U sljedeća tri dana slijede zanimljivi LJUBAVNI PREOKRETI koji će SVE PROMIJENITI!

U sljedeća tri dana slijede zanimljivi LJUBAVNI PREOKRETI koji će SVE PROMIJENITI!

4 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

U sljedeća tri dana: Provedite vrijeme sa svojim ljubavnim partnerom. Ako vaša posljednja veza nije samo tajna, već i opasan pothvat, možda ćete se još više potaknuti kockati. Možda biste ga željeli izvesti i pokazati. Život i ljubav su kontinuirani niz promjena i rizika – možda će se vaš isplatiti!

 

BIK

Nema smisla gubiti sjajnu priliku da podijelite svoje osjećaje s nekim posebnim. Izaći ćeš iz svoje ljušture. Međutim, nema potrebe da ga odmah verbalno pogodite dubinom svoje strasti. Samo dopustite svom partneru  da gleda u vaše divne tekuće oči i neka vaš pogled izrazi kako se osjećate. Ipak, nemojte sve pokvariti briznuvši u plač!

 

BLIZANCI

Vrijeme je da progovorite i izrazite zamjeranje koje možda osjećate u vezi s određenim aspektom vaše veze. Ako već neko vrijeme sumnjate u ponašanje svog partnera i do sada ste šutjeli, nemojte to više činiti. Morate se suočiti s ovim problemom i otkriti ima li osnova za vaše brige ili ne!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Današnji dan pruža dobru priliku vama i voljenoj osobi da proširite krug prijatelja. Vaš će društveni život vjerojatno oživjeti. Možda oboje osjećate da vas vaša sadašnja društvena grupa u posljednje vrijeme ograničava. Budite hrabri i učinite nešto novo, jer to može dovesti do fantastičnih novih veza koje će vam dobro služiti. A za vikend vam se sprema pravo ljubavno iznenađenje.

 

LAV

Ovih dana ćete doživjeti susret srca i uma. Ako ste bili uključeni u unutarnju bitku pokušavajući odlučiti želite li poslušati razloge zašto ne biste trebali ući u ovu vezu, za razliku od vaših osjećaja o tome zašto biste trebali, tada možda trebate preoblikovati svoju perspektivu. Ako slijedite svoj instinkt, nećete pogriješiti.

 

DJEVICA

-Nemate zlobnu ili zlonamjernu narav; jednostavno vaš bijes ima tendenciju da proključa kada ne možete imati ono što želite kada to želite. Jasno je da morate dati oduška oko nečega na što se već neko vrijeme žalite. Nakon što to izbacite iz svog sustava, možda oboje ponovno možete biti prijatelji? Definitivno da, jer imate sreću na svojoj strani!

VAGA

Vrijeme je da se odmorite od svog uobičajenog rasporeda kažnjavanja, a zatim odlučite što biste radili za večer zabave. Prekršite sva svoja uobičajena pravila i prijeđite izvan granica koje vas drže vezanima uz ograničeni društveni krug. Vani postoji cijeli uzbudljiv svijet za istraživanje.

 

ŠKORPIJA

Ne biste trebali previše razmišljati o svom trenutnom planu. Što više razmišljate, to ste skloniji zbuniti problem i više se vrtite u krug. Stanite nakratko i opustite se. Odvojite vrijeme da postanete mirni i mirni. Osluškujte svoje osjećaje koji su dosta različiti, ali koji će vas usmjeriti u pravom smjeru.

 

STRIJELAC

Osoba s kojom ćete provesti ovu večer bit će pomalo vesela. Ako se čini da se vaš prijatelj ljuti i gnjavi te galami ni oko čega, onda je najbolji savjet da budete pristojni i ignorirate ga. Možete izvući najbolje iz njega započinjanjem živahnog razgovora o bilo kojem od niza spornih pitanja. Omogućite jednostavan izlaz – samo jednom!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ovih dana će vam se otvoriti nekoliko zanimljivih vrata, posebno u ljubavnom i romantičnom smislu – AKO možete donijeti odluku da radite nešto drugačije i možda edukativno. Potražite na internetu mjesta na kojima možete naučiti nešto novo i fascinantno, jer tamo možete komunicirati s osobom koja vam se sviđa na mnogo različitih i zanimljivih razina. Nemojte se sramiti – samo napred.

 

VODOLIJA

Imat ćete priliku unijeti prijeko potrebnu promjenu u vaš odnos tako što ćete detaljno razgovarati o određenom važnom pitanju. Oboje znate što treba reći, ali se nadate da će se tema nekako zaobići i zaboraviti. Ovo dugoročno neće pomoći; kao rana, oboje morate zacijeliti. Odvojite vrijeme za početak ovog procesa.

 

RIBE

Čini se da će vaš partner  najvjerojatnije biti odlučan započeti svađu. To će posebno biti slučaj ako su bili pod stresom. Vjerojatno samo treba pronaći odušak. Možda bi se isplatilo poslati svog partnera u teretanu, ako je moguće, gdje on  može iskazati svoje raspoloženje na spravama i malo vježbati.