LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Decembar: Nečija veza pretrpjet će OGROMAN UDARAC, a netko će dobiti vijest o DOLASKU POTOMSTVA…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Imate blag pogled na svoj ljubavni život! Međutim, možete se naći u situacijama koje su lišene istinskog osjećaja i stoga nećete biti previše impresionirani onima koji vam nude da postanete dio njihovih života. Stoga ne očekujte da će ljubav vježbati s takvim ljudima! Međutim, oni se mogu pretvoriti u tople i srdačne prijatelje.ᅠᅠᅠ

 

BIK

Ako mislite da ste dobili niske ocjene na ljestvici privlačnost/romantični odnos. Onda je ovo vrijeme da učinite nešto po tom pitanju. Pokušajte vizualizirati kako želite izgledati i kakav partner želite biti. To će vam pomoći da odlučite koji put morate slijediti da biste postigli svoj cilj. Budite mirni sa svime što vam se nađe na putu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Dan je posebno povoljan za druženje s roditeljima. Ako ste u posljednje vrijeme bili prezaposleni, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno ublažiti stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima ili braći i sestrama i pogledajte kako se razvija topli obiteljski provod. Ako ste slobodni, već danas preko roditelja možete upoznati posebnu osobu.

 

RAK

Ljubav, veza i obitelj sada zauzimaju vašu pažnju. Danas ćete provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Podsjetit ćete se koje su vam najvažnije stvari u životu i to će vam pomoći da finalizirate odluku koja vas je zbunjivala već duže vrijeme. Kvalitetno provedeno vrijeme sa svojom obitelji također će pomoći da se oslobodite stresa koji se nakupljao u vašem umu.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Pravo je vrijeme da sjednete s partnerom i riješite probleme koji vas muče u posljednje vrijeme. To se može odnositi na vaše osjećaje i dubinu vaše predanosti jedno drugome. To također može biti u vezi s svakodnevnim kućanskim stvarima koje ste ignorirali. Činjenica je da je pravo vrijeme za zajedničko djelovanje.

 

DJEVICA

Ljubav je možda blizu vas, ali niste u stanju uhvatiti vibracije. Danas se usredotočite na to kako ljudi u vašoj blizini razgovaraju s vama i kako se ponašaju s vama. Netko u vašoj blizini žudi za vašom pažnjom. Doći će do neke zabune s ljudima u vezi. Razgovarajte i slušajte svog partnera jer će to riješiti problem.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Decembar: Nečija veza pretrpjet će OGROMAN UDARAC, a netko će dobiti vijest o DOLASKU POTOMSTVA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top