LJUBAVNI HOROSKOP za 10. August: PONOS bi mogao biti PREPREKA za NAJVEĆU SREĆU jednog zodijaka, dok će OVAJ znak morati donijeti TEŠKU ODLUKU…

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. August: PONOS bi mogao biti PREPREKA za NAJVEĆU SREĆU jednog zodijaka, dok će OVAJ znak morati donijeti TEŠKU ODLUKU…

9 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Pravo je vrijeme da posvetite posebnu pažnju svojoj obitelji. Aktivnosti djece mogu vas zaokupiti tijekom cijelog dana. Možete prisustvovati recitalu ili igri u kojoj vaše dijete sudjeluje. Također možete posjetiti svoje roditelje ili planirati putovanje do njih ako žive daleko. Vaši najbliži rođaci će cijeniti svaku malu, ali promišljenu gestu koju želite učiniti.

 

BIK

Vi ste slobodna ptica i predanost nije vaša šalica čaja. Stoga je bolje ne ulaziti u to ako se ne možete nositi s tim, inače naučite biti hladni prema posesivnosti svog partnera. Oni koji su slobodni mogu izgledati mirni i staloženi, ali nažalost mogu biti pogođeni mislima o nezaboravnoj prošloj ljubavi! Kretanje dalje je jedini izlaz!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:   Možda će vam danas biti malo teško povezati se sa svojom najdražom ljubavi. Zapravo ste im bliski, ali ipak iz nezrelosti pokušavate se cjenkati o osjećajima s njima. Rješenje bi bilo da se dobro upoznate prije nego što se vas dvoje odlučite zbližiti i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Vaš će odnos biti puno bolji nakon ovog emocionalnog dijeljenja.

 

RAK

Danas postoji mogućnost da postanete manje pristupačni. Dan nije najprikladniji za njegovanje novih ili starih veza. Umjesto toga, više ćete se baviti samoanalizom i to može odavati vibru da ne želite da vas ometaju. Međutim, možete nazvati starog prijatelja ili dobiti iznenadni posjet nekoga tko vam je blizak iz vaše prošlosti.

 

LAV

Ljubavni horoskop: Negdje ste počeli osjećati da su vam romantične veze ovih dana dosadne i neispunjavajuće. Međutim, jedinstvena i svježa vrsta romantike može ponovno pokrenuti vašu želju za sklapanjem saveza s osobama suprotnog spola. Motivirajte se da ne gubite nadu, plod strpljenja je sladak pa će biti i vaša nagrada.

 

DJEVICA

Planetarne aktivnosti donijele su burno razdoblje u vašem odnosu. Posljednjih nekoliko dana bilo je puno događaja i to vas je dovelo u obrambeno raspoloženje gdje se samo nadate da ćete pognuti glavu i održati mir. Međutim, ovo je upravo vrijeme kada trebate istražiti svoj odnos u agresivnijem stilu kako biste razumjeli njegovu dubinu.

VAGA

Ljubavni horoskop:   Svaki pojedinac je jedinstven i želi sebe u potpunosti istražiti! Ali vi ste sputavali svog partnera istog! Bojite se da bi se mogli odreći nečeg vrijednog i da poduzeti rizik možda neće biti uspješan. Samo se opustite i dopustite svom partneru da istražuje sebe. Jako im je potrebna vaša podrška. Dajte im ga i začinite ga sa malo romantike!ᅠᅠᅠ

 

ŠKORPIJA

Dan je idealan za planiranje nekih obiteljskih aktivnosti. Odvedite svoju djecu na igru ​​s loptom, u park ili muzej. Također možete planirati da provedete vrijeme sa svojim roditeljima ili braćom i sestrama. Večer je posebno pogodna za romantiku, ali bolje je pokušati intimno druženje nego veliku zabavu. Obiteljske obveze sada će imati prioritet.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:   Od vitalnog je značaja da sada na jasan način prenesete svoje potrebe i želje svom partneru. Vaša komunikacija je izgledala prilično dvosmislena i to je moglo stvoriti zbrku u vašoj vezi. Ovaj dan je savršen za razjašnjavanje svih nesporazuma i za obnovu vitalnosti vaše veze. Također možete naučiti nešto od svog partnera što je za vas potpuno neočekivano i vrlo iznenađujuće.

 

JARAC

Ne kucajte na vrata kada je veza u pitanju. Zapamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti kako bi vam predstavio taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada se dobro zabavite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:   Stanje vaše veze u posljednje je vrijeme prilično zbunjujuće i niste bili u stanju protumačiti ili razumjeti signale koje vam partner šalje. Danas ćete prikupiti neke informacije o svom partneru koje će vam pomoći da bolje razumijete i procijenite situaciju. Možda ćete također morati poduzeti neke odlučne radnje na temelju ovih informacija, ali pazite da ostanete smireni dok donosite svoju odluku.

 

RIBE

Vaš će ljubavni život danas vjerojatno postati prilično aktivan. Vaš partner vas je vjerojatno ignorirao i sada će udvostručiti napore da nadoknadi ovu nepažnju. Ne budite agresivni u ljubavi. Umjesto toga, uživajte u onom što vam drugi poklanjaju. Morate se prestati držati pritužbi i žaljenja iz prošlosti.