Za OVA 3 znaka Decembar će biti vrlo TEŽAK, STRESAN, PROMIJENJIV i RAZOČARAVAJUĆ – Sreća će im okrenuti leđa…

Za OVA 3 znaka Decembar će biti vrlo TEŽAK, STRESAN, PROMIJENJIV i RAZOČARAVAJUĆ – Sreća će im okrenuti leđa…

16 studenoga, 2023 0 By Admin

Budimo iskreni, Decembar uvijek donosi raznolike emocije. Mnogi od nas provedu dosta vremena tijekom ovog mjeseca ispunjenog sjećanjima na ljude koji više nisu s nama, kao i vremena provedenog u preispitivanju neuspjeha i uspjeha.

Ova je godina bila jako teška za mnoge ljude, a kako ona odmiče, ima nešto u nama što se pridružuje zavoju prema dolje. Osjećamo se manje energično i više razmišljamo; a za neke je znakove jednostavno depresivan.

Ono što je dobro je da je depresija koja se često veže uz decembar i kraj godine privremena.

No, bez obzira na to što sada osjećamo, pred nama su bolji dani. Optimizam spašava dan, svaki dan.

Dok završavamo godinu, moramo postati pragmatični.

Moramo ući u Novu godinu sa samopouzdanjem, a za neke znakove, povećanje samopouzdanja i ljubavi prema sebi može biti najteži pothvat.

Ono što nekima čini decembar teškim leži u nemogućnosti da se trgnemo iz njega, pogotovo kada znamo da nam boravak ‘u njemu’ ne donosi ništa dobro.

Tri znaka zodijaka s lošim mjesečnim horoskopom za decembar:

1. ŠKORPIJA

Iako vam ovaj mjesec ne obećava ništa preteško, ono s čime ćete se suočiti je nešto što ima veze s odlukom. S vama, uvijek će vam se pružiti prilika koja bi vam potencijalno mogla promijeniti život.

Ono što vam stvara probleme je to što ne vjerujete u to. Ne možete razmišljati oko ideje da postoji nešto što bi vam moglo radikalno promijeniti život na bolje. Ali isto tako ne želite to prebrzo zatvoriti, jer postoji neki intuitivni osjećaj koji vam govori da vjerujete to.

I, tipično za vaš znak, izludit ćete sami sebe što učiniti. Ne vjerujete mišljenjima ili savjetima prijatelja i općenito se okrećete vlastitom osjećaju za intuitivne pogotke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Decembar ti govori da kreneš, da je sigurno, ali ti i dalje ne vjeruješ. Učinite si uslugu i nemojte čekati zadnji trenutak da odlučite, jer bi se ovo moglo pokazati kao jako dobra stvar.

2. VODOLIJA

Ono što decembar čini prilično teškim za vas je to što ste po prirodi vrlo sentimentalna osoba i u to vrijeme nećete moći izbjeći bujicu sjećanja koja će vas pogoditi gotovo čim mjesec počne. Vi ste jedan od ljudi koji mogu doživjeti depresiju kao rezultat pretjeranog razmišljanja o sjećanjima i procesuiranja gubitka na negativan način.

Upravo sada, osjećate se kao da su stvari previše sirove da biste se s njima nosili; nešto vam se dogodilo ove godine što vas je stavilo u zonu ‘bez povjerenja’ kada se radi o oslanjanju na nešto što bi vam se trebalo dogoditi.

U to vrijeme najbolje se snalazite sami, jer također niste netko tko voli dijeliti svoju depresiju. Preći ćete to, ali na neki način prvo morate ovo učiniti; morate posjedovati svoju depresiju kako biste je mogli prepoznati kao nešto čega se morate riješiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. OVAN

Mjesec decembar nije toliko prepun problema kao što možda mislite, ali idete prema retrogradnom Merkuru krajem mjeseca, i gotovo kao da pokrećete mehanizam prije nego što se to i dogodi. To znači da ćete se ponašati retrogradno, što znači da ćete ovaj mjesec napraviti nekoliko čudnih grešaka koje ćete odmah morati ispraviti.

Mjesec će teći ovako: počni, zaustavi, ponovi, odustani i počni iznova. Ono što vas stvarno muči ovog mjeseca je to što znate da ste na dnu svih svojih nevolja. Napravili ste nešto što vas je zabrljalo, a sada kada je zabrljalo, morate to popraviti. A to se neće samo od sebe popraviti. Ne brini previše, jer znaš što radiš; sljedeći put, učini to ranije, to je sve.