Nekome stiže divno ljubavno IZNENAĐENJE, a nekome gorak okus RASTANKA!

Nekome stiže divno ljubavno IZNENAĐENJE, a nekome gorak okus RASTANKA!

16 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Položaj planeta može biti zanimljiv s nekim koga se nadate da ćete bolje upoznati. Ipak, možda ćete biti iznenađeni koliko su emotivni, što nikada ne biste očekivali. Možda ćete se naći u ulozi savjetnika i pouzdanika, te im pomažete riješiti razne emocionalne poteškoće, u čemu jako uživate!

 

BIK

Možete proći kroz nekoliko promjena mišljenja u vrlo kratkom vremenu. Trenutni tranziti ukazuju na to da će vam možda biti teško, čak i s vašom ugrađenom sposobnošću otkrivanja laži, razabrati što je zapravo istina. Ako uistinu želite da veza procvjeta, onda je možda najbolje zanemariti ono što se nedavno dogodilo. Tvoj izbor.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U početku se može činiti da položaj planeta predstavlja prepreku koju ne možete odmah pronaći način da je prevladate. Ipak, u stvari, ova prividna prepreka je zapravo prikriveni blagoslov kada je u pitanju jasnije razumijevanje nekoga kome se postupno približavate. To će vam omogućiti da saznate što oni stvarno osjećaju prema vama.

 

RAK

Danas ste dvoumljeni, s trenutnim položajem planeta. S jedne strane, ne želite se zamarati objašnjavanjem, jer bi vam to oduzelo previše vremena, a također smatrate da dotična osoba nikada ne bi razumjela. S druge strane, očajnički želite da vas razumiju na dubok i intuitivan način koji prkosi svim riječima i pokušajima racionalizacije.

 

LAV

Planetarna usklađenost može značiti da ćete dobiti priliku isprobati neke od fantazija koje ste do sada držali pozadi. Ako vi i vaša voljena osoba otkrijete da vašem ljubavnom životu trenutno treba nešto da ga vratite u život, onda biste možda trebali iskoristiti kozmičku klimu da ostvarite neke od svojih snova.

 

DJEVICA

Uživate u razgovoru s drugima ili je možda ispravnija riječ propovijedanje, tako da položaj planeta znači da će vam možda biti teško prenijeti poruku nekome za koga znate da je trenutno potrebna vaša pomoć i vodstvo. Iako vas ta osoba vjerojatno poznaje bolje od bilo koga, otkrit ćete da se čini neobično otpornim na vaše savjete. Možda im trenutno ne treba!

VAGA

Položaj planeta znači da se samo pitate hoćete li se usuditi riskirati i vjerovati svojim dubljim osjećajima, koji vas vode prema tome da nekome prilično posebnom kažete kako se osjećate. Možda ćete satima razmišljati o tome pokušavajući razmotriti sve mogućnosti, ali na kraju ćete se jednostavno morati odlučiti. Ne možete se pripremiti za to unaprijed – možete samo to učiniti.

 

ŠKORPIJA

Pazite da vas vaša sklonost traženju nesavršenosti kako biste je ispravili ne dovede u nevolje. Kretanje planeta znači da možete odvesti ovaj proces jedan korak predaleko i optužiti nekoga tko vam je jako drag za djelo koje nikada ne bi pomislio počiniti. Prije nego uprete prstom, provjerite razumijete li pravi učinak svojih riječi.

 

STRIJELAC

Planetarno usklađivanje može se činiti kao da privremeno zamrzava slobodan protok komunikacije između vas i druge osobe. Međutim, nemojte ovo uzimati k srcu; radije iskoristite priliku da shvatite kako ili zašto se to dogodilo. Ako uspijete doći do korijena problema i primijetite što se dogodilo što je prekinulo vašu sposobnost govora, napravit ćete ogroman korak u istinskijem zajedničkom životu.

 

JARAC

Već znate što mislite, ali imate velikih poteškoća u odlučivanju kako se stvarno osjećate prema nekome s kim biste se željeli zbližiti. Položaj planeta znači da imate priliku baciti svjetlo na svoje emocije, a mogli biste se čak i iznenaditi kada otkrijete da su duboke i strastvene – nešto s čime ste se možda nadali da se nećete morati suočiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarna usklađenost mogla bi uzrokovati da vidite nekoga u koga jako želite vjerovati kroz ružičaste naočale. Bez obzira što bi netko mogao reći suprotno, jednostavno im ne biste vjerovali, čak i da vam je dokaz pred očima. Ali ako mislite postati intimniji s njima, onda bi bilo bolje znati istinu.

 

RIBE

Možda ćete morati malo pregovarati kada su u pitanju odnosi. Položaj planeta ukazuje na to da vi i vaš partner  trebate razgovarati o stvarima, ali se možda nećete odmah vidjeti oči u oči. Nećete pronaći odgovor pokušavajući tražiti sva pitanja oko kojih se slažete, već uvidjevši potpuno novu i potpuno originalnu perspektivu na kojoj ćete temeljiti svoj argument.