NEDELJNI HOROSKOP od 2. do 9. Decembra: Dolaze dani SJAJNIH DEŠAVANJA i PRILIKA, nekome će se POSREĆITI od ove nedelje!

OVAN

Jedina zemlja na svijetu u kojoj 100% stanovništva ima internet je Island. Želite stvari dovesti do savršenstva i iskoristiti sto posto njihov potencijal, ali to ne znači da se trebate iscrpljivati ​​pokušavajući sve napraviti odjednom. Naporan rad bit će nagrađen, ali samo ako imate dovoljno vremena za odmor, tako da možete podnijeti izazove na putu.

Nema smisla čekati i stvarati nova odgađanja oko stvari koje uključuju odluke drugih ljudi. Učinite nešto dobro za sebe umjesto da ovisite o tuđim prioritetima. Vrijeme je da određene stvari preuzmete u svoje ruke.

Ovotjedna afirmacija: “Svemir me podržava.”

 

 

BIK

Spremni ste juriti za problemima u karijeri i profesionalnim ciljevima o kojima ste razmišljali neko vrijeme. Stvari će potrajati i potrebno vam je strpljenje da ih pažljivo planirate, a da pritom ostanete na istom putu, ne dopuštajući ometanja. Ostavite vremena za svaki aspekt života da unesete ravnotežu u svoj unutarnji svijet i da se osjećate smireno.

Vrijednost vašeg vremena trebala bi biti očitija. Dovoljno se odmarajte i podsjetite se na sve prednosti brige o sebi. Vaše potrebe trebale bi se zadovoljiti na svim razinama, a ne mjeriti uspjehom koji je općenito prihvaćen od strane drugih ljudi. Nemate što dokazivati ​​ako je vaša sreća u pitanju.

Ovotjedna afirmacija: “Uživam u svom životu.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Osjetljivost je pojačana početkom ovog tjedna i veze bi mogle pokazati neke crvene zastavice ili se vratiti stvarima za koje ste mislili da su riješeni. Ovo je neugodan tjedan kada bi vaš profesionalni svijet mogao procvjetati, ali mnogo toga treba riješiti unutar emocionalnih kontakata i načina na koji se osjećate u blizini određenih pojedinaca iu trenutnim okolnostima.

Učinite nešto da svoj dom učinite ugodnijim, provedite kvalitetno vrijeme s članovima obitelji i napravite prostor za šarene i radosne trenutke, ukrase i atmosferu. Ne brinite previše o reakcijama i mišljenjima drugih, držeći one koji su vam pri srcu još bliže.

Ovotjedna afirmacija: “Dajem i primam ljubav s lakoćom.”

 

 

RAK

Kada je beba vjeverica napuštena, druge vjeverice će je usvojiti. Znate da postoji svjetlo na kraju svakog tunela i vjerujte u dobra srca ljudi u vašem životu. Ovo je vrijeme zdrave suradnje kada nove ideje i učenja mogu oživjeti vizije, osobito ako je komunikacija kvalitetna i usmjerena na cilj.

Ovo vrijeme vas drži u čudnom emocionalnom stanju, kao da biste se trebali osjećati mirnije nego što se osjećate. Nema smisla kritizirati sebe zbog prirodnih stanja u kojima se nalazite. Prihvaćanje onoga tko jeste, u svojoj osjetljivoj srži, dovest će do punog procvata radosnih trenutaka i zabavnih aktivnosti.

Ovotjedna afirmacija: “Život je zabavan.”

 

 

LAV

Čini se da je ovaj tjedan potjera za zdravom komunikacijom koja ne dolazi tako lako kao što mislite da bi trebala. Neke je stvari teško objasniti i morate usporiti da osluškujete što se krije između redaka kako biste pronašli poantu međusobnog razumijevanja. Trebat će vam odmor tijekom cijelog odmora, kako biste prevladali stres koji donosi atmosfera koja vas okružuje.

Natjecateljski duh raste. Ostanite na svome i ne dopustite drugima da prijeđu vaše granice, posebno u vezi s problemima na kojima se već dugo bavite. Postignuća koja su isključivo vaša ne bi trebala biti žrtvovana za bilo koju vezu.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem sebe.”

 

 

DJEVICA

Čini se da se stvari ponavljaju i ne prihvaćate ih tako emotivno kao nekada. Neki su odnosi izgubili svoj plamen, drugi su ponovno blistali samo da bi vas proveli kroz iste lekcije kao prije. Nije najbolja ideja donositi velike odluke, osim ako njihova funkcija nije vratiti vas zdravijoj dinamici i rutini koja vam je dobro poslužila.

Obiteljske obveze i vrijeme provedeno kod kuće mogli bi se osjećati kao teret, ali ljubav će se dijeliti. Prepoznajte ljepotu u jednostavnim stvarima i dajte stvarima vremena da pokažu svoje prave boje. Strpljenje će biti korisno, pogotovo ako se usredotočite na brigu o sebi i vlastite potrebe.

Ovotjedna afirmacija: “Moje vrijeme je dragocjeno.”

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 2. do 9. Decembra: Dolaze dani SJAJNIH DEŠAVANJA i PRILIKA, nekome će se POSREĆITI od ove nedelje!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top