Vrijeme je za LJUBAVNU ČAROLIJU – OVOM znaku slijedi SUSRET sa SRODNOM DUŠOM…

Vrijeme je za LJUBAVNU ČAROLIJU – OVOM znaku slijedi SUSRET sa SRODNOM DUŠOM…

12 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Položaj planeta ohrabruje vas da ne odustanete od pokušaja da dobijete taj presudno važan spoj s određenom osobom. Stvarno je stvar ustrajnosti i strpljenja. Ako ste već uključeni u trajnu vezu, iskoristite prekrasnu atmosferu da uživate u zajedničkom vremenu, radeći sve vrste stvari koje volite raditi. U zraku je prava magija.

 

BIK

Ako stvarno želite da se nešto pozitivno dogodi, onda svakako idite neobičnijim putem da to postignete. Astralna konfiguracija potiče nekonvencionalnost, osobito u vašim odnosima. Ako tražite nekoga tko dijeli vaš jedinstven pogled na život, možda ćete imati sreće. Ali kako i gdje ćete ih pronaći bit će potpuno iznenađenje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Trenutna astralna konfiguracija može značiti da osobni odnosi prolaze kroz tešku fazu. Ipak, to vam ne mora stvarati nikakve probleme ako ste spremni napraviti malo temelja kako biste razjasnili sve postojeće probleme. Jedina poteškoća je u tome što bi to moglo izazvati užasnutost pri pomisli da morate probijati neke od svojih nedavnih emocija.

 

RAK

Vi samo trebate iznijeti svoj slučaj i odbiti uzeti sve što vam daje vaš trenutni partner. Planetarno poravnanje znači da je ovo jednako dobro vrijeme da kažete ono što imate za reći, jer će razumjeti vašu perspektivu i bit će željni suradnje, pa čak i nadoknaditi to. Samo počni, bit će dobro.

 

LAV

Nebeska atmosfera može se osjećati kao velika stvar što se tiče bliskog odnosa. Možda ste osjećali pritisak da se ponašate na određeni način ili radite stvari koje vam se stvarno ne sviđaju. Ovih dana biste se ipak mogli naći u buntovnom raspoloženju i odbiti suradnju. Međutim, to će poboljšati stvari među vama, a ne pogoršati ih.

 

DJEVICA

Možda ste zabrinuti da bi potencijalno miran dan mogao biti razbijen nadolazećim događajem. Srećom, položaj planeta vas potiče da vidite potencijal u onome što je pred vama, a ne mogućnost katastrofe. Najbolji način djelovanja za vas i voljenu osobu je da čvrsto razgovarate sami sa sobom i znate da će na kraju sve biti u redu. Samo počni.

VAGA

Astralna konfiguracija daje vam veliku priliku da nekome otkrijete tajnu onoga što osjećate prema njemu. Kako ste tako dobro raspoloženi i osjećate se vitalnije i privlačnije nego što ste već neko vrijeme, ne možete ne utjecati. Ako ipak pristanete da počnete izlaziti, onda idite negdje stvarno drugačije i uzbudljivo na svoj prvi izlazak.

 

ŠKORPIJA

Možda ćete otkriti da vam se čini da vas pomisao na vašu uobičajenu dnevnu rutinu pogađa, posebno pod trenutnim položajem planeta. Uobičajeni obrasci vašeg ljubavnog odnosa također se trenutno mogu činiti ograničavajućim i frustrirajućim. Budite uvjereni da je ovo privremena faza, ali dok traje, bilo bi dobro da promijenite sve što vam se čini da vas sprječava da uživate u zajedničkom životu.

 

STRIJELAC

Nebeska atmosfera znači da osjećaji u vezi s određenim odnosom iz prošlosti utječu na odluku da se krene naprijed s onim koji obećava veliku budućnost. Iako ovo može biti samo kratkotrajna faza, ipak vas tjera na razmišljanje o tome što zapravo želite. Umjesto da budete frustrirani, budite spremni pustiti prošlost i budućnost živjeti.

 

JARAC

Položaj planeta daje vam priliku da skinete nekoliko stvari sa svojih grudi i počnete ponovno disati što se tiče vaše trenutne veze. Ako niste sretni zbog načina na koji su se stvari odvijale i počinjete osjećati da ste dosegli granicu preko koje više niste voljni ići, ohrabrite se. Učinite nešto sada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Znate da biste mogli biti bolji što se tiče vaših bliskih osobnih odnosa, a ipak se čini da vas nešto neprestano vraća u staru vezu koja vam je poznata, a opet ne zadovoljava. Astralna konfiguracija vas potiče da dugo i temeljito razmišljate o izborima koji su ovdje uključeni i zašto stalno ponavljate isti obrazac. Učinite nešto sada.

 

RIBE

Općenito, mrzite žuriti u bilo što, posebno u bliskim osobnim odnosima, i radije čekate čekajući i gledajući unutarnje zeleno svjetlo. Ali astralna konfiguracija mogla bi vas učiniti nestrpljivijim da upoznate samo to malo brže. Budite hrabri i postavite pitanje – možda ćete dobiti iznenađujući odgovor, i to puno pozitivniji nego što ste očekivali.