DNEVNI HOROSKOP 3. Decembar: Jedan znak MORA SAM ODLUČITI šta je NAJBOLJE za NJEGA, bez obzira šta drugi misle o tome…

OVAN

Dnevni horoskop: Ovaj dan će se pokazati kao dan ozbiljnog i teškog rada za vas. Vjerojatno ćete uspjeti na zadovoljavajući način završiti neki projekt koji se dugo razvlačio. Ovo će impresionirati vaše nadređene. Također je vjerojatno da će vas primijetiti istaknuta osoba na vlasti koja će utjecati na vašu budućnost.

 

 

BIK

Dnevni horoskop:  Dan će vjerojatno biti bogat događajima. Mogu se pojaviti okolnosti koje će vas prisiliti da se suočite s prošlim događajem koji ste izbjegavali. Morate usvojiti tolerantno stajalište kako biste se nosili s prošlom situacijom jer ste skloni biti nepotrebno strogi prema svima ヨ posebno prema sebi. Iz ovog sukoba mogu proizaći nove prilike. Krajnji rezultat će biti pozitivan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vjerojatno će se u vašem životu pojaviti situacija u kojoj ćete morati preuzeti vrlo izravnu i proaktivnu ulogu. Možda se čini da je situacija vrlo teška, ali imate sposobnost da je pošteno riješite. Morat ćete se samo potvrditi, ali ne brinite. Nakon što kriza prođe, ljudi će biti impresionirani vašom ulogom u njenom rješavanju.

 

 

RAK

Dnevni horoskop:  Dan je savršen za pokazivanje svojih talenata. Možda ćete se ponašati agresivnije ili asertivnije nego inače, a to će iznenaditi ljude oko vas. Bit će izbačeni iz ravnoteže i vjerojatno će morati revidirati svoje mišljenje o vama. Ovaj element iznenađenja može vam pružiti prijeko potrebnu prednost. Budite sigurni da to iskoristite u najvećoj mjeri.

 

 

LAV

Dobre vijesti uljepšat će vam dan. Dugo ste radili na važnoj stvari i ona će danas uroditi plodom. Naznačen je izlazak s kolegama. Uživat ćete i dobro se zabaviti. Možda ćete donijeti odluku u vezi s financijama koja će vam dugoročno koristiti. Danas možete posjetiti i sveta mjesta.

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:  Nova energija će sada početi djelovati u vašem životu. Odjednom ćete otkriti da je usklađivanje obiteljskih i karijernih pitanja postalo iznimno lako. Sva vaša oklijevanja će nestati, a vaša djela obilježena su neviđenom razinom samopouzdanja. Također ćete moći riješiti svaki ambivalentni osjećaj prema onima koji su vam blizu i na radnom mjestu i u obitelji.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP 3. Decembar: Jedan znak MORA SAM ODLUČITI šta je NAJBOLJE za NJEGA, bez obzira šta drugi misle o tome…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top