LJUBAV U IDUĆOJ SEDMICI: Nekome slijede NEOČEKIVANA DEŠAVANJA, a nekome SUSRET BIVŠIH!

LJUBAV U IDUĆOJ SEDMICI: Nekome slijede NEOČEKIVANA DEŠAVANJA, a nekome SUSRET BIVŠIH!

26 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav u idućoj sedmici: Burna energija ovog tjedna osjećat će vas kao kod kuće jer ćete se moći prilagoditi svojim najvećim kvalitetama kako biste stekli jasnoću i odlučnost potrebnu za donošenje nekih velikih odluka u vezi.

Iako se osjećate samouvjereno, ne možete očekivati ​​da će se vaš partner osjećati isto. Vježbajte podsjećajući se da samo vaše emocije možete nositi i da je vaš partner odgovoran za njihove.

 

 

BIK

Moglo bi doći do neke tjeskobe dok ulazite u ovotjednu energiju ne znajući baš što vam to znači donijeti u život. No dio toga je osjećaj da duboko u sebi znate da više ne možete zanemariti romantično pitanje u svojoj vezi.

Iako se može činiti nemogućim govoriti, za to vrijeme imate potpunu podršku. Vodite računa o tome da razgovarate kad trebate, a ne da se posvađate od čega ne možete pobjeći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

S toliko energije zraka bit će važno pokušati se prizemljiti ovaj tjedan prije nego što ustanovite da donosite sve vrste odluka bez razmišljanja. Iako je sjajno imati ideje za svoj život, možda biste se htjeli obratiti svom partneru što želI i što zamišlja.

Vrijeme je da zakoračite u to kako se osjeća partnerstvo, a ne samo netko u vezi. A ako je samac, vrijedi suprotno. Uvjerite se da ne stvarate jednostrani odnos.

 

 

RAK

Ono što se događa kod kuće više se ne može zanemariti. I iako ste imali najbolju namjeru odgoditi akciju za kasnije, možda je vrijeme da napokon kažete što trebate. To što govorite svoju istinu ne znači automatski da se bilo što mora promijeniti ili završiti u narednom periodu.

Ali čekate dok možda s dobrim razlogom možda neće biti važno ako vas partner tjera da govorite svoju istinu.

 

 

LAV

Pazite na iznenadni osjećaj želje da vam raznesu cijeli život. Iskreno, možda je to upravo ono što trebate učiniti, ali postoji razlika između gorućih mostova koji su iza nas u odnosu na one koje ćemo morati prijeći ispred nas.

Ovaj tjedan se usredotočite na razliku i ne bojte se postaviti neke čvrste granice s bivšim. Ali imajte na umu da pretjerano kontrolirate trenutnog partnera koji nije učinio ništa više pogrešno nego vas pokušao voljeti.

 

 

DJEVICA

Ovog će tjedna svi oni zakopani osjećaji i emocije koje ste imali zasuti. Pobrinite se da imaju kamo otići, u protivnom biste to mogli izvesti na pogrešnu osobu.

Normalno je da imate frustracije u odnosima ili one trenutke u kojima moramo voditi važnu raspravu, ali to je vrlo različito od korištenja našeg partnera kao žrtvenog jarca za našu osobnu nesreću. Ako se nešto ne osjeća dobro, vi ste jedini koji to mogu promijeniti.

VAGA

Već znate da ste u akcijskom dijelu vašeg trenutnog poglavlja i možete osjetiti kako promjene već ulaze u korijen onoga tko postajete. Ovog tjedna ćete se zapaliti energijom, što je dobro jer je netko u vašem romantičnom životu iskoristio vašu ljubavnu prirodu i vrijeme je da to prestane.

Nemojte se bojati povući se sa svoje Lilith strane i dopustiti svom bijesu da teče. Vrijeme je da progovorite u svoje ime.

 

 

ŠKORPIJA

Nikad nije kasno da se ne osvrnete. Mnogim horoskopskim znakovima ovaj tjedan ovo možda nema smisla, ali s obzirom na to gdje se nalazite i kroz što se trenutno krećete, shvaćate da mora doći vrijeme da se riješe neka dugogodišnja pitanja iz vaše prošlosti.

Bilo da se radi o staroj vezi ili traumi koja još uvijek uzima svoj danak, sami odlučujete s čime ćete se poistovjetiti, a što više nije dio vaše priče. Vrijeme je da prerastete svoju ranu.

 

 

STRIJELAC

Potpuno drugačiji život je vaš za uzimanje. Bez obzira na to jeste li ga odabrali ili ne, on može izabrati vas. Uvijek gledate naprijed i usredotočujete se na to kako poboljšati i kako učiniti bolje, što je vrijedno divljenja. No ponekad u oklijevanju zaboravite da nije svaka vaša odluka. Ponekad se radi samo o tome da budete otvoreni za ono što se pojavi i da se s tim nosite u skladu s tim.

Iako ste možda htjeli pričekati da nekome otkrijete neke vijesti koje su vam bile važne u životu, ovaj tjedan više nećete imati tu priliku jer je sada vrijeme.

 

 

JARAC

Ne morate imati sve shvaćeno da biste znali gdje više niste sposobni. Za vas ovo može biti teško jer može dovesti do neizvjesnosti i nesigurnosti. Umjesto da se usredotočite na sve nepoznate, pokušajte duboko zaroniti u svoje istine.

To znači da će ovaj sljedeći dio vašeg života morati biti izgrađen od intuicije nasuprot logici. Možda će vam biti teško uigrati se u dio sebe koji ste tako dugo šutjeli, ali to je i jedini način da uistinu učinite stvari drugačije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Iza vas su velike promjene i one koje još uvijek izazivaju slomljeno srce. Ali čak i usred njih, i dalje napredujete u svom životu.

Ovaj će tjedan vjerojatno doći do nekih većih trenutaka u kojima će vaše ozdravljenje biti pokrenuto prošlom vezom, ali imajte na umu da je u redu ako trauma nikada potpuno ne jenjava. Dovoljno je samo govoriti svoju istinu i štititi naš prostor.

 

 

RIBE

Možda ste jedan od znakova na koje ova energija najviše utječe jer će uključivati ​​izlazak iz sjene u vašu pravu prirodu. Čak i ako je s vremena na vrijeme zastrašujuće, nastavite raditi ono što vas čini zastrašujućim i nemojte prestati samo zato što se osjećate nemogućim.

Ljubav koju zaslužujete je ona koja se pokazuje kao da ste je zaslužili. Ljubav je putovanje i vrijeme je da prestanete odlagati za sutra ono o čemu se danas može razgovarati ili učiniti. U iskrenosti nema ništa loše, pogotovo kad se to kaže s ljubavlju.