Nekome stiže divno ljubavno IZNENAĐENJE, a nekome gorak okus RASTANKA!

OVAN

Planetarna usklađenost mogla bi uzrokovati da vidite nekoga u koga jako želite vjerovati kroz ružičaste naočale. Bez obzira što bi netko mogao reći suprotno, jednostavno im ne biste vjerovali, čak i da vam je dokaz pred očima. Ali ako mislite postati intimniji s njima, onda bi bilo bolje znati istinu.

 

BIK

Možda ćete morati malo pregovarati kada su u pitanju odnosi. Položaj planeta ukazuje na to da vi i vaš partner (sadašnji ili budući) trebate razgovarati o stvarima, ali se možda nećete odmah vidjeti oči u oči. Nećete pronaći odgovor pokušavajući tražiti sva pitanja oko kojih se slažete, već uvidjevši potpuno novu i potpuno originalnu perspektivu na kojoj ćete temeljiti svoj argument.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Položaj planeta može biti zanimljiv s nekim koga se nadate da ćete bolje upoznati. Ipak, možda ćete biti iznenađeni koliko su emotivni, što nikada ne biste očekivali. Možda ćete se naći u ulozi savjetnika i pouzdanika, te im pomažete riješiti razne emocionalne poteškoće, u čemu jako uživate!

 

RAK

Možete proći kroz nekoliko promjena mišljenja u vrlo kratkom vremenu. Trenutni tranziti ukazuju na to da će vam možda biti teško, čak i s vašom ugrađenom sposobnošću otkrivanja laži, razabrati što je zapravo istina. Ako uistinu želite da veza procvjeta, onda je možda najbolje zanemariti ono što se nedavno dogodilo. Tvoj izbor.

 

LAV

U početku se može činiti da položaj planeta predstavlja prepreku koju ne možete odmah pronaći način da je prevladate. Ipak, u stvari, ova prividna prepreka je zapravo prikriveni blagoslov kada je u pitanju jasnije razumijevanje nekoga kome se postupno približavate. To će vam omogućiti da saznate što oni stvarno osjećaju prema vama.

 

DJEVICA

Danas ste dvoumljeni, s trenutnim položajem planeta. S jedne strane, ne želite se zamarati objašnjavanjem, jer bi vam to oduzelo previše vremena, a također smatrate da dotična osoba nikada ne bi razumjela. S druge strane, očajnički želite da vas razumiju na dubok i intuitivan način koji prkosi svim riječima i pokušajima racionalizacije.

Nastavak na idućoj stranici…

Nekome stiže divno ljubavno IZNENAĐENJE, a nekome gorak okus RASTANKA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top