Vikend dani bit će kao STVORENI ZA LJUBAV ako ste rođeni u OVA dva znaka! Evo kome donosi promjene i ljubav!

Vikend dani bit će kao STVORENI ZA LJUBAV ako ste rođeni u OVA dva znaka! Evo kome donosi promjene i ljubav!

24 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Astralna energija vas potiče da se suočite s intenzivnom situacijom koja se tiče vas i voljene osobe. Nemate ništa protiv razmišljanja o tome što ćete reći; ali zapravo morate sjediti i reći to i osjetiti sve povezane emocije koje idu uz to vas stvarno usporava. Ali ti to možeš.

 

BIK

Život je jedna velika avantura, a veze su svakako avanture koje nas mogu odvesti u raj ili odvesti u pakao. Trenutni astrološki aspekt potiče vas da dugo pogledate svoj partnerski (sadašnji ili budući) brod i vidite na koji način ga možete malo začiniti… možda promjena imidža, bijeg negdje na ekskluzivno ili šik mjesto ili možda neki novi hobi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Promjena je u zraku, što znači zaroniti u mračniju stranu veze i vaditi šaku punu blata – nije nešto zbog čega se osjećate jako sretni. Ali ako uspijete doći ovako daleko, mogli biste otkriti da se unutar blata nalazi biser koji samo treba malo očistiti kako bi otkrio svoju pravu ljepotu.

 

RAK

Možda ćete se morati spriječiti da postanete pretjerano intenzivni u određenoj romantičnoj situaciji danas. Bit će puno emocija okolo. To je u redu ako vam je ugodno i sretno u trenutnom partnerstvu, ali bi moglo postati nadmoćno ako se još uvijek upoznajete ili ako postoje pitanja o kojima treba razgovarati.

 

LAV

Trenutni astrološki aspekt sugerira da ćete se osjećati kao da prihvatite određeni izazov što se tiče vašeg romantičnog carstva. Možda ćete dobiti priliku da odvedete partnerstvo u potpuno novom smjeru koji će vam oboma biti od neizmjerne koristi, a također će vam pomoći da vidite još više mogućnosti nego što možete u svojoj neposrednoj situaciji. Kreni i dobij poticaj u svom ljubavnom životu!

 

DJEVICA

Planetarna konstelacija vas potiče da podignete pogled i steknete širu uvid u ono što odnosi znače za vas i sve skrivene planove koji mogu djelovati na stvaranje problema. Naglasak je na poticanju novog i odvažnosti na prekoračenje prijašnjih granica. Vrijeme je da pronađete dublji smisao i svrhu u svom životu i vezama s drugima.

VAGA

Možda osjećate novi iskreni entuzijazam kada je u pitanju vaša romantična veza. Ako je u vašim interakcijama u posljednje vrijeme bila prisutna određena povučenost, to biste mogli promijeniti danas tako što ćete odlučiti nešto učiniti zajedno. Odvojite dan za odlazak negdje gdje nikada prije niste bili kako biste mogli provesti dosta vremena istražujući.

 

ŠKORPIJA

Ponekad naši odnosi pođu u iznenađujućem novom smjeru u avanturu o kojoj prije nismo razmišljali. Možda vam se danas ukaže takva prilika, kroz slučajan susret ili slučajnost. Ako ne iskoristite trenutak, možda ćete propustiti nešto što proširuje granice vašeg iskustva i što vas još više zbližava. Učinite to jedno za drugo.

 

STRIJELAC

Sada postoji prilika da preuredite i promijenite okolnosti svog života. Veze čine veliki dio našeg svijeta i upravo sada transformirate toliko mnogo aspekata svog karaktera da se to možda odrazilo na vašim partnerskim (trenutnim ili budućim) brodovima u posljednje vrijeme. Neka vas ovo ne brine, jer kad dođe pravo vrijeme, sve će lijepo sjesti na svoje mjesto.

 

JARAC

Ako vam je potreban dokaz o tome što voljena osoba osjeća prema vama, možda ćete danas pronaći upravo ono što tražite. Za oboje je u zraku onaj dodatni poseban dodir romantike, u kombinaciji s opojnom strašću koja vas tjera da se iznova zaljubite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Čudna slučajnost može biti upravo faktor koji vam omogućuje da se zbližite s nekim kome se dugo divite, a koji zapravo nije dio vašeg društvenog kruga. Ova će vam osoba otvoriti strane sebe koje nikada prije niste vidjeli. A također će vas potaknuti da isprobate nove stvari koje izražavaju vašu bitnu osobnost.

 

RIBE

Trenutna planetarna konstelacija pomaže vam da se izvučete iz starijeg obrasca odnosa i potiče još jedan korak naprijed u procesu razumijevanja sebe. Promjena je jedina stvar u životu u koju možemo biti sigurni. I sila je dobra, jer vas potiče da pogledate širi obrazac i pronađete dublji osjećaj svrhe koji vas povezuje sa svima koje susrećete.