Ova tri dana će biti kao iz najljepše bajke! OVA 4 znaka će biti LUDI od SREĆE!

OVAN

Ovo su jedni od onih dana “očekujte neočekivano” za vaš ljubavni život. Možda ćete htjeti dati svom ljubavniku dar neke vrlo se**i prirode. Razmislite o tome da mu napišete pismo ili snimite niz vrućih tekstualnih poruka umjesto da kupujete dar. Predmeti kupljeni u trgovini dosadni su u usporedbi s onim što vaš um može smisliti tijekom ovog uzbudljivog trenutka.

 

 

BIK

Samopoštovanje je trenutno glavna tema vašeg ljubavnog života. Što više volite sebe u potpunosti i bez kompromisa, to bi vaši odnosi trebali biti zdraviji. Ako štedite na autentičnoj brizi o sebi i afirmaciji, mogli biste postati posesivni i privrženi prema svom ljubavniku, očekujući od njega da nadoknadi ono što niste uspjeli izgraditi u sebi. Ako od partnera očekujete dar, pokušajte si dati ono što želite i najviše trebate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Veze su vam trenutno svjetlo vodilja, ali možda ćete se boriti da vidite svu tu ljubav.Vrijeme je da razgovarate o tome što je ljubav i što ona znači za vas u ovom trenutku, iako je vaš znak poznat po tome što je ponekad spor u suočavanju s razlikama s ljubavnikom . Umjesto da prekrižete ruke na prsima i šutite, pokušajte se otvoriti i očistiti zrak.

 

 

RAK

Ovih dana ćete biti puni iznenađenja da vas vaš ljubavnik možda neće ni prepoznati! Vjerojatno ćete se šokirati vlastitim željama. Pokušajte ostati otvoreni za nove ljubavne stilove i načine u vezi – ovo je sjajna izlika za izlazak iz ograničavajućih navika ili kolotečina.

 

 

LAV

Pripremite se magnetizirati, privući i nagnuti se do ljubavi! Bit ćete u središtu pozornosti na sve moguće načine. Ovo je sladak i lijep podsjetnik da način na koji vodite život – polako i sa svrhom – treba da ga oponašaju ljudi oko vas, posebno vaš ljubavnik ili dugogodišnji partner. Oblačenje i pokazivanje toplo se preporučuje.

 

 

DJEVICA

Svakodnevni detalji vašeg romantičnog života pojavljuju se na način koji ne možete zanemariti. Trebate komunicirati o svemu što vas muči na nježan način i pun ljubavi. Iako biste mogli biti zainteresirani za promjenu dinamike u kojoj vas partner nervira, mogli biste ispasti pasivno-agresivni. Najbolje je reći: “Volim te i bio bih tako sretan da promijeniš ovo.”

Nastavak na sljedećoj strani…

Ova tri dana će biti kao iz najljepše bajke! OVA 4 znaka će biti LUDI od SREĆE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top