Ljubav u naredna tri dana: Jedan znak će saznati da ga bivša ljubav i dalje voli, dok će OVAJ znak konačno sve oprostiti partneru…

Ljubav u naredna tri dana: Jedan znak će saznati da ga bivša ljubav i dalje voli, dok će OVAJ znak konačno sve oprostiti partneru…

24 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubav u naredna tri dana: Vaši prijatelji mogu unijeti sjajnu magiju u vaše odnose. Umrežavanje bi moglo značiti puno više nego što se čini na površini. U ovoj čudesnoj fazi, društveni kontakt može se brzo pretvoriti u ljubavnika, ili bi ljubavnik mogao preći na sljedeću razinu do kraja vašeg života. Ako ste već u vezi, miješajte se i družite. Raspoloženje je idealno za prave poteze i romantične postavke, pa ga iskoristite.

 

 

BIK

Vaše romantične želje i potrebe mogu biti ispunjene, ako dobro igrate na karte. Položaj planeta pomaže vam da donosite odluke s utemeljenog mjesta. Što više volite sebe i to jasno razjasnite svom partneru kroz zdrave kanale komunikacije umjesto da se tučete okolo, to će se vaš ljubavni život osjećati bolje. Vaša snaga leži u vašoj zapovjedničkoj prisutnosti, ali budite pozitivan utjecaj na svog ljubavnika umjesto da njime dominirate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Razgovori s vašim ljubavnikom bi se mogli pretvoriti u prekretnice u vezi. Međutim, vaš način na koji govorite više je od načina da prenesete ono što želite – to je također nešto što možete koristiti za dijeljenje duhovnih osjećaja s partnerom, jer možda osjećate božanski element u svojoj vezi. Možda ne morate to reći naglas, ali on bi to svakako trebao osjetiti.

 

 

RAK

Vaša kreativna moć je nezaustavljiva, a vaš bi romantični život mogao iskoristiti prednosti. Astralna konfiguravija daje vam slatku, ali zaštitnu energiju koju će vaš ljubavnik cijeniti. Možete kreativno voditi ples u svojoj vezi, mijenjajući smjerove kada to želite, a vaš bi se partner trebao tako lijepo zabavljati da neće ni primijetiti da prati vaš otmjen rad nogu – ali vi nikoga ne varate, jer je sve izgrađeno na ljubavi.

 

 

LAV

Sve oči su trenutno uprte u vas, a ljubav preplavljuje. Da, više je nego u redu biti malo više nego inače i privući pljesak kada vam treba poticaj. To je također prekrasan trenutak za dotjerati, jer će vaši napori ići daleko, poboljšavajući vaše romantične trenutke na prekrasne i otkrivajuće načine.

 

 

DJEVICA

Svaki nedostatak vaše vlastite vrijednosti može utjecati na ton vaše veze sada. Vaša sposobnost da pružite fizičku ili emocionalnu velikodušnost ljubavniku mogla bi ovisiti o tome koliko se dobro osjećate u vezi sa sobom. Zapravo, ovo je izvrstan podsjetnik da je fokusiranje na ljubav prema sebi ključno prije nego što se u potpunosti posvetite romantičnom druženju s nekim drugim. U suprotnom, morat ćete ga redovito podešavati. Pokušajte vježbati unaprijed.

 

VAGA

Sigurne granice vašeg partnerstva možda su vam danas pomalo dosadne. Astralna konfiguracija potiče vas da proširite svoju vezu izvan granica uobičajenih rutina. Zajednički odlazak na putovanje mogao bi biti osvježavajući, ali ne zaboravite na važnost pokrivanja novog mentalnog i emocionalnog terena. Nakon što osjetite okus avanture, možda nećete moći prestati tražiti više. Umirite se.

 

 

ŠKORPIJA

Pogled unutra može vam pomoći da bolje shvatite svoj ljubavni život sada. Možda bi bilo vrijedno zabilježiti svoje sanjarenja kada se probudite, tako što ćete voditi dnevnik pokraj noćnog ormarića ili ih jednostavno izgovoriti u aplikaciji za snimanje na telefonu. Meditacija, terapija ili jednostavno duboki razgovor s prijateljem također vam mogu pomoći da sagledate problem u vezi.

 

 

STRIJELAC

Danas imaš prekrasan kozmički sjaj, i vaš će ljubavnik sigurno primijetiti. Čak i ako to nije vaš uobičajeni stil, ovo je trenutak kada možete očekivati da će vaš partner istupiti i učiniti nešto lijepo za vas. Još bolje, u ovom trenutku postoji tako snažan duhovni tok da ga možda nećete morati ni pitati – on će jednostavno znati.

 

 

JARAC

Vaši će snovi uskoro postati megaromantični. Ovo je tako nadmoćno kašasto i očaravajuće da teško da ćete znati gdje završavaju vaše fantazije i počinje vaš stvarni život. Jedini potencijal za nevolje je da bi vaša sanjarenja mogla postati dovoljno ukusna da imaju prednost nad vašim budnim životom. Pobrinite se da znate razliku i obilato uronite u svako područje i izvan njega.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Održavate majstorsku klasu romantičnog samoizražavanja. Da, vaše vještine flertovanja trenutno su izvan ljestvice. Spremni ste razgovarati o svemu i svačemu s ljubavnikom, od svakodnevnih događaja do najintenzivnijih dijelova vaše veze – prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. I ne samo to, vješti ste u davanju sjajnog s**sa, stoga nemojte se sramiti slati lascivne poruke koje biste inače mogli izbjegavati.

 

 

RIBE

Vaša sposobnost da komunicirate o pitanjima vezanim za vezu sada je jaka, ali ne može se mjeriti s toplinom vašeg srca. Astralna konfiguracija tjera vas da ostvarite blisku i ugodnu vezu s osobom koju volite. Ako možete izgraditi atmosferu poput gnijezda koja je toliko ugodna da ne želite napustiti kuću, to bi mogla biti savršena pozivnica za ljubavnika da ostane s vama. Da, lijenost i popustljivost su puni važne svrhe.