LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Decembar: Netko MORA OTVORENO REĆI šta ga muči i smanjiti očekivanja od partnera, jer partner mu NE MOŽE ČITATI MISLI…

OVAN

Ljubavni horoskop: Vašoj voljenoj osobi danas će biti potrebna vaša pomoć i podrška. Vrijeme je da pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku, a ne da likujete ili kritizirate svog partnera. Morate ostaviti po strani svoje sitne probleme i pritužbe. Način na koji se sada ponašate imat će dugoročni utjecaj na vaš odnos. Dakle, sada morate donijeti neke dugoročne odluke.

 

 

BIK

Iako želite biti romantični i možda ste čak planirali podijeliti posebno vrijeme sa svojim partnerom danas, brojne druge obveze vjerojatno će vas odvući od romantike i ljubavi. Jednostavno nećete imati vremena prepustiti se svojoj romantičnoj gesti. Ali pokušajte uključiti kratku i slatku gestu, čak i ako danas ne možete napraviti ništa detaljnije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Danas ćete biti logičniji i upitniji u svojim odnosima! Racionalno ponašanje s pravom osobom može biti veliki preokret i dan može izgledati kao neuspjeh koji bi inače bio sjajan! Istražite senzualnost u sebi i u svom partneru.

 

 

RAK

Danas ćete možda upoznati nekoga o kome ste sanjali. Osoba će biti zanimljiva i avanturistička poput vas. Već duže vrijeme se nadate da ćete upoznati nekog ovakvog. Iskre će poteći danas i možda ćete razmišljati o toj osobi. Nemojte zaboraviti suptilno dati nagovještaj o tome koliko volite tu osobu.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Vaš partner može učiniti nešto što će povećati vaše samopouzdanje u vašoj vezi. Možete uzvratiti uslugu tako što ćete jamčiti zajedničko druženje. Možda ćete se sretno provesti sa svojom ljubavlju. Možete jesti vani zajedno. Odvojite vrijeme da svog partnera upoznate sa svojom obitelji. Zapamtite da polako i postojano pobjeđuje u utrci. Odmjerite svačije raspoloženje prije nego što napravite korak.

 

 

DJEVICA

Od vitalnog je značaja da sada posvetite vrijeme svojoj obitelji. Karijera i druge vanjske obzire zahtijevaju vašu pažnju. Međutim, vaš status veze postao je prilično nesiguran tijekom posljednjih nekoliko dana i imperativ je da sada njegujete svoju obitelj. Iako se može činiti da postoji neki financijski gubitak, učiniti nešto promišljeno i osjetljivo za svog partnera bit će izuzetno isplativo.

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Decembar: Netko MORA OTVORENO REĆI šta ga muči i smanjiti očekivanja od partnera, jer partner mu NE MOŽE ČITATI MISLI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top