DNEVNI HOROSKOP za 7. Decembar: OVAJ znak MORA SHVATITI da NIKOME NIJE DUŽAN OBJAŠANJAVATI svoje i POSTUPKE i ne treba ničije DOPUŠTENJE…

OVAN

Dnevni horoskop: Privlačite puno pažnje od svih. Uskoro ćete među svima primijetiti svoje neprijatelje. Budite oprezni u postupanju s tim ljudima jer vas pokušavaju isprovocirati i dokazati da ste krivac. U slučaju prevelikog otpora, samo se odmaknite! Iako ćete naći nekoga novog kome se možete povjeriti!ᅠᅠᅠ

 

BIK

Dnevni horoskop:  Općenito ste vrlo bistre glave. Ali danas će vašu sposobnost logičnog razmišljanja ometati vlastiti problemi i nesigurnosti. Stoga ovo nije najbolji dan za preuzimanje novog projekta ili novog partnera. Vjerojatno ste danas pogriješili u svojoj prosudbi. Dakle, temeljiti svoje buduće aktivnosti na tome možda neće biti plodonosno. Pokušajte se opustiti danas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas ćete se osjećati neobjašnjivo tvrdoglavo i ustrajati u tome što vam svi drugi i vaš vlastiti razum govore da radite. Morate shvatiti da udubljivanje u pete neće riješiti nikakve probleme. Morate biti u stanju otvoriti svoje srce i um kako biste se uspješno nosili sa svojim trenutnim poteškoćama.

 

RAK

Dnevni horoskop:  Na poslovnom sastanku će neki pregovori na čekanju poprimiti povoljne zaokrete. Danas ste mirni i stabilni. Vaše odluke su rezultat dobro promišljenih procesa. Radno okruženje može doživjeti neke pozitivne promjene. Možda ćete sresti starog znanca. Kod kuće možete biti mirni i sporni. Intelektualni rast bit će bez premca. Voljeni mogu donijeti radost u vaš život kroz dobre vijesti.

 

LAV

Bit ćete privrženi i puni ljubavi prema svima s kojima danas dođete u kontakt! Netko će možda biti dirnut vašom velikodušnošću i do kraja dana će priznati svoje osjećaje prema vama. Koliko god gorka iskustva još uvijek imate na umu, ali ovo je vrijeme da se oslobodite svih negativnosti i zamjerki koje ste dugo držali.

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:  Vjerojatno će se u vašem životu pojaviti situacija u kojoj ćete morati preuzeti vrlo izravnu i proaktivnu ulogu. Možda se čini da je situacija vrlo teška, ali imate sposobnost da je pošteno riješite. Morat ćete se samo potvrditi, ali ne brinite. Nakon što kriza prođe, ljudi će biti impresionirani vašom ulogom u njenom rješavanju.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 7. Decembar: OVAJ znak MORA SHVATITI da NIKOME NIJE DUŽAN OBJAŠANJAVATI svoje i POSTUPKE i ne treba ničije DOPUŠTENJE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top