Vrijeme je da ISTINA ISPLIVA NA POVRŠINU– nekome donosimo NAJBOLJE VIJESTI, a nekome će biti SRCE SLOMLJENO!

TJEDNI HOROSKOP

OVAN

Ovo može biti vrijeme vatrene energije i grubih rješenja kada sve što stvarno želite učiniti je osloboditi se i odvojiti od problema koji vam više ne služe. Ono što znaš da mora završiti treba završiti. Ne želite više mjesta za dileme i oklijevanja.

Uspostavite zdravstvenu rutinu koje ćete se držati svaki dan do kraja tjedna. Napravite malu promjenu, nešto simbolično, ali nešto što će vam podići raspoloženje i učiniti da se osjećate kao da sami kontrolirate svoj osjećaj zadovoljstva u životu.

Ovotjedna afirmacija: “Usrećujem sebe.”

 

 

BIK

U vidljivom svemiru postoji 170 milijardi galaksija. Nemoguće je imati sliku tako široku da ćete sada vidjeti cijelu sliku, s previše stvari u jednadžbi. Sve što stvarno možete učiniti je vidjeti tko ste u tom procesu i dati sve od sebe da napravite nešto dobro od stvari koje treba popraviti ili više boje i ljubavi prema njima.

Vremena su se sigurno promijenila, ali vaši problemi u prošlosti mogu se činiti malim u usporedbi s onima s kojima ste se nedavno suočili, iako ste prešli dug put. Pokušajte ne vidjeti prošlost kao izvor sreće kada trebate stvoriti svoju vlastitu sreću danas.

Ovotjedna afirmacija: “Prisutan sam, ovdje i sada.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Zrak se konačno razbistri. Ono što ste mislili da je istina pokazalo se nešto sasvim drugo. Spremni ste preuzeti stvari u svoje ruke i obaviti ih na najbolji mogući način. Zadovoljit ćete se s onim što nije savršeno, sve dok je funkcionalno i podržava opći imperativ kojeg se želite držati.

Netko intenzivno razmišlja o tebi. Obratite se onima koji se osjećaju važnima za vaše srce. Ne dopustite da ponos stane na put vezama koje su donijele važne emocije u vaš svijet. Vrijeme je da raščistite nesporazume zbog kojih ste se udaljili od ljudi koji vas vole i brinu o vašoj dobrobiti.

Ovotjedna afirmacija: “Donosim mir u svoje srce.”

 

 

RAK

Ovo je tjedan racionalnog razmišljanja kada biste mogli biti u iskušenju pokopati emocije zbog kojih se osjećate nemoćno. Prihvaćanje nije lako, ali imate priliku riješiti se stvari na praktičan način i pronaći pravi način komuniciranja o njima dok se ne pronađu određena rješenja. Čak se i najdublji problemi mogu prevladati, čak i ako nisu u potpunosti metabolizirani i riješeni.

Pred vama je tjedan važnih dijaloga. Ne gubite vrijeme na male razgovore i rasprave o stvarima za koje smatrate da nisu relevantne. Zadržavajući fokus, možete učiniti puno više nego što možete zamisliti u početku i slobodno prije vikenda izađite iz određenih zastoja.

Ovotjedna afirmacija: “Svaki problem je rješiv.”

 

 

LAV

Pepeo osobe može se koristiti za stvaranje do 9 dijamanata. Ne postoji način da date materijalnu vrijednost životu i postaje jasno da je sve zbog čega uistinu morate biti radosni osjećaj u svom srcu kada ste s pravim ljudima i u pravom okruženju. Nagrade dolaze kao odmazda za talente koje ste slijedili i samopoštovanje koje ste pronašli u sebi.

Ispod površine je puno bijesa, ali nećete dopustiti da uništi odnose koji imaju i puno nježnosti prema njima. Nemojte dopustiti da i drugi u njih unose previše toksičnih pogleda, postavljajući jasne granice koje će pomoći svima da se prepoznaju onakvima kakvi jesu.

Ovotjedna afirmacija: “Izražavam svoju unutarnju istinu.”

 

 

DJEVICA

Razmišljate o velikim udaljenostima, putovanjima i učenju koje zahtijeva puno vremena i ulaganja. Očito je vrijeme da proširite svoje vidike i promijenite perspektivu. Pronađite način da ispunite ovu potrebu, čak i ako ne možete stvoriti savršene okolnosti da to učinite kako treba. Mali koraci mogu biti savršeni kada su učinjeni iz jezgre nadahnuća u vašem srcu.

Svijet čeka. Dani vikenda donose novu energiju i pomažu vašem umu da se usredotočite na ono što možete učiniti umjesto da budete opsjednuti onim što ne možete. Nesposobnost se pretvara u sposobnost dok otpuštate ono s čime se nikada niste mogli nositi ili stvari koje su bile previše za vaš tanjur kada vam je umjesto toga stvarno trebao odmor.

Ovotjedna afirmacija: “Ja stvaram.”

Nastavak na idućoj stranici…

Vrijeme je da ISTINA ISPLIVA NA POVRŠINU– nekome donosimo NAJBOLJE VIJESTI, a nekome će biti SRCE SLOMLJENO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top