U njihovim životima više ništa neće biti isto! Neka se OVI znaci pripreme na VELIKA LJUBAVNA IZNENAĐENJA!

OVAN

Dobro raspoloženje i potreba da vidite smiješnu stranu vaše veze karakteriziraju vaš ljubavni život. Oboje ćete osjetiti potrebu da zauzmete liberalniji pogled jedno na drugo. Dopustite jedno drugome prostor da budete potpuno svoji i otvorite se istinskoj toplini koju oboje dijelite, pogotovo ako stvari ne idu kako bi mogle.

 

BIK

Osjećate li se kao da vas je hladno? Možda ćete morati razgovarati, ali vam je teško započeti razgovor. Vrijedi se potruditi, čak i ako se voljena osoba duri. Ono što se otkrije moglo bi duboko utjecati na vaš odnos. Isplati se ustrajati – samo napravite prvi korak.

 

BLIZANCI

Ovih dana biste trebali pokušati utvrditi kako se stvarno osjećate u vezi s vašim posljednjim partnerom ili ljubavnim interesom. Ako ste neko vrijeme imali pomiješane osjećaje, odvojite malo vremena da razmislite o tome što vas točno muči. To može biti samo manji problem koji se prenapuhuje, stvarajući osjećaj otuđenosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovi dani sa sobom donose potrebu da se povučete nakratko iz veze i da odvojite malo vremena i prostora za sebe. Nemojte se brinuti da će to naštetiti vezi, jer bi joj moglo biti i jako dobro. Morate dobro razmisliti o nekoliko stvari i razjasniti kako se osjećate. Ne zanemarujte sebe; Vaše potrebe su također važne.

 

LAV

Vi i voljena osoba postajete bliži na topao i posebno brižan način. Možda ste oboje bili prezaposleni u posljednje vrijeme i niste imali priliku opustiti se i dopustiti osjećaju smirene vedrine da vas zadovolji. Usvajanje pozitivne perspektive koja dopušta smisao za humor učinit će čuda. Budite dobri jedni prema drugima!

 

DJEVICA

Bilo bi vam dobro ako iskoristite svaku priliku da artikulirate što mislite o svojoj trenutnoj vezi. Ne događa se često da imate priliku detaljno razgovarati o određenim problemima koji mogu dovesti do osjećaja odvojenosti. Imate mnogo toga za raspraviti. I definitivno je vrijedno truda, budući da vaše partnerstvo (trenutačno ili buduće) još uvijek ima dosta kilometraže.

Nastavak na sljedećoj strani…

U njihovim životima više ništa neće biti isto! Neka se OVI znaci pripreme na VELIKA LJUBAVNA IZNENAĐENJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top