TOKOM DECEMBRA BIVŠA LJUBAV POSTAT ĆE VJEČNA: Pomirenje sa bivšim partnerom za OVA 2 znaka bit će najbolja odluka ikada koja će promijeniti sve…

TOKOM DECEMBRA BIVŠA LJUBAV POSTAT ĆE VJEČNA: Pomirenje sa bivšim partnerom za OVA 2 znaka bit će najbolja odluka ikada koja će promijeniti sve…

30 studenoga, 2023 0 By Admin 2

BLIZANCI

Tokom Decembra: Vama je vaša bivša ljubav suđena i od toga ne možete pobjeći. Na stranu sada razlozi zbog kojih ste okončali vašu ljubavnu vezu, vaša budućnost je samo uz vašeg bivšeg partnera.

Vaš bivši partner uskoro će postati sadašnji, ali i partner zauvijek. Zvijezde vam predviđaju pomirenje sa osobom koju jedino volite i dug i sretan zajednički život. Tomu ste se nadali od kada ste prekinuli vezu, a uskoro ćete se moći ponovo radovati u naručju voljene osobe.

Neće biti bitno tko je kriv za prekid vaše veze, ne potencirajte rasprave o tome. Jedino bitno bit će povratak onoga koga volite u vaš život. Neka vam to bude pouka za budućnost, ne ostavljajte olako one koji vam nešto znače.

Sve se može popraviti, sve se može oprostiti, ali život bez voljene osobe nije potpun život. Znate to i sami i morate učiniti sve kako biste popravili situaciju.

Prilika za popravak ukazat će vam se uskoro, pa ju nemojte propustiti. Bit će to jedinstvena prilika da pokažete koliko vam je stalo do ljubavi i do osobe koju volite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne bojte se to izreći na glas. Tako ćete dati do znanja što želite i koliko volite. Ljubav je ono zbog čega se isplati i sakriti ponos, jer ljubav je jedina vrijedna stvar u životu zbog koje se vrijedi boriti. Vi se za svoju ljubav morate izboriti, a uskoro ćete dobiti jedinu i jedinstvenu priliku za to.

ŠKORPIJA

Kada volite, volite cijelim srcem. Često doživite razočaranja u ljubavi, pa je tako bilo i u vašoj zadnjoj ljubavnoj vezi. Međutim, imate slutnju da nije sve gotovo, iako ste prekinuli sa partnerom.

Nešto vam govori da to nije kraj vaše ljubavi jer još uvijek gajite snažne osjećaje prema bivšem partneru. Situacija kod vašeg bivšeg partnera je slična. Oboje smatrate kako ste možda prenaglili i željeli biste dobiti novu priliku.

Teško je ponovo prići i pokušati reći svoje osjećaje, ali jedino tako ćete uspjeti spasiti vašu ljubav. Na sreću po oboje, zvijezde su tu i one će vas dovesti u situaciju u kojoj ćete moći reći što zaista osjećate.

Zvijezde će vam pokazati put i omogućiti naoko slučajan susret u kojem ćete dobiti priliku za novi početak. Vaša ljubav je dovoljno jaka da iskoristi takvu priliku i da oboje zanemarite ponos, a sve u cilju iskrene ljubavi.

Dobit ćete mogućnost da budete sretni zajedno, a to je nešto najvrijednije u vašem životu. Ne odbacujte tu mogućnost jer su i zvijezde prepoznale vašu veliku ljubav.

Sve nakon toga bit će puno lakše i jednostavnije. Nakon toga, dobro ćete promisliti prije nego donesete važnu odluku koja bi vas mogla koštati ljubavi, možda i zauvijek.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zahvalite zvijezdama što vam nude priliku da sačuvate svoju veliku ljubav i da ta ljubav traje vječno. Zvijezde će dati sve od sebe da ponovo povežu dva srca koja se vole i omogućit će vam ljubav zauvijek.