HOROSKOP SRETNIH VIJESTI ZA KRAJ GODINE! – Djevica, Vodolija i OVAJ znak će imati ČAROBAN KRAJ GODINE! Jeste li spremni na IZNENAĐENJE!?

HOROSKOP SRETNIH VIJESTI ZA KRAJ GODINE! – Djevica, Vodolija i OVAJ znak će imati ČAROBAN KRAJ GODINE! Jeste li spremni na IZNENAĐENJE!?

27 prosinca, 2023 0 By Admin

Još je malo ostalo do kraja ove godine i prelaska u Novu godinu. Zvijezde imaju sjajne vijesti za čak tri zodijaka, jer njima će upravo zadnji dani u godini vrlo pogodovati, pa će samim time sretni zakoračiti u Novu godinu sa novim uspjesima…

 

DJEVICA

Horoskop sretnih vijesti: Ukoliko imate određene probleme, naredni dani bit će vrlo povoljni za riješavanje problema, posebno ako se radi o poslovnim problemima. Pod zvijezdanom ste zaštitom i mnogo toga se može u zadnjim danima ove godine preokrenuti u vašu korist.

Na poslovnom planu ostvarit ćete veliki uspjeh, a upravo će taj uspjeh mnoge fascinirati. Samim time pokazat ćete i dokazati koliko ste dobri u svome poslu i profesionalni. To neće promaknuti ni vašim nadređenima nakon čega će vas početi gledati na drugačiji način, odnosno sa više poštovanja.

Taj uspjeh bi se mogao odraziti i na dugoročno, a ne samo u periodu do kraja godine. Moguće da ćete biti unaprijeđeni ili financijski dodatno nagrađeni. Ono što nije dobro u cijelom ovom slučaju je to što će vam trpiti ljubavni život zbog previše poslovnih obaveza i kroničnog nedostatka vremena.

Da bi izbjegli eventualne prigovore, konfilikte i napetosti, jednostavno nemojte sklapati nikakve dogovore sa nikim, a još manje davati obećanja, jer nije sigurno da ćete biti u mogućnosti ispuniti dogovore i obećanja. Nije posve sigurno da bi čak i vaša voljena osoba imala razumijevanja zbog vaše situacije, a posebno netko drugi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaša voljena osoba računa na vas u narednim danima. Savjetujemo da se na vrijeme organizirate da izbjegnete nepotrebne stresove ili čak i konflikte. Bit će sasvim dovoljno da čim sve ovo prođe, na lijep način nadoknadite voljenoj osobi ono što nećete moći pružiti u narednim danima.

VODOLIJA

Dolazi vam neočekivano, neplanirano i nešto što vam nije ni na kraj pameti. Veliko iznenađenje, ali i riješenje za mnoge probleme. Vama u toku narednih dana do kraja godine  dolazi posve neočekivan novac. Iako niste materijalista i daleko više cijenite neke druge vrijednosti, itekako će vam novac dobro doći i olakšati financijsku, ali i životnu situaciju.

Novac nije najbitniji u životu, ali činjenica je da nam je novac potreban za život. Osim toga, ljubav je pod zaštitom zvijezda i ovo je izvrstan period za ljubav, odnosno sklapanje novih ljubavih veza. Naći ćete se u jednom društvu u kojem će vam se mnogo dopasti jedna osoba. Privlačnost će biti obostrana i vrlo je moguće da se iz tog susreta  rodi ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Naredni dani, odnosno period do kraja godine donijet će mnoge emotivne promjene na planu vašeg  ljubavnog života. Gotovo je sigurno da ćete imati kontakt sa osobom koja je nekad bila dio vaše ljubavne prošlosti.

Bez obzira da li ste trenutno u vezi ili niste, ta situacija će vam protresti tlo pod nogama i probuditi zaspale emocije. Iako nećete odmah pristati na susret, ipak ćete se na kraju odlučiti otići. Vaš susret bit će emotivan. Zapravo ćete tek tada obostrano shvatiti kolika vas ljubav veže, čak i kada ste razdvojeni i da ste jednostavno suđeni jedno drugom.

Nije isključeno da ćete ponovo obnoviti vezu. Nakon tog susreta, mnoge stvari će se promijeniti i više ništa neće biti isto.