LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Decembar: PONOS bi mogao biti PREPREKA za NAJVEĆU SREĆU jednog zodijaka, dok će OVAJ znak morati donijeti TEŠKU ODLUKU…

OVAN

Ljubavni horoskop: Pravo je vrijeme da posvetite posebnu pažnju svojoj obitelji. Aktivnosti djece mogu vas zaokupiti tijekom cijelog dana. Možete prisustvovati recitalu ili igri u kojoj vaše dijete sudjeluje. Također možete posjetiti svoje roditelje ili planirati putovanje do njih ako žive daleko. Vaši najbliži rođaci će cijeniti svaku malu, ali promišljenu gestu koju želite učiniti.

 

BIK

Vi ste slobodna ptica i predanost nije vaša šalica čaja. Stoga je bolje ne ulaziti u to ako se ne možete nositi s tim, inače naučite biti hladni prema posesivnosti svog partnera. Oni koji su slobodni mogu izgledati mirni i staloženi, ali nažalost mogu biti pogođeni mislima o nezaboravnoj prošloj ljubavi! Kretanje dalje je jedini izlaz!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:   Možda će vam danas biti malo teško povezati se sa svojom najdražom ljubavi. Zapravo ste im bliski, ali ipak iz nezrelosti pokušavate se cjenkati o osjećajima s njima. Rješenje bi bilo da se dobro upoznate prije nego što se vas dvoje odlučite zbližiti i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Vaš će odnos biti puno bolji nakon ovog emocionalnog dijeljenja.

 

RAK

Danas postoji mogućnost da postanete manje pristupačni. Dan nije najprikladniji za njegovanje novih ili starih veza. Umjesto toga, više ćete se baviti samoanalizom i to može odavati vibru da ne želite da vas ometaju. Međutim, možete nazvati starog prijatelja ili dobiti iznenadni posjet nekoga tko vam je blizak iz vaše prošlosti.

 

LAV

Ljubavni horoskop: Negdje ste počeli osjećati da su vam romantične veze ovih dana dosadne i neispunjavajuće. Međutim, jedinstvena i svježa vrsta romantike može ponovno pokrenuti vašu želju za sklapanjem saveza s osobama suprotnog spola. Motivirajte se da ne gubite nadu, plod strpljenja je sladak pa će biti i vaša nagrada.

 

DJEVICA

Planetarne aktivnosti donijele su burno razdoblje u vašem odnosu. Posljednjih nekoliko dana bilo je puno događaja i to vas je dovelo u obrambeno raspoloženje gdje se samo nadate da ćete pognuti glavu i održati mir. Međutim, ovo je upravo vrijeme kada trebate istražiti svoj odnos u agresivnijem stilu kako biste razumjeli njegovu dubinu.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Decembar: PONOS bi mogao biti PREPREKA za NAJVEĆU SREĆU jednog zodijaka, dok će OVAJ znak morati donijeti TEŠKU ODLUKU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top