Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subotu, 3. decembar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Današnji dan donosi uzorkovanje energije koja dolazi jer se Mjesec u znaku Riba povezuje s više planeta u Strijelcu.

Ova tema Strijelca i Riba je ona koja će dominirati prvom polovicom mjeseca kada se filozofi zodijaka susreću u svojoj kozmičkoj ljubavnoj vezi.

Strijelac i Ribe pomažu vam da sagledate širu sliku, da osjetite više vlastitu intuiciju i iznad svega da uživate u svemu što možete od života.

To je savršena energija za početak blagdanske sezone i pomoći će vam da prigrlite svečanosti i radosne trenutke koji su pred vama.

Čak i uz dolazak bezbrižne energije, još uvijek postoji nešto što se čini kao da je ostalo neučinjeno u vašem vlastitom životu i iako ste to prije pokušavali shvatiti ili poduzeti te korake da napredujete na sljedeću razinu, ovo je mjesec da će plan akcije doći na svoje mjesto.

Koliko god Strijelac i Ribe sanjali, oboje trebaju prizemljenu energiju Jarca kako bi im pomogli da snove ostvare, a isto tako i vama.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za subotu, 1. decembra:

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Merkur i Venera danas uzburkavaju vode vašeg života jer su usklađeni s Mjesecom u Ribama, Marsom u Blizancima i Neptunom u Ribama. Ovo spaja teme vaše vlastite autentične istine s onom vašeg doma, obitelji i posvećenog odnosa.

Postoji nešto što je započelo još u listopadu, svojevrsno novo poglavlje, koje se još uvijek odvija za vas. To može završiti promjenom adrese ili čak statusa veze, ali koliko god znali da se to događa, također niste bili spremni shvatiti što to znači.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne možete prihvatiti promjenu, ali je u isto vrijeme pokušajte izbjeći. Završava samo u zastoju između sudbine i tvog ega. Danas vam daje priliku da počnete razgovarati o nekim važnim stvarima koje su vam bliske srcu. Ne trebate pronaći savršene riječi, već samo one koje su vaša autentična istina.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subotu, 3. decembar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top