Do kraja sedmice: NOVI POČETAK, VELIKE PROMJENE i NOVE PRILIKE za SREĆU očekuju osobe rođene u OVA 4 znaka!

Do kraja sedmice: NOVI POČETAK, VELIKE PROMJENE i NOVE PRILIKE za SREĆU očekuju osobe rođene u OVA 4 znaka!

9 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Do kraja sedmice: Vjerujte da imate sve činjenice koje su vam potrebne ovih dana. Trebali biste se osjećati prilično dobro, emocionalno. Iskoristite ovo samopouzdanje da napravite velike korake u onome što želite postići. Zabavite se dopuštajući vašem umu da odluta u maštovit svijet u kojem može istraživati ​​vaše maštovite sklonosti. Slobodno upotrijebite svoje snažno držanje činjenica kao osnovu za poletanje u vrlo kreativno i intuitivno područje.

 

BIK

Snovi s mješovitim porukama mogli bi vam noćas ometati san. Jednog trenutka ćete sanjati prekrasan san, a sljedeći bi mogao biti crn i tmuran. Zapiši ih. Poruka je vjerojatno pozitivnija nego što se čini. Brige oko novca mogu vas mučiti tijekom ovih danadana, ali stvari vjerojatno nisu tako loše kao što se čine. Provjerite jeste li naučili činjenice o svojoj situaciji prije nego što dopustite sebi paniku!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda vam se čini da vam je glava u oblacima. Istina je da imate puno važnih stvari na umu. Drugi bi se mogli uvrijediti ili čak zabaviti zbog vaše udaljenosti. Pokušajte ne brinuti previše o ovome. Morate se pobrinuti za rješavanje problema o kojima ste razmišljali prije nego što se brinete o reakciji svih ostalih.

 

RAK

Možda ćete biti emocionalno izazvani od strane jake sile koja zahtijeva vašu pažnju. Vaša hipersvjesnost svake situacije možda vas pomalo izluđuje. Možda samo trebate smiriti stvari i opustiti se. Uživajte, a ne dovodite u pitanje energiju dana koja voli zabavu. Što se više jednostavno opustite i istražite, to će vam biti bolje.

 

LAV

Posebna osoba u vašem životu mogla bi previše raditi, uzrokujući naprezanje za nju  i frustraciju za vas. Njihovi dodatni sati na poslu mogli bi ometati vašu želju da uživate u kvalitetnom zajedničkom vremenu. Vaše vlastite brige mogle bi umanjiti vaše samopouzdanje. Možda se pitate činite li sve što treba učiniti. Moglo bi vam pomoći da napravite popis i prekrižite svaki zadatak koji završite.

 

DJEVICA

Možda mislite da vam novac u posljednje vrijeme prebrzo teče s bankovnog računa, a to bi vam moglo biti razlog za brigu. Mogli biste imati osjećaj da ste potrošili previše na ukrase za svoj dom ili na zabavu obitelji i prijatelja. Ne brinite! Nadoknadit ćeš to, a osim toga, ne možeš to ponijeti sa sobom, znaš. Pazi na svoju potrošnju, ali ne pretvaraj se u škrtca.

 

VAGA

Imate priliku za intenzivno samoiscjeljivanje, tako da izravnije komunicirate sa svojim temeljnim ja bez ometanja drugih ljudi. Učinite što možete kako biste se izoštrili na unutarnjim problemima koji zahtijevaju vašu pozornost. Ključno je da naučite kako sami rješavati te probleme umjesto da se oslanjate na druge ljude koji će se danas pobrinuti za vas.

 

ŠKORPIJA

Ovih dana biste mogli pokušati nastaviti ili dovršiti neku vrstu kreativnog projekta, ali vaša mašta jednostavno ne funkcionira onako kako inače radi. Također, zbog pretjeranog uživanja od sinoć možete se osjećati pomalo tromo, što ne pomaže u situaciji. Ostavite svoj posao na stranu prije nego što ga potpuno odustanete. Ovo je samo privremena situacija. Vaš bi se um sutra trebao vratiti u normalu.

 

STRIJELAC

Ovo će biti dobri dani za vas. Trebali biste se osjećati sretno, uzbuđeno, entuzijastično i optimistično u pogledu budućnosti. Odnosi s obitelji, prijateljima i susjedima vjerojatno će biti topli i prijazni. Ovih dana bi moglo biti puno vremena za telefoniranje ili obavljanje poslova. Očekujte iznenađujući susret s nekim koga niste dugo vidjeli. Provest ćete neko vrijeme prisjećajući se i nadoknaditi.

 

JARAC

Možda ste pomalo zbunjeni raspoloženjem dana, koji potiče brzu akciju i sporadičan pristup stvarima. Više nego vjerojatno, ovaj pristup nije baš u skladu s vašim uobičajenim metodičkim protokolom. Učinite što možete da se stopite s ovom energijom kako biste u svoju dnevnu rutinu dodali spontaniju iskru. Prošećite divljom stranom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovih dana biste se mogli osjećati posebno zaštitnički prema svima koje volite: djeci, obitelji, prijateljima, kućnim ljubimcima i posebnoj osobi u vašem životu. Uznemirujuća vijest mogla bi vas natjerati da se zapitate o budućnosti, ali nemojte dopustiti da vas razočara. Sve bi trebalo biti dobro, pa dopustite sebi da se opustite i uživate u svojim najdražima. Odvratite se odlaskom u uzbudljiv film. To će vam pomoći osloboditi napetosti i postaviti vas u bolje raspoloženje.

 

RIBE

Navala humanitarnog duha i želja da učinite nešto stvarnog dobra mogla bi vas navesti da tražite razne dobrotvorne organizacije kako biste pronašli one kojima biste mogli pomoći. Međutim, novac bi mogao otjecati u druge svrhe malo prebrzo za vaš ukus. Možda bi bilo najbolje pronaći jednu grupu koja vam odgovara i dati samo njoj. Ostale vrijedne stvari sačuvajte za neko drugo vrijeme.