HOROSKOP ZA KRAJ GODINE! Ovnu i Ribama stiže IZNENAĐENJE, Blizanci moraju biti oprezni, Lav i Jarac će biti NAJSRETNIJI ZODIJACI

HOROSKOP ZA KRAJ GODINE! Ovnu i Ribama stiže IZNENAĐENJE, Blizanci moraju biti oprezni, Lav i Jarac će biti NAJSRETNIJI ZODIJACI

17 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Dani koji dolaze donose vam vijesti na koje dugo čekate. Čekanju će doći kraj, a vijest će biti početak slavlja i sreće. Financijska situacija će se također promijeniti i donijeti vam novac. U ljubavi će biti gotovo savršeno. Ovo će biti idealni dani za riješavanjem starih problema koji čekaju da se riješe.

 

 

BIK

Iako se sada ne radujete ničemu, ipak će se vaše opće stanje promijeniti i osjećat ćete se dobro. Vrijeme ćete provesti sa voljenim osobama i osjećat ćete se dobro. Sam kraj godine donosi i jedno veliko iznenađenje. Jedna osoba će vam priznati ljubav.

 

 

BLIZANCI

Ne smijete se opustiti ni na trenutak i ništa prepuštati slučaju, posebno kada je riječ o poslovnom životu. Ukoliko želite da poberete zasluge koje vam pripadaju, borite se, jer će ih drugi ugrabiti prije vas. Povedite računa i o svojim postupcima kada je riječ o voljenoj osobi. Prijeđite preko ponosa i uljepšajte si ove dane koliko je to moguće.

 

 

RAK

Bez obzira na sve, vi volite praznike, slavlja i dočeke i osjećat ćete se upravo tako. Sretno, poletno i raspoloženo. Poslovni život će vam pružiti priliku za većom zaradom i dodatnim novcem. Ljubav će vam također donijeti razloge za sreću. Vaše raspoloženje ništa neće moći pokvariti.

 

 

LAV

Zvijezde su odlučile da ćete vi biti najsretniji zodijak u zadnjim danima ove godine, jer vama stiže jedan veliki novčani dobitak kojemu se niste nadali. Sreći i veselju neće biti kraja, ali će biti kraj velikim problemima, pogotovo onim financisjim. U Novu godinu ući ćete bogati.

 

 

DJEVICA

Nažalost, ne možemo reći da vam dolaze dani sreće, jer ćete se pomalo osjećati nostalgično i nedostajat će vam neke osobe koje neće moći biti sa vama. Neće vam biti do slavlja i veselja, ali ipak ćete se pokušati prilagoditi prazničnom raspoloženju.

VAGA

Uz sve probleme, problem vam stvara i ljubav, jer jedna osoba prema kojoj imate jake emocije neće biti sa vama na sam doček Nove godine. Vaše raspoloženje bit će dosta sjetno, jer da bi bili sretni, potrebna vam je ta osoba.

 

 

ŠKORPIJA

Posljednji dan u godini vam donosi sretne vijesti, no nećete biti previše raspoloženi za ništa. Previše problema i previše posla i obaveza je učinilo svoje. Bit će vam potreban samo mir. Nećete imati motivacije za ništa. Ipak, pokušajte se opustiti ako ništa, time ćete usrećiti svoje voljene.

 

 

STRIJELAC

Bez obzira na sve probleme, pratit će vas lijepo raspoloženje i sreća. Bit ćete ushićeni zbog dočeka Nove godine i jer ćete to vrijeme provesti sa dragim i voljenim osobama. Ipak ćete uživati i ništa vam neće moći pokvariti raspoloženje.

 

 

JARAC

S veseljem čekate Novu godinu, jer želite što prije izaći iz ove godine i ući u Novu. Za vas će to biti jedan novi početak i početak promjena koje ste si zacrtali. Jedan poziv koji ćete dobiti će pomoći u ostvarenju vaših ciljeva. Za vas bi ovo zaista mogao biti jedan novi početak.

 

 

VODOLIJA

Opterećeni ste poslom i najviše posvećeni poslu, te ste time zanemarili i svoj ljubavni život. Ali ljubav nije zaboravila na vas, jer će vas upravo ljubav iznenaditi u zadnjem danu ove godine. Ako ste slobodni, budite spremni na emotivne promjene i nove početke.

 

 

RIBE

Kraj godine će za vas biti i više nego uspješan. Mnogo toga vam stvara problem, a između ostalog i financije. Upravo će doći do velikog pomaka na financijskom planu, jer će vam se otvoriti mogućnost za obavljenjem daleko boljeg posla, a samim time i većim novčanim sredstvima. Ljubav će vam također donijeti sretne trenutke.