U sljedeća tri dana slijede zanimljivi ljubavi preokreti koji će SVE PROMIJENITI

OVAN

Provedite vrijeme sa svojim ljubavnim partnerom. Ako vaša posljednja veza nije samo tajna, već i opasan pothvat, možda ćete se još više potaknuti kockati. Možda biste ga željeli izvesti i pokazati. Život i ljubav su kontinuirani niz promjena i rizika – možda će se vaš isplatiti!

 

BIK

Nema smisla gubiti sjajnu priliku da podijelite svoje osjećaje s nekim posebnim. Izaći ćeš iz svoje ljušture. Međutim, nema potrebe da ga odmah verbalno pogodite dubinom svoje strasti. Samo dopustite svom partneru  da gleda u vaše divne tekuće oči i neka vaš pogled izrazi kako se osjećate. Ipak, nemojte sve pokvariti briznuvši u plač!

 

BLIZANCI

Vrijeme je da progovorite i izrazite zamjeranje koje možda osjećate u vezi s određenim aspektom vaše veze. Ako već neko vrijeme sumnjate u ponašanje svog partnera i do sada ste šutjeli, nemojte to više činiti. Morate se suočiti s ovim problemom i otkriti ima li osnova za vaše brige ili ne!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Današnji dan pruža dobru priliku vama i voljenoj osobi da proširite krug prijatelja. Vaš će društveni život vjerojatno oživjeti. Možda oboje osjećate da vas vaša sadašnja društvena grupa u posljednje vrijeme ograničava. Budite hrabri i učinite nešto novo, jer to može dovesti do fantastičnih novih veza koje će vam dobro služiti. A za vikend vam se sprema pravo ljubavno iznenađenje.

 

LAV

Ovih dana ćete doživjeti susret srca i uma. Ako ste bili uključeni u unutarnju bitku pokušavajući odlučiti želite li poslušati razloge zašto ne biste trebali ući u ovu vezu, za razliku od vaših osjećaja o tome zašto biste trebali, tada možda trebate preoblikovati svoju perspektivu. Ako slijedite svoj instinkt, nećete pogriješiti.

 

DJEVICA

-Nemate zlobnu ili zlonamjernu narav; jednostavno vaš bijes ima tendenciju da proključa kada ne možete imati ono što želite kada to želite. Jasno je da morate dati oduška oko nečega na što se već neko vrijeme žalite. Nakon što to izbacite iz svog sustava, možda oboje ponovno možete biti prijatelji? Definitivno da, jer imate sreću na svojoj strani!

Nastavak na sljedećoj strani…

U sljedeća tri dana slijede zanimljivi ljubavi preokreti koji će SVE PROMIJENITI

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top