OVIH DANA: OVI znaci će dugo pamtiti ove dane jer će im donijeti NAJVEĆU RADOST. Evo kome će se SVE PROMIJENITI u ŽIVOTU!

OVIH DANA: OVI znaci će dugo pamtiti ove dane jer će im donijeti NAJVEĆU RADOST. Evo kome će se SVE PROMIJENITI u ŽIVOTU!

12 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovih dana: Ako ste nešto izgubili, to se može pronaći. Provjerite svoje okruženje, promatrajte i postavljajte prava pitanja kako biste dobili odgovore koje tražite. Nebo je jasnije dok se usredotočujete na istinu, s otvorenim opcijama i oštrim umom spremnim za shvaćanje nove perspektive.

Zabavite se, birajući društvo onih s kojima se možete smijati. Jedan osmijeh mogao bi vam uljepšati dan ako se osjećate potišteno, a prava društvena interakcija uvelike će vam pomoći.

 

BIK

Bilo je više od 1000 žena u bikinijima na najvećem snimanju bikinija koje je održano. Vidite da kvantiteta donosi određenu atmosferu, ali vi se uistinu želite fokusirati na jednu po jednu stvar. Čini se da obilje u općenitom smislu nije ono što vas čini sretnima kada imate određenu želju da budete ispunjeni.

Prepustite se svojim potrebama, razgovarajte s ljudima koji vam nedostaju i otvorite svoje srce za interakcije koje su stagnirale ili bile udaljene kada ste doista željeli da budu blizu i dostupni.

 

BLIZANCI

Dva su puta pred vama. Neki su izbori bolji od drugih i to možete osjetiti u svom srcu. Ako biste rado odlutali u nepoznato i slijedili emocije, ovo bi mogla biti vaša najbolja opcija u ovom trenutku, jer vaša duša vam pokazuje put prema osobnim istinama koje su spremne za otkrivanje.

Ipak, treba paziti što ostavljate iza sebe i kako ćete pronaći tu zlatnu sredinu. Netko bi te trebao dočekati na pola puta bez obzira na snažnu namjeru tvog srca.

 

RAK

Planetarna energija donosi neku vrstu mirne energije na poslu, čak i ako se morate nositi sa stresnim okolnostima. Dovoljno vas razumiju i imate temelj na koji se možete osloniti, s dovoljno novca na putu i prednostima koje su očito na vidiku.

Dajte drugima prostora da vam pokažu kako bi postupili da vi ne pokažete inicijativu i da ne podijelite svoj plan djelovanja. Moguće je da će neki ljudi jednostavno biti ostavljeni ako se prestanete previše truditi, jer nemaju strasti ili snage volje da ostanu.

 

LAV

U 19. stoljeću bilo je uobičajeno da se za ljudske zločine osuđuju životinje – svinje, krave, psi, pa čak i gusjenice i muhe. Vidite da nešto nije u redu s imidžom koji drugi pokušavaju zadržati, otresajući se osobne odgovornosti, ali niste sigurni jeste li potpuno oslobođeni sličnih unutarnjih problema.

Napravite korak unatrag, svjesni da su neke distance kojih ste se držali trenutno nužne. Ne bi se svi sada trebali previše približiti vašem intimnom svijetu.

 

DJEVICA

Možete očekivati ​​da će određene poruke obojati vaš svijet iako u prošlosti nisu bile nešto čemu se možete nadati. Otvorena vrata za komunikaciju koja donosi iscjeljenje i informacije koje ste dugo tražili. Napredak i rast već su započeli i odredili svoj smjer.

Dišite duboko, uživajući u svijetu oko sebe sa svim njegovim ponudama. Neke su stvari prelijepe da bi ih propustili i previše pune ljubavi da im se ne prepustimo, bez obzira na cijenu koju treba platiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VAGA

Rezerve nafte u Venezueli veće su od onih u Saudijskoj Arabiji, ali proizvedu manje od četvrtine onoga što Saudijska Arabija proizvede godišnje. Usmjerite svoju energiju na stvari od kojih stvarno možete imati koristi ili biste se mogli raspršiti oko različitih prilika, bez puno nagrade na kraju.

Proces zahtijeva predanost. Posvetite tome svoje vrijeme i svoje misli, sve dok ne stignete do odredišta na koje ste godinama priželjkivali.

 

ŠKORPIJA

Raspoloženi ste za ono što je poznato i podržava vaše unutarnje dijete. Svijet nije mnogo bitan kada je vaše srce potpuno uključeno i u kontaktu s nekim drugim. Dajte prostora ljubavi da se u potpunosti izrazi i pokažite vam najbolju verziju sebe dok cvjetate.

Ono što vas je povrijedilo u prošlosti više nije ista prijetnja, ali još uvijek ste dobro povezani s određenim osobama i želite unijeti mir u odnose koji su možda bili iskrivljeni nesporazumima ili egom.

 

STRIJELAC

Možete se sjetiti bolnih riječi i situacija, ali ne želite se držati negativnih sjećanja kada u vama postoji toliko ljubavi koja žudi da izađe na vidjelo. Oprost nije uvijek najbolja moguća opcija, jednostavno zato što vas izdiže iznad osobe s kojom biste željeli ostati u kontaktu.

Udahnite, izdahnite i pokušajte komunicirati s točke gdje je atmosfera neutralna i gdje se održava distanca čak i kada su srca i umovi sukobljeni i vuku vas u raznim smjerovima.

 

JARAC

Htjeli biste sanjariti i pronaći alternativne putove do novih verzija budućnosti, ali stvarnost je pred vama i ne možete joj pobjeći. Neke vas stvari čine sretnima, druge ne. Pokušajte se ne smiriti jureći za osjećajem zahvalnosti kada je promjena nužna i imperativ za vašu vlastitu sreću.

Netko izdaleka misli na tebe. Obratite se onima koji su vam u dodiru sa srcem, otvorite se za dijaloge koji će negdje odvesti i pokazati svačiju ranjivost gdje je to potrebno, kako bi veza ozdravila.

 

VODOLIJA

Spremni ste pokrenuti svoj društveni život i pomaknuti se s točke stagnacije koja ne pristaje najbolje vašem karakteru. Ne gubite vrijeme na stvari koje vam ne donose osjećaj radosti i ispunjenja. Neki su problemi trajali predugo i više niste zadovoljni onim što ste dobili za svoje strpljenje.

Stabilnost se može činiti precijenjenom, pogotovo ako ste predugo bili frustrirani nedostatkom osobnog prostora i slobode. Odvojite trenutak prije nego odlučite izgubiti tlo pod nogama i učinite to samo ako je vaša vjera apsolutna.

 

RIBE

Čini se da ste usput pogrešno izračunali određene odluke, moguće prolili i odali mnogo toga gdje odgovor nije bio baš adekvatan. Ravnopravnost vam je trenutno prioritet, pogotovo ako je osobna sloboda ugrožena praznim riječima i obećanjima.

Potrebna vam je iskrenost i apsolutna jasnoća u vašem svijetu. Ako se ne možete okružiti ljudima koji žele ostvariti oslobađajuće kontakte, niste raspoloženi za nove kompromise.