Lava i OVOG znaka čeka OGROMNO RAZOČARANJE i VELIKA IZDAJA – neće im biti lako!/

Lava i OVOG znaka čeka OGROMNO RAZOČARANJE i VELIKA IZDAJA – neće im biti lako!/

3 prosinca, 2022 0 By Admin

VAGA

U narednom periodu vašeg života očekuje vas mnogo razloga za tugu i nezadovoljstvo. Počeli ste vjerovati da će se situacija u narednom periodu poboljšati, no to nažalost neće biti tako. Period koji je pred vama dokazat će vam da neke osobe koje su u vašem životu ne zaslužuju biti blizu vas.

Ta dešavanja dokazat će da su te osobe samo dobri glumci i da ne zaslužuju niti malo vaše pažnje. Vaš partner učinit će jednu stvar koja će vas mnogo povrijediti. Vi nikako nećete moći oprostiti to što je partner učinio i početi ćete razmišljati o prekidu.

Vaš partner će vam slomiti srce. On će se poslije toga početi truditi da ispravi sve što je loše učinio. no vi nećete imati snage da mu oprostite jer ćete se bojati da to ne učini ponovno. Uz to očekuju  vas i neki postupci od nekih važnih važnih osoba iz života koji će vam također teško pasti.

Za neke osobe koje ste smatrali jako dobrim prijateljima, sada ćete zapravo shvatiti kakve su. Osoba kojoj ste sve govorili i koja je znala sve što se u vašem životu događa će vam slomiti srce. Sve informacije će iskoristiti protiv vas i na taj način će vas mnogo povrijediti.

Zbog svih tih negativnih dešavanja neće vam biti niti malo lako. Očekuje vas turbulentan dio života za koji ćete jedva čekati da prođe i da se sve vrati u normalu. Zvijezde u tom periodu neće vam biti naklonjene. Neće vas čuvati od svega lošega i donositi vam samo dobre stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Upravo vas zbog toga čekaju toliki razlozi za tugu i nezadovoljstvo. U narednom periodu očekuju vas zaista teški dani. Neke stvari u životu radije sačuvajte za sebe, jer ako ih nastavite govoriti osobama koje ih iskorištavaju na krivi način, ponovno će se dogoditi ista situacija.

Stranice: 1 2