LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. Decembra: OVA 2 znaka će upoznat osobu koja će im uljepšati ostatak života, a OVOG znaka će BIVŠI POVRIJEDITI…

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. Decembra: OVA 2 znaka će upoznat osobu koja će im uljepšati ostatak života, a OVOG znaka će BIVŠI POVRIJEDITI…

1 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav ciganskim kartama: Nekoliko događaja na redu je da pritisnete gumbe. Rezultat je da možete postati razdraženi čak i na manje prekršaje vašeg partnera. Maniri koji su vam prije bili simpatični sada mogu izgledati kao da vas iritiraju. Vaš najbolji način djelovanja sada će biti da provedete neko prijeko potrebno vrijeme sami i razmazite se vježbanjem ili režimom ljepote.

 

BIK

Ljubav ciganskim kartama:  Ljubav je u zraku. Možete iznenaditi voljenu osobu planiranjem nečeg posebnog. Ako ste u vezi, ovo je najbolje vrijeme da ponovno uhvatite tu čaroliju koja ju je učinila tako posebnom. Intimni planovi vjerojatno su prikladniji od divlje zabave s prijateljima. Samci će vjerojatno upoznati svog budućeg partnera.

 

BLIZANCI

Ljubav ciganskim kartama: Ako vam je veza trebala izmamiti osmijeh na lice, trebala bi vas učiniti sretnom i mirnom. Ako nije, vrijeme je da se krene dalje. Nemojte povlačiti vezu samo zato što je trebala biti lijepa. Ako je neprikladno, odbacite ga. I dok smirite svoje unutarnje glasove, vidjet ćete svijet iznenađenja koji vas čeka. Uložite svoju energiju u produktivno okruženje.

 

RAK

Ljubav ciganskim kartama: Ovo će biti sjajni dani! Možda ćete dobiti priliku da nekome iskažete svoje osjećaje. Ali pazite da ne kažete nešto zbog čega ćete kasnije požaliti! Neka vaš govor bude kratak i precizan, imat ćete mnogo više prilika otvoreno se obratiti svom partneru! Istaknite samo goruće probleme.

 

LAV

Dobro partnerstvo u privatnom životu dat će vam prednost i u profesionalnom životu. Zajednički pothvat vas i partnera bit će uspješan kako na ljubavnom tako i na poslovnom planu. Vas dvoje jako dobro razumijete međusobne razlike i stoga se možete jako dobro slagati jedno s drugim. Nastavi tako uvijek.

 

DJEVICA

Vaš partner sada može imati prilično čudne zahtjeve i fantazije. Vrijeme je pravo za eksperimente i avanture iako ste općenito bili ozbiljna osoba što se tiče vaših veza. Morate odbaciti svoj preozbiljni ogrtač i dopustiti unutarnjem djetetu da se malo zabavi. To će uvelike pridonijeti i vašem oslobađanju od stresa.

VAGA

Međusobno razumijevanje i tolerancija bitni su u svakoj vezi. Partnera ste postavili na pijedestal i sada ćete teško razumjeti ili oprostiti svaki njegov/njen prijestup. Međutim, biti previše krut samo će svima uzrokovati bijedu. Morate imati malo više suosjećanja i razumijevanja ako želite pravu vezu. Bivša ljubav nanijet će vam patnju. Možda ne direktno, ali dovoljno će biti da ga vidite u zagrljaju druge osobe i da vas to zaboli.

 

ŠKORPIJA

Ovo su dani stvaranja novih veza. Trebali biste se javiti… Na vidiku su nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere. Sada ćete biti uvučeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. Ali pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok tražite nove veze.

 

STRIJELAC

Svađe i prepirke obilježit će  dane. Izbjegavajte bilo kakve probleme sa svojim partnerom. Svađe prestaju ako osoba popusti. Ovaj put budite tihi. Budite nježni i puni ljubavi. Pokušajte razumjeti misao vašeg partnera i nemojte nuditi nikakve protutvrdnje. Pokušajte mu skrenuti misli na lijepa vremena koja ste dijelili. Tako će dani proći s manje štete.

 

JARAC

Čini se da provodite kvalitetno vrijeme sa svojim voljenima. Samo nemojte biti previše asertivni po bilo kojem pitanju, što će samo narušiti međuljudski sklad. Vašem partneru treba malo vremena da vam dopusti da uđete u detalje onoga što od njega tražite. Krenite na putovanja ili uživajte u dubokoj glazbi kako biste poboljšali raspoloženje.

 

VODOLIJA

Ovo su zagonetni dani za vas što se tiče odnosa. Nećete uspjeti razumjeti postupke i motivaciju svog partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požurivanja stvari neće biti od pomoći. Radije polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

 

RIBE

To može biti situacija kušnje za vas da birate između svog puta i puta vašeg partnera. Ali samo ostanite smireni i nemojte ispitivati ​​partnera o bilo kojem pitanju. Pokušajte uzvratiti ljubav koju ste raskošno obasipali od svog partnera. I podsjetite ga također na teško vrijeme koje ste oboje prošli zajedničkim naporima, umjesto da popuštate željama bilo koje osobe!