LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Decembar: Vaga će dobiti poziv BIVŠE ljubavi, Škorpija može očekivati NEOČEKIVANO, Biku neće biti lako, Riba i Rak će uživati…

OVAN

Ljubavni horoskop: Teško je biti introspektivno raspoložen kada postoji stalan tok ljudi koji svraćaju i pozivaju vas da razgovarate. Mnogo biste se radije usredotočili na posao koji se gomilao. Do kraja poslijepodneva malo ćete omekšati, a možda čak i pristati pridružiti se prijateljima na večeri. Romantika je danas na prvom mjestu, pa tko će reći što će se dogoditi nakon večere…

 

 

BIK

Nije lako biti raspoložen kada vam je nebrojeno mnogo problema u glavi. Međutim, postoje dani kada vaša voljena osoba jednostavno nema tolerancije prema namrgođenom licu i nervoznom ponašanju. Tijekom dana moguće da će vam i ljubav predstavljati problem uz sve druge probleme koje imate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  U zraku je prekrasan sklad koji bi čak i cijeli dan mogao učiniti ugodnim. Posebno se dobro slažete s prijateljima i članovima obitelji, a sve dugotrajne ljutnje ili loši osjećaji nestaju u prijateljskoj atmosferi. Iskoristite ovu energiju da riješite sve nesporazume koji su se možda dogodili između vas i vaših najmilijih. Uživajte u iscjeljujućoj energiji dana!

 

 

RAK

U vama se oslobodila intenzivna strast. Teško vam je odoljeti porivu da povedete voljenu osobu i pobjegnete s njim na neki napušteni otok. Dobro bi vam došao odmor od civilizacije. Ali ako baš ne možete stići do tog otoka, što kažete na stvaranje oaze u vlastitom domu? Naručite hranu iz svog omiljenog restorana, ponesite je kući i uživajte u intimnoj večeri s partnerom.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Prijatelji, grupne aktivnosti i društveni događaji danas bi vam mogli oduzeti mnogo vremena, stoga očekujte da ćete praktički cijeli dan provesti u interakciji s puno ljudi. Oni s kojima se susrećete mogu biti iz različitih društvenih, obrazovnih, etničkih ili nacionalnih pozadina, tako da će vam dan vjerojatno biti zanimljiv, zabavan i potpuno zadovoljavajući. Također biste mogli steći nove prijatelje i upoznati barem jednog potencijalnog ljubavnog partnera. Zabavi se!

 

 

DJEVICA

Vjerojatno se trenutno osjećate posebno senzualno. Odišete nekom vrstom nevine romantičnosti i privlačite mnoge zadivljene poglede. Osjećate se živo i strastveno, željni da prigrlite svoj život i posebne ljude u njemu. Ovo bi bio izvrstan dan za planiranje romantične večeri kod kuće. Skuhajte fino jelo, ohladite vino, zapalite svijeće i pustite prirodi da ide svojim tokom.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Decembar: Vaga će dobiti poziv BIVŠE ljubavi, Škorpija može očekivati NEOČEKIVANO, Biku neće biti lako, Riba i Rak će uživati…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top