FINANCIJSKO ZADOVOLJSTVO je ZAGARANTIRANO! – OVAJ znak će uskoro spoznati KAKO JE TO BITI BOGAT

FINANCIJSKO ZADOVOLJSTVO je ZAGARANTIRANO! – OVAJ znak će uskoro spoznati KAKO JE TO BITI BOGAT

6 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovaj tjedan mogao bi biti produktivan i možda ćete ostvariti svoje ciljeve. Ako ustanovite da imate nešto slobodnih sredstava za ulaganje, trebali biste diverzificirati svoj obrazac ulaganja. Za dugoročnu dobit, možete pogledati trgovinu nekretninama. Razmotrite sve mogućnosti i možda ćete pronaći neke unosne prilike, koje ste prije zanemarili. Špekulativni poslovi mogu vam donijeti dobre povrate, osobito tijekom ovog tjedna.

 

BIK

Uštede bi se mogle dogoditi ovog tjedna. Ljubavne veze, proslave i putovanja mogu vas ovaj tjedan koštati troškova. Prethodna ulaganja mogla bi vam donijeti dobit. Poslovni gubici se mogu nadoknaditi. Pojedinci uključeni u obiteljski posao sugerira se opreznost i smirenost. Bolji posao bi mogao biti na kartama, što bi moglo poboljšati vaš financijski položaj. Možda će biti nekih ulaganja u nekretnine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planeti ovog tjedna mogu pomoći vašim financijskim planovima. Ovaj tjedan bi bila dobra prilika za novčanu dobit. Međutim, nepredviđeni troškovi mogu poremetiti vaše planove. Savjetujemo vam da izbjegavate obećanja ili ulaganja i preispitate prethodne odluke kako biste izbjegli buduće komplikacije. Potkraj tjedna možda ćete biti u dobroj financijskoj poziciji. Možda će vam omogućiti da bolje uživate u životu ovog tjedna.

 

RAK

Budući da su financijski izgledi divlji, morate jednako pratiti svoje napore i novac. Najviše od svega, vaš trud neće biti uzaludan. Međutim, morate se usredotočiti na svoje ciljeve koji stoje iza zadatka ili ulaganja koje napravite. Ljudi u spisateljskoj profesiji mogli bi napredovati ovog tjedna. Međutim, ovo se čini kao mršavo razdoblje. Pokušajte ostati naprijed sa svojim planovima.

 

LAV

Dok se pokušavate probiti prema financijskoj dobiti, možda ćete vidjeti da imate stalnu želju da proširite svoje poslovanje. Ako se osjećate malo rastreseno, možete se otresti preusmjeravanja misli. Odvojite vrijeme za analizu stvarnosti i pazite da vidite mogućnosti oko sebe. Ovaj tjedan organizirajte i odredite svoje prioritete.

 

DJEVICA

Preporučljivo je dobro kontrolirati svoje troškove. Početkom tjedna moglo bi biti manje prilika za povećanje zarade. Sredinom tjedna stvari bi se mogle poboljšati, a vi biste mogli poboljšati svoje izglede. Planetarni prijelazi mogli bi izazvati vaše financije, a rastući troškovi mogli bi stvoriti pritisak na vas. Stoga, budite pametni u upravljanju svojim financijama.

VAGA

Možete potrošiti novac na obrazovanje svog djeteta ili bilo kojeg člana obitelji. Čini se da bi vaša starija braća i sestre mogli tražiti financijsku pomoć od vas. Možda ćete dobiti psihičko zadovoljstvo nakon što pristanete na njihov zahtjev, iako bi to moglo utjecati na vaš proračun. Mogli biste uložiti svoj novac na burzu. Možete tražiti svoj posuđeni iznos za financijsko zadovoljstvo.

 

ŠKORPIJA

Početak tjedna mogao bi donijeti probleme u prihodima, ali bi na kraju postalo bolje. Prvi tjedan može vam natjerati da trošite puno više, ali možete kontrolirati svoje troškove. Ovaj tjedan možete potrošiti novac na hobi. Možete kupiti kućanske i luksuzne predmete. Možete ulagati u drugu polovicu tjedna kako biste postigli bolje rezultate, kažu tjedna predviđanja.

 

STRIJELAC

Sačuvajte ovaj novac za svoju budućnost, a ako imate više nego dovoljno ušteđevine, iskoristite taj novac za kupnju nekretnine. Možete kupiti osiguranje za članove svoje obitelji. Također možete razmišljati o ulaganju u investicijske fondove. Uz snažnu ekonomsku frontu, otkrit ćete da sve svoje zadatke možete obavljati učinkovito. Možda ćete dobiti naknadu za prethodna poslovna putovanja.

 

JARAC

Ovaj tjedan može vam donijeti financijsku korist. Ovaj tjedan možete naglo potrošiti novac na putovanje ili nekome financijski pomoći pri odlasku na neku destinaciju. Velika financijska prednost može doći od prijatelja i od prošlih ulaganja u vašu tvrtku ili policu osiguranja. Do kraja tjedna možete postati bogat čovjek.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Čini se da će vaš posao ovog tjedna procvjetati. Ovaj tjedan je izvrstan za vaše financije, a trebali biste pokušati držati korak s užurbanim tempom posla. Ovo bi moglo biti najbolje vrijeme za planiranje bilo kakvog ulaganja jer biste kroz to mogli podmiriti stare obveze. Također biste mogli uložiti u nekretnine ovaj tjedan jer bi se to moglo pokazati korisnim. Novac bi trebao polako ali sigurno početi pristizati u velikim količinama.

 

RIBE

Ako ste vlasnik tvrtke, prethodna marketinška strategija može rezultirati pozitivnim financijskim povratom. Neočekivani troškovi nastali kao posljedica radnog putovanja u inozemstvo. Moguće je promijeniti posao i profil ovog tjedna. Kupnja može rezultirati financijskim izdacima. Izbjegnite značajna ulaganja ovog tjedna. Ovaj tjedan možete vidjeti porast korporativnih rashoda.