OVI znaci će dugo pamtiti ove dane jer će im donijeti NAJVEĆU RADOST. Evo kome će se SVE PROMIJENITI u ŽIVOTU…

OVAN

Ako ste nešto izgubili, to se može pronaći. Provjerite svoje okruženje, promatrajte i postavljajte prava pitanja kako biste dobili odgovore koje tražite. Nebo je jasnije dok se usredotočujete na istinu, s otvorenim opcijama i oštrim umom spremnim za shvaćanje nove perspektive.

Zabavite se, birajući društvo onih s kojima se možete smijati. Jedan osmijeh mogao bi vam uljepšati dan ako se osjećate potišteno, a prava društvena interakcija uvelike će vam pomoći.

 

BIK

Bilo je više od 1000 žena u bikinijima na najvećem snimanju bikinija koje je održano. Vidite da kvantiteta donosi određenu atmosferu, ali vi se uistinu želite fokusirati na jednu po jednu stvar. Čini se da obilje u općenitom smislu nije ono što vas čini sretnima kada imate određenu želju da budete ispunjeni.

Prepustite se svojim potrebama, razgovarajte s ljudima koji vam nedostaju i otvorite svoje srce za interakcije koje su stagnirale ili bile udaljene kada ste doista željeli da budu blizu i dostupni.

 

BLIZANCI

Dva su puta pred vama. Neki su izbori bolji od drugih i to možete osjetiti u svom srcu. Ako biste rado odlutali u nepoznato i slijedili emocije, ovo bi mogla biti vaša najbolja opcija u ovom trenutku, jer vaša duša vam pokazuje put prema osobnim istinama koje su spremne za otkrivanje.

Ipak, treba paziti što ostavljate iza sebe i kako ćete pronaći tu zlatnu sredinu. Netko bi te trebao dočekati na pola puta bez obzira na snažnu namjeru tvog srca.

 

RAK

Planetarna energija donosi neku vrstu mirne energije na poslu, čak i ako se morate nositi sa stresnim okolnostima. Dovoljno vas razumiju i imate temelj na koji se možete osloniti, s dovoljno novca na putu i prednostima koje su očito na vidiku.

Dajte drugima prostora da vam pokažu kako bi postupili da vi ne pokažete inicijativu i da ne podijelite svoj plan djelovanja. Moguće je da će neki ljudi jednostavno biti ostavljeni ako se prestanete previše truditi, jer nemaju strasti ili snage volje da ostanu.

 

LAV

U 19. stoljeću bilo je uobičajeno da se za ljudske zločine osuđuju životinje – svinje, krave, psi, pa čak i gusjenice i muhe. Vidite da nešto nije u redu s imidžom koji drugi pokušavaju zadržati, otresajući se osobne odgovornosti, ali niste sigurni jeste li potpuno oslobođeni sličnih unutarnjih problema.

Napravite korak unatrag, svjesni da su neke distance kojih ste se držali trenutno nužne. Ne bi se svi sada trebali previše približiti vašem intimnom svijetu.

 

DJEVICA

Možete očekivati ​​da će određene poruke obojati vaš svijet iako u prošlosti nisu bile nešto čemu se možete nadati. Otvorena vrata za komunikaciju koja donosi iscjeljenje i informacije koje ste dugo tražili. Napredak i rast već su započeli i odredili svoj smjer.

Dišite duboko, uživajući u svijetu oko sebe sa svim njegovim ponudama. Neke su stvari prelijepe da bi ih propustili i previše pune ljubavi da im se ne prepustimo, bez obzira na cijenu koju treba platiti.

Nastavak na sljedećoj strani…

OVI znaci će dugo pamtiti ove dane jer će im donijeti NAJVEĆU RADOST. Evo kome će se SVE PROMIJENITI u ŽIVOTU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top