LJUBAV U IDUĆOJ SEDMICI: Nekome slijede NEOČEKIVANA DEŠAVANJA, a nekome SUSRET BIVŠIH!

OVAN

Burna energija ovog tjedna osjećat će vas kao kod kuće jer ćete se moći prilagoditi svojim najvećim kvalitetama kako biste stekli jasnoću i odlučnost potrebnu za donošenje nekih velikih odluka u vezi.

Iako se osjećate samouvjereno, ne možete očekivati ​​da će se vaš partner osjećati isto. Vježbajte podsjećajući se da samo vaše emocije možete nositi i da je vaš partner odgovoran za njihove.

 

 

BIK

Moglo bi doći do neke tjeskobe dok ulazite u ovotjednu energiju ne znajući baš što vam to znači donijeti u život. No dio toga je osjećaj da duboko u sebi znate da više ne možete zanemariti romantično pitanje u svojoj vezi.

Iako se može činiti nemogućim govoriti, za to vrijeme imate potpunu podršku. Vodite računa o tome da razgovarate kad trebate, a ne da se posvađate od čega ne možete pobjeći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

S toliko energije zraka bit će važno pokušati se prizemljiti ovaj tjedan prije nego što ustanovite da donosite sve vrste odluka bez razmišljanja. Iako je sjajno imati ideje za svoj život, možda biste se htjeli obratiti svom partneru što želI i što zamišlja.

Vrijeme je da zakoračite u to kako se osjeća partnerstvo, a ne samo netko u vezi. A ako je samac, vrijedi suprotno. Uvjerite se da ne stvarate jednostrani odnos.

 

 

RAK

Ono što se događa kod kuće više se ne može zanemariti. I iako ste imali najbolju namjeru odgoditi akciju za kasnije, možda je vrijeme da napokon kažete što trebate. To što govorite svoju istinu ne znači automatski da se bilo što mora promijeniti ili završiti u narednom periodu.

Ali čekate dok možda s dobrim razlogom možda neće biti važno ako vas partner tjera da govorite svoju istinu.

 

 

LAV

Pazite na iznenadni osjećaj želje da vam raznesu cijeli život. Iskreno, možda je to upravo ono što trebate učiniti, ali postoji razlika između gorućih mostova koji su iza nas u odnosu na one koje ćemo morati prijeći ispred nas.

Ovaj tjedan se usredotočite na razliku i ne bojte se postaviti neke čvrste granice s bivšim. Ali imajte na umu da pretjerano kontrolirate trenutnog partnera koji nije učinio ništa više pogrešno nego vas pokušao voljeti.

 

 

DJEVICA

Ovog će tjedna svi oni zakopani osjećaji i emocije koje ste imali zasuti. Pobrinite se da imaju kamo otići, u protivnom biste to mogli izvesti na pogrešnu osobu.

Normalno je da imate frustracije u odnosima ili one trenutke u kojima moramo voditi važnu raspravu, ali to je vrlo različito od korištenja našeg partnera kao žrtvenog jarca za našu osobnu nesreću. Ako se nešto ne osjeća dobro, vi ste jedini koji to mogu promijeniti.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV U IDUĆOJ SEDMICI: Nekome slijede NEOČEKIVANA DEŠAVANJA, a nekome SUSRET BIVŠIH!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top