TOKOM DECEMBRA: Jarac će doživjeti predivno IZNENAĐENJE, Ribe sreća neće PRATITI, dok OVOM znaku sve KREĆE NA BOLJE!

TOKOM DECEMBRA: Jarac će doživjeti predivno IZNENAĐENJE, Ribe sreća neće PRATITI, dok OVOM znaku sve KREĆE NA BOLJE!

16 studenoga, 2023 0 By Admin 2

JARAC

Tokom Decembra: Niste previše zadovoljni kako se vaš ljubavni partner odnosi prema vama u zadnje vrijeme. Mnogo toga vam nije po volji, ali vi i dalje šutite i puštate stvari da idu svojim tokom.

Možda tu griješite i možda biste trebali dati partneru do znanja da niste zadovoljni u kojem smjeru vaša veza ide. Možda se nalazite pred velikim ljubavnim problemima, a možda ste ipak malo pretjerali i možda nije sve tako crno kako izgleda vama. Uskoro ćete saznati da niste imali pravo, da ste pretjerali i umislili neke stvari koje ne postoje.

Ono jedino što postoji je ljubav koja veže vas i vašeg partnera. Postojala je određena nervoza kod vašeg partnera u zadnje vrijeme, ali ta nervoza bila je izazvana iznenađenjem koje vam partner već neko vrijeme priprema.

To iznenađenje bit će nešto predivno za vas, oborit će vas s nogu i tada ćete znati daizmeđu partnera i vas vlada jedino ljubav. Bit će to pravo iznenađenje, nešto posebno i dosta skupo. Međutim, neće vam biti žao novaca jer ćete oboje uživati u tome. Tako nešto bilo vam je potrebno i prije, ali uskoro će doći trenutak kada će se to i ostvariti.

Iznenađenje koje vam vaš ljubavni partner sprema, iznenadit će i članove vaše obitelji. Jednim dijelom, to će se i njih ticati, ali vi ćete biti glavi, na prvom mjestu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bit će to prilika da osnažite vašu ljubavnu vezu i da je učinite trajnom i neraskidivom. Vaša ljubav će trajati, toga ćete postati svjesni čim dobijete svoje iznenađenje.

RIBE

Promjene koje ste donijeli, prije svega na poslovnom planu, nisu urodile plodom. Sreća vas nije pomazila, nije bila na vašoj strani, pa su se te promjene pokazale pogrešnima. Mnogo ste truda i vremena uložili u nešto što se pokazalo kao potpuni promašaj.

To vam se nimalo ne sviđa, počinjete gubiti samopouzdanje, jednostavno ne vjerujete da to što ste željeli nije uspjelo. Morat ćete krenuti iznova, donijeti neke druge odluke i pokušati ponovo. Iako vam se tako nešto ne sviđa, morat ćete iznova raditi novu strategiju za uspjeh.

Bit će to ponovo naporno, ali ovoga puta sreća bi vas mogla pomaziti, znate da sreća prati hrabre. Vi ste borac, vi ćete uspjeti u svome naumu, ako ne iz prvog puta, onda iz ponovnog pokušaja sigurno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vama uskoro dolaze ljepši, bolji i vedriji dani. Uskoro će sve krenuti na bolje, sve će postati bolje i ljepše. Mnogi problemi iznenada će pronaći svoje rješenje, sa vama ili bez vas. To će vas pomalo iznenaditi, ali i ohrabriti da krenete u obračun sa problemima kojih imate i više nego dovoljno.

Bitno je reći da zvijezde predviđaju jedno dobro razdoblje za vas, razdoblje u kojem će vam sve ići od ruke. Sve čega se prihvatite, odradit ćete uspješno i bez većih problema.

Možda je pravo vrijeme da krenete sa rješavanjem bitnih stvari koje vam stvaraju brigu i teret, pogotovo sada kada će vam sve poći od ruke. Velika je vjerojatnost da ćete bezbolno i brzo riješiti ono što vas mući već toliko vremena.