NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 02. do 09. Decembra: Ono što je sigurno je to da OVI znakovi više NEĆE PATITI ZBOG LJUBAVI!

OVAN

Ovaj će tjedan sigurno biti nezaboravan!  Ako ste slobodni, lako biste mogli otkriti da je netko s predivno razigranim vibracijama zainteresiran za spoj s vama. Za one koji su već u vezi, vi i vaša draga možete iskoristiti ovaj tjedan da na neki način produbite svoju ljubavnu povezanost. Neki od vas možda se čak odluče i pokušati dobiti bebu! Čak i ako ste potpuno slobodni, možete imati izvrstan tjedan. Gotovo vam je zajamčeno da ćete uživati ​​u druženju s dobrim prijateljima.

 

 

BIK

Ako vjerujete u to, onda to možete postići! Posebno kada je u pitanju vaš ljubavni život, ovo je vaša trenutna mantra.  Vrlo je moguće da će vam svemir ispuniti želju, emitiranjem u svijet točno onoga što želite u svom ljubavnom životu. Pažljivo izrazite svoje želje – usredotočite se samo na ono što definitivno želite! Kada to učinite, vaši se snovi mogu ostvariti na najbolji mogući način.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljudi oko vas mogu vam u ovom trenutku pružiti romantičnu ruku pomoći. Vi i vaša voljena osoba možda ste više moćni par nego ikada prije! Ovog tjedna slat će veličanstvene vibracije čarobnom Neptunu. Mogli biste imati priliku letjeti visoko u svom profesionalnom svijetu, zahvaljujući podršci svog partnera. Vas dvoje biste mogli zajedno pokrenuti posao iz snova. Ako ste slobodni, možda biste trebali imati povjerenje u uglednu osobu koja će vas usmjeriti u pravom smjeru što se tiče vašeg ljubavnog života. Ova osoba bi vas trebala dobro poznavati kako bi vam najučinkovitije pomogla.

 

 

RAK

Imati – ili raditi na – zdrav način razmišljanja o odnosima je sada ojačan. Vaša romantična budućnost može izgledati još svjetlija nego inače!. Duboko zadovoljavajuća veza između vas i vašeg partnera samo će postati ljepša. Vas dvoje biste mogli shvatiti da ste srodne duše – a možda ćete također poduzeti akciju kako biste proširili svoje horizonte, intelektualno ili duhovno. Par koji raste zajedno, ostaje zajedno! Ako ste slobodni, ovo je izvrsno vrijeme za udubljenje u radionicu, bilo osobno ili online, koja potiče pozitivnu ideologiju odnosa.

 

LAV

Ako razmišljate o promjenama u svom svakodnevnom životu ili rutini kako biste privukli ljubav koju želite, svemir bi u svakom trenutku mogao pred vas staviti prave prilike. Možda to znači poštovanje poriva da se svakog jutra probudite i bilježite ono što želite manifestirati u ljubavi. To također može značiti meditativnu rutinu u kojoj čitate osnažujuće knjige ili slušate podcaste o zdravim odnosima i manifestiranju ljubavi koju želite. Imaš ovo! Misli postaju stvari i ovaj tjedan, to je dvostruko istinito u ljubavi.

 

 

DJEVICA

Vaša ljubavna životna priča ovog tjedna čita se poput ljubavnog romana — i na sreću, vjerojatno će biti ona sa sretnim završetkom. Planete će i ovaj će tjedan napraviti prekrasna poravnanja s oba kozmička ljubavnika. To se pretvara u najpovoljnije i najsanjivije mogućnosti u vašoj sadašnjoj romantičnoj situaciji. Mogli biste upoznati osobu svojih snova ako ste slobodni! Ako je privržen, vaš bi ljubavnik mogao ostvariti jednu od vaših najiskrenijih želja. Odanost i blaženstvo u ljubavi su vaši, pa ih zahtijevajte!

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 02. do 09. Decembra: Ono što je sigurno je to da OVI znakovi više NEĆE PATITI ZBOG LJUBAVI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top