LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Decembar: Jedan znak vjeruje partneru iako u dubini sebe ZNA DA LAŽE – sada će mu PRAVA ISTINA biti SERVIRANA…

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas ne smijete ostati unutra. Izvrstan je dan za iseljenje i zabavu sa svojom voljenom osobom. Oni koji su u dobnoj skupini adolescenata samo traže ljubav kako bi promijenili status njihove veze. Ponovno se zapitajte – je li onaj s puno moći trebao biti muškarac vaših snova? Ili vam je stalo do više, više osjećaja i brige!

 

BIK

Prijatelji, suradnici i razne vrste ljudi koje poznajete mogu vas pokušati prosvijetliti o stvarima koje morate učiniti da bi se vaš ljubavni život malo ubrzao! Slijedite ono što kažu kako biste ažurirali svoju bazu podataka za upoznavanje, osim savjeta za flert! Tražite ljubav pa je bolje da se usredotočite na nju, nego da se zaključate radi nekog trenutnog užitka!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Morate se razvedriti danas. Uživajte u vremenu romantike i jednostavnih užitaka sa svojim partnerom i pokušajte zaboraviti ozbiljne probleme za danas. Vaša veza je previše intenzivna da biste se zapravo opustili. Iskoristite ovu priliku da se prepustite nekim jednostavnim i ugodnim aktivnostima i uživate u provođenju vremena u društvu.

 

RAK

Stres se sve više razvijao u vašoj vezi i trudili ste se da sve iznesete na vidjelo. Vaši napori sada dolaze do izražaja i vjerojatno će se dogoditi veliki sukob. Međutim, to će konačno osloboditi sav stres i zaostalu napetost koji su zamagljivali vašu interakciju. Uz sve što je otvoreno, moći ćete donijeti neku važnu odluku u vezi s napretkom vaše veze.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Danas ćete biti neuobičajeno agresivni u ljubavi. Vaš će partner vjerojatno biti prilično zapanjen jer je navikao na nježne romantične geste s vaše strane. Ali svidjet će im se vaš novi stil i bit će vam više nego prikladan. Istražite različite dimenzije vašeg odnosa danas. Bit ćete ugodno iznenađeni.

 

DJEVICA

Vaš partner surađuje i podržava. Podijelite svoje brige sa svojim dragim osobama umjesto da brige držite u sebi. To će vam biti od velike pomoći i uvelike će vam ublažiti stres. Isprobajte to uz kavu ako je to doista povezano s vašim partnerom, neće puno reagirati u javnosti pa ćete to lako izbrbljati.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Decembar: Jedan znak vjeruje partneru iako u dubini sebe ZNA DA LAŽE – sada će mu PRAVA ISTINA biti SERVIRANA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top