Dolaze dani VELIKIH PROMJENA, NOVIH PRILIKA, ali i ISPUNJENA VELIKIH ŽELJA!

OVAN

Octoberfest uvijek ima jedan službeni šator koji je umjesto piva posvećen vinu. Možda se ističete, ali to ne oduzima vrijednost vašoj tradiciji i uvjerenjima koja su cijelo vrijeme podržavala vaš napredak. Nemate problema da stojite sami, ali ne vidite razlog zašto se ne može pronaći srednji put.

Vrijeme je da se pomirite s ograničenjima onih koji su vam bliski. Imate moć promijeniti narativ i dati im prostora da budu jednako nesavršeni i ljudski kao i svi mi.

 

BIK

Osjećate se živima i nećete se zadovoljiti situacijama koje vam oduzimaju energiju. Ovo je dobro vrijeme za pješačenje, dugu šetnju ili za promjenu rutine i prilagođavanje stvarima koje su fizički zahtjevnije od onih koje su već neko vrijeme bile vaš svakodnevni izbor. Izbacite ono što je otrovno i nepotrebno i postavite svoje prioritete ravno, stavljajući sebe na vrh tog popisa.

Iako se neki ciljevi mogu činiti očaravajućim, oni zapravo nisu obećanje sreće za vašu budućnost. Slijedite svoju najiskreniju emociju i ne sumnjajte u osjećaj u svom srcu.

 

BLIZANCI

Proveli ste puno vremena dajući nekome ljubav za koju znate da zaslužuje, a zaboravljajući kako zaslužujete da budete voljeni. Bez obzira na prošlu traumu ili probleme koji su vas držali zaglavljenima, trebali biste promijeniti svoje načine kako biste odgovarali svojim potrebama i ovaj put se dobro brinuti o sebi.

Ne gubite vrijeme na objašnjenja i izgovore bilo koje vrste. Vi ste ono što jeste i nema razloga da opravdavate svoju autentičnu osobnost i srž vaše motivacije da idete naprijed.

 

RAK

Ovo bi trebalo biti vrijeme snažnih emocija i optimizma. Ako se osjećate rastreseno i opterećeno s previše problema odjednom, možda bi bilo pametno promijeniti krajolik i okolinu te odabrati različite ljude koji će biti dio vaše svakodnevice i života.

Niste vezani okolnostima na načine koje možete zamisliti. Ispravite svoje prioritete, stavite svoje mogućnosti na papir i promatrajte kako će se stvari odvijati kada su vaše misli sabrane i vaš um oštar.

 

LAV

Zvučni efekt u “Yellow Submarine” The Beatlesa napravljen je pomoću blagajne. Imate ideje koje ne biste trebali odbaciti samo zato što su neobične. Ako vas okolina ne cijeni i ne prepoznaje, učinite što možete da sami zablistate i isprobajte ono što vas inspirira i čini da se osjećate moćno i strastveno.

Neki posao zahtijeva samoću i tihu kontemplaciju, ali postoje i stvari koje zahtijevaju da zauzmete stav i izborite se za njih ako je potrebno.

 

DJEVICA

Kada je kisik tekući, on je magnetski. Jednom kada saberete svoje misli i svoju snagu, mogli biste potpuno promijeniti vlastita svojstva, evocirajući upravo ono što ste nekada mislili da će ostati daleko od vas. O potrebama vaše duše se ne može pregovarati i vrijeme je da to prihvatite.

Borite se za ono što želite bez oklijevanja. Imali ste dovoljno vremena da razmislite o alternativama i prioritetima u svom životu. Ako vas povuče inercija, mogli biste na kraju izgubiti ono do čega vam je stalo, a ovo je vrijeme da se držite svojih pozitivnih uvjerenja i držite se onoga što zapali svjetlo u vašem srcu.

Nastavak na idućoj stranici…

Dolaze dani VELIKIH PROMJENA, NOVIH PRILIKA, ali i ISPUNJENA VELIKIH ŽELJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top