas je moćan dan za vas jer Merkur ulazi u vaš znak Jarca, pomažući vam da artikulirate svoja osobna uvjerenja i potrebe. S Jupiterom u Ribama i planetima uključujući Merkur početkom dana još uvijek u Strijelcu, dobivate poticaj da autentično govorite o svim onim mislima i osjećajima kojima inače ne pokušavate posvetiti previše pažnje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovo je vaša sposobnost da izrazite svoje prave osjećaje i potrebe u vezi s vezom, poslom ili čak životnom situacijom. Ako niste bili sigurni kako riješiti stvari, vjerujte sebi i idite korak po korak, to će osigurati da više nikada ne pokušate nešto gurnuti pod tepih.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 8. decembar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top