Evo što se događa 5. decembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 5. decembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

4 prosinca, 2022 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Okretanje Neptuna izravno u Ribama znači da će vaš romantični život imati najveći učinak. Ribe vladaju ovim područjem vašeg života i tijekom retrogradne faze ovog planeta moglo se činiti da je sve što vidite bilo sve što ne funkcionira.

Kako bude izravno, bit će više nade, ali i jasnoće kako sve nije potpuno izgubljen slučaj. To također znači da se pridružuje Jupiteru, Ceresu i Junoni u znaku Riba. To znači da ako ste razmišljali o produbljivanju ili čak značajnoj vezi, vrijeme ne može biti savršenije za ljubav.

Kada svog partnera možete jasno vidjeti zbog svega što on jest i što predstavlja, to znači da možete iskreno reći da ga volite i to je osnova za vrstu veze koja zaista traje zauvijek.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Kao Strijelac, energija Riba upravlja vašim kućnim životom. Prostor u kojem se najviše osjećate svoji, shvaćeni, povezani i voljeni. To je prostor u kojem možete spustiti svoje zidove i jednostavno biti.

Trenutno je to također područje koje vam je od velike važnosti jer su Neptun, Jupiter, Ceres i Juno konvergirali spremni da vam pomognu izgraditi upravo ono o čemu ste već sanjali i što vam je potrebno.

Energija Riba je protuotrov za ono što vam se često može činiti kao sumorna stvarnost jer sadrži obećanje svijeta u kojem želite živjeti.

Uz toliko planeta u ovom horoskopskom znaku za vas upravo sada, potiče vas da se ne suzdržavate i radite na ostvarenju onoga što je vaš san za ovo područje vašeg života.

S uključenim asteroidima, Ceresom i Junonom ne samo da se sprema promjena adrese, već će vjerojatno čak i romantična obveza, pa čak i teme oko djece biti dio ovog novog poglavlja.

Stranice: 1 2