OVIM znacima će se LJUBAVNI ŽIVOT POČETI MIJENJATI i to već ovih dana, a evo i kako…

OVIM znacima će se LJUBAVNI ŽIVOT POČETI MIJENJATI i to već ovih dana, a evo i kako…

23 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Planetarna usklađenost može razjasniti sumnjivu situaciju. Možda niste bili svjesni svega što se gnojilo iza nasmiješene maske nekoga koga dobro poznajete. No, neki događaj može izazvati reakciju koja vam zasigurno pokazuje od čega su točno napravljeni i koji su im motivi. Možda ćete odlučiti poduzeti neke radikalne korake na temelju ovog novog uvida.

 

BIK

Sadašnja nebeska atmosfera znači da imate priliku dopustiti da se dubina vaših osjećaja pokaže malo više. Uz pomoć ovog aspekta, možete unijeti više topline i sunca u vezu koju očajnički pokušavate kontrolirati, iz straha da bi vam sve to moglo biti previše i da bi vas moglo spriječiti da nastavite s poslom. Hajde, budi vrag i pusti kosu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Kretanje nebeskih tijela stvara priliku da upoznate druge koji dijele vaš tragateljski i avanturistički pristup životu. Ako prisustvujete događaju na kojem ćete imati priliku upoznati nove ljude, možda ćete se iznenaditi koliko ste prijatelja stekli do kraja te prilike, a možda ćete čak pronaći i nekoga tko je vrlo poseban.

 

RAK

Bilo bi bolje da ostanete u sobi, umjesto da pokušavate naglo izaći čim se počnete osjećati nelagodno zbog osjećaja koji se izražavaju. Planetarni raspored znači da ćete sigurno znati na kojoj je strani vaš kruh premazan do kraja ovog dana. Ali puno vam je bolje da vidite istinu. Narednih dana osjećat ćete se znatno bolje.

 

LAV

Ono što može biti važno u trenutnoj vezi je donijeti viziju svih mogućnosti koje bi se mogle pojaviti. Nebesko ozračje potiče vas da unesete više kreativnosti u međusobnu interakciju, a također i više stvarne topline. Recite svom partneru (sadašnjem ili budućem) koliko ga obožavate što više puta. Ovo će učiniti svu razliku.

 

DJEVICA

Ako ste se nedavno zaljubili, čestitamo! Međutim, možda biste voljeli iskoristiti kretanje nebeskih tijela, koje vas potiče da se povučete i procijenite situaciju. Iako se ovo može činiti pomalo cinično, pomoći će vam da priznate što uistinu želite. Tada možete ili gaziti dalje ili se povući, sigurni u spoznaji da ste malo razmislili.

VAGA

Planetarna usklađenost znači da vam sukob s nekim na vlasti može pružiti mnogo više nego što ste očekivali. Možda niste shvaćali što je ključalo ispod te ledene vanjštine, a zasigurno niste mogli ni zamisliti da bi prema vama mogli postojati ikakvi osjećaji strasti. Ali nećete moći zanijekati ono što vam se otkriva u žaru trenutka.

 

ŠKORPIJA

Svi imamo snove, ali oni se općenito ne mogu ostvariti bez aktivnog sudjelovanja. Planetarno usklađivanje znači da imate priliku ostvariti jedan određeni san koji se odnosi na nekoga vrlo posebnog, ali ćete morati pokazati da stvarno mislite na posao, a ne da samo lutate. Ako je ovo zaista ljubav vašeg života, to će se pokazati.

 

STRIJELAC

Energija ovih dana mogla bi stvoriti zanimljiv scenarij. Ako ste se osjećali zaglavljeni što se tiče odnosa, onda će ova kombinacija energija zasigurno pružiti udarac u pravom dijelu vaše anatomije, tek toliko da vam razbudi raspoloženje. Jedno je sigurno: stvari sigurno neće moći ostati iste. Uskoro ćete se naći u novoj i uzbudljivoj avanturi.

 

JARAC

Odnosi danas imaju divnu kvalitetu, zahvaljujući poravnanju planeta. Ovo je vrlo pozitivno vrijeme za proslavu vašeg zajedništva i jačanje međusobne veze. Naravno, u vašem slučaju ovo možda nije večera za dvoje uz svijeće, već nešto malo odvažnije i avanturističkije – izlazak koji uključuje nekakav izazov. Kad ste oboje umorni, možete se sretno opustiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Sa sadašnjim aspektom, ljubav se u velikoj mjeri odnosi na zabavu i smijeh. Ne radi se toliko o strasti, koliko o tome da otkrijete koje vrijednosti dijelite i u kakvim interesima oboje uživate. U osnovi je to proces otkrivanja koji je ugodan i vrlo zabavan, a koji će vas odvesti u dublje vode, ako je to ono što stvarno želite.

 

RIBE

Ponekad proces razmišljanja može donijeti zraku sunčeve svjetlosti u situaciju koju je izgledalo nemoguće izliječiti. Kretanje nebeskih tijela potiče vas i voljenu osobu da iskoristite ovaj utjecaj i sagledate situaciju s druge točke gledišta, pogotovo ako ste se vrtjeli u krug. Prije nego što shvatite, vidjet ćete kraj tunela.