Vikend dani bit će kao STVORENI ZA LJUBAV ako ste rođeni u OVA dva znaka!

OVAN

Astralna energija vas potiče da se suočite s intenzivnom situacijom koja se tiče vas i voljene osobe. Nemate ništa protiv razmišljanja o tome što ćete reći; ali zapravo morate sjediti i reći to i osjetiti sve povezane emocije koje idu uz to vas stvarno usporava. Ali ti to možeš.

 

BIK

Život je jedna velika avantura, a veze su svakako avanture koje nas mogu odvesti u raj ili odvesti u pakao. Trenutni astrološki aspekt potiče vas da dugo pogledate svoj partnerski (sadašnji ili budući) brod i vidite na koji način ga možete malo začiniti… možda promjena imidža, bijeg negdje na ekskluzivno ili šik mjesto ili možda neki novi hobi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Promjena je u zraku, što znači zaroniti u mračniju stranu veze i vaditi šaku punu blata – nije nešto zbog čega se osjećate jako sretni. Ali ako uspijete doći ovako daleko, mogli biste otkriti da se unutar blata nalazi biser koji samo treba malo očistiti kako bi otkrio svoju pravu ljepotu.

 

RAK

Možda ćete se morati spriječiti da postanete pretjerano intenzivni u određenoj romantičnoj situaciji danas. Bit će puno emocija okolo. To je u redu ako vam je ugodno i sretno u trenutnom partnerstvu, ali bi moglo postati nadmoćno ako se još uvijek upoznajete ili ako postoje pitanja o kojima treba razgovarati.

 

LAV

Trenutni astrološki aspekt sugerira da ćete se osjećati kao da prihvatite određeni izazov što se tiče vašeg romantičnog carstva. Možda ćete dobiti priliku da odvedete partnerstvo u potpuno novom smjeru koji će vam oboma biti od neizmjerne koristi, a također će vam pomoći da vidite još više mogućnosti nego što možete u svojoj neposrednoj situaciji. Kreni i dobij poticaj u svom ljubavnom životu!

 

DJEVICA

Planetarna konstelacija vas potiče da podignete pogled i steknete širu uvid u ono što odnosi znače za vas i sve skrivene planove koji mogu djelovati na stvaranje problema. Naglasak je na poticanju novog i odvažnosti na prekoračenje prijašnjih granica. Vrijeme je da pronađete dublji smisao i svrhu u svom životu i vezama s drugima.

Nastavak na idućoj stranici…

Vikend dani bit će kao STVORENI ZA LJUBAV ako ste rođeni u OVA dva znaka!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top