U njihovim životima više ništa neće biti isto! Neka se OVI znaci pripreme na VELIKA LJUBAVNA IZNENAĐENJA!

U njihovim životima više ništa neće biti isto! Neka se OVI znaci pripreme na VELIKA LJUBAVNA IZNENAĐENJA!

3 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubav u narednim danima: Dobro raspoloženje i potreba da vidite smiješnu stranu vaše veze karakteriziraju vaš ljubavni život. Oboje ćete osjetiti potrebu da zauzmete liberalniji pogled jedno na drugo. Dopustite jedno drugome prostor da budete potpuno svoji i otvorite se istinskoj toplini koju oboje dijelite, pogotovo ako stvari ne idu kako bi mogle.

 

BIK

Ljubav u narednim danima: Osjećate li se kao da vas je hladno? Možda ćete morati razgovarati, ali vam je teško započeti razgovor. Vrijedi se potruditi, čak i ako se voljena osoba duri. Ono što se otkrije moglo bi duboko utjecati na vaš odnos. Isplati se ustrajati – samo napravite prvi korak.

 

BLIZANCI

Ovih dana biste trebali pokušati utvrditi kako se stvarno osjećate u vezi s vašim posljednjim partnerom ili ljubavnim interesom. Ako ste neko vrijeme imali pomiješane osjećaje, odvojite malo vremena da razmislite o tome što vas točno muči. To može biti samo manji problem koji se prenapuhuje, stvarajući osjećaj otuđenosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovi dani sa sobom donose potrebu da se povučete nakratko iz veze i da odvojite malo vremena i prostora za sebe. Nemojte se brinuti da će to naštetiti vezi, jer bi joj moglo biti i jako dobro. Morate dobro razmisliti o nekoliko stvari i razjasniti kako se osjećate. Ne zanemarujte sebe; Vaše potrebe su također važne.

 

LAV

Vi i voljena osoba postajete bliži na topao i posebno brižan način. Možda ste oboje bili prezaposleni u posljednje vrijeme i niste imali priliku opustiti se i dopustiti osjećaju smirene vedrine da vas zadovolji. Usvajanje pozitivne perspektive koja dopušta smisao za humor učinit će čuda. Budite dobri jedni prema drugima!

 

DJEVICA

Bilo bi vam dobro ako iskoristite svaku priliku da artikulirate što mislite o svojoj trenutnoj vezi. Ne događa se često da imate priliku detaljno razgovarati o određenim problemima koji mogu dovesti do osjećaja odvojenosti. Imate mnogo toga za raspraviti. I definitivno je vrijedno truda, budući da vaše partnerstvo (trenutačno ili buduće) još uvijek ima dosta kilometraže.

VAGA

Koliko je vremena trebalo da dođete ovako daleko u vezi? Dani, tjedni, mjeseci? Distancirajte se na neko vrijeme i gledajte dugoročno. Ne očekujte čuda odjednom; ali nemojte sasvim odustati. Ima još puno toga za otkriti u partnerstvu, stoga nastavite, ali dajte jedno drugom prostora.

 

ŠKORPIJA

Ovih dana možete imati bal. Radeći nešto zabavno zajedno sa svojim dragim, oboma će učiniti mnogo dobrog. Morate izaći van i razgovarati s novim i drugačijim ljudima, ako je moguće, pa se pokušajte kretati u nekim novim društvenim krugovima i proširiti svoje vidike i horizont. Riskirajte i krenite u nepoznato. Uskoro ćete imati sjajne nove prijatelje.

 

STRIJELAC

Ovi dani donose priliku da razgovorom uđete u tu posebnu vezu. Vi svakako znate s riječima i svakako biste to trebali iskoristiti do kraja. Samo nemoj pretjerati. Možda ćete otkriti da morate povući nešto od onoga što ste već rekli kada otkrijete da objekt vaše privlačnosti ipak ima nekoliko mana.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Osjećat ćete se ohrabreni da preuzmete inicijativu u pokretanju određenog pitanja o kojem ste vi i voljena osoba trebali razgovarati neko vrijeme. Možda biste se željeli povući i provesti neko vrijeme sami prije nego što se uhvatite u koštac s ovim, ali vrijedi se potruditi. Imate puno toga za ponuditi jedno drugome – a svejedno, svi su odnosi jedno trajno umjetničko djelo.

 

VODOLIJA

Provedite vrijeme sa svojim ljubavnim partnerom. Ako vaša posljednja veza nije samo tajna, već i opasan pothvat, možda ćete se još više potaknuti kockati.  Život i ljubav su kontinuirani niz promjena i rizika – možda će se vaš isplatiti!

 

RIBE

Nema smisla gubiti sjajnu priliku da podijelite svoje osjećaje s nekim posebnim. Izaći ćeš iz svoje ljušture. Međutim, nema potrebe da ga odmah verbalno pogodite dubinom svoje strasti. Samo dopustite svom partneru  da gleda u vaše divne tekuće oči i neka vaš pogled izrazi kako se osjećate. Ipak, nemojte sve pokvariti briznuvši u plač!