Evo zašto će Lav, Djevica i OVAJ znak imati VRLO TEŠKU SEDMICU od 5. do 11. decembra…

Evo zašto će Lav, Djevica i OVAJ znak imati VRLO TEŠKU SEDMICU od 5. do 11. decembra…

4 prosinca, 2022 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Hodat ćeš tankom linijom između samopouzdanja i sumnje u sebe cijeli tjedan, Djevica. Pun Mjesec u Blizancima je ono što vas pokreće, a možda i nije lijepo; možete na kraju otići sa sumnjom u sebe, unatoč onome što stvarno vjerujete kada ste sami u pitanju. Znaš da si pametan i sposoban, ali ovaj tjedan slaviš sve glasove u svojoj glavi, što znači sve skeptičare koji su ti govorili krive stvari tijekom godina.

U prosincu uvijek razmišljamo o svojim životima i pitamo se što ćemo postati u godini koja dolazi, a u ovom tjednu malo ćete previše vremena posvetiti odavanju počasti svima koji su vas povrijedili. Ovaj tjedan morat ćete odgovoriti na najteže pitanje od svih, a to je pitanje: “Zašto ste se odlučili identificirati s boli?” Da, to je izbor, Djevica, i da, zato ga je teško prihvatiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ovaj tjedan otvara vrata starim sjećanjima i onim mučnim mislima mržnje prema sebi… znaš one, Jarac. Misli koje su vas mučile cijeli život vratit će se opet – također u vrijeme praznika.

Ono što vam ovaj tjedan donosi je strah; znaš da ćeš se morati suočiti s članovima obitelji i starim prijateljima, a iskreno, nisi za to. Dok ste još u sezoni Strijelca, osjećate da uskoro dolazi sezona vašeg horoskopskog znaka i zbog toga se osjećate starije.

Mnogi stari problemi pojavit će se ovaj tjedan, Jarcu, i ti ćeš to ili usisati ili ćeš se raspasti. Poznavajući te, popušit ćeš to i napraviti limunadu od limuna. Možda se osjećate potišteno, ali nitko to ne može održati kao vi.

Stranice: 1 2