NEDELJNI HOROSKOP od 8. do 15. Septembra: Dolaze dani SJAJNIH DEŠAVANJA i PRILIKA, nekome će se POSREĆITI od ove nedelje!

NEDELJNI HOROSKOP od 8. do 15. Septembra: Dolaze dani SJAJNIH DEŠAVANJA i PRILIKA, nekome će se POSREĆITI od ove nedelje!

7 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni horoskop: Jedina zemlja na svijetu u kojoj 100% stanovništva ima internet je Island. Želite stvari dovesti do savršenstva i iskoristiti sto posto njihov potencijal, ali to ne znači da se trebate iscrpljivati ​​pokušavajući sve napraviti odjednom. Naporan rad bit će nagrađen, ali samo ako imate dovoljno vremena za odmor, tako da možete podnijeti izazove na putu.

Nema smisla čekati i stvarati nova odgađanja oko stvari koje uključuju odluke drugih ljudi. Učinite nešto dobro za sebe umjesto da ovisite o tuđim prioritetima. Vrijeme je da određene stvari preuzmete u svoje ruke.

Ovotjedna afirmacija: “Svemir me podržava.”

 

 

BIK

Spremni ste juriti za problemima u karijeri i profesionalnim ciljevima o kojima ste razmišljali neko vrijeme. Stvari će potrajati i potrebno vam je strpljenje da ih pažljivo planirate, a da pritom ostanete na istom putu, ne dopuštajući ometanja. Ostavite vremena za svaki aspekt života da unesete ravnotežu u svoj unutarnji svijet i da se osjećate smireno.

Vrijednost vašeg vremena trebala bi biti očitija. Dovoljno se odmarajte i podsjetite se na sve prednosti brige o sebi. Vaše potrebe trebale bi se zadovoljiti na svim razinama, a ne mjeriti uspjehom koji je općenito prihvaćen od strane drugih ljudi. Nemate što dokazivati ​​ako je vaša sreća u pitanju.

Ovotjedna afirmacija: “Uživam u svom životu.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Osjetljivost je pojačana početkom ovog tjedna i veze bi mogle pokazati neke crvene zastavice ili se vratiti stvarima za koje ste mislili da su riješeni. Ovo je neugodan tjedan kada bi vaš profesionalni svijet mogao procvjetati, ali mnogo toga treba riješiti unutar emocionalnih kontakata i načina na koji se osjećate u blizini određenih pojedinaca iu trenutnim okolnostima.

Učinite nešto da svoj dom učinite ugodnijim, provedite kvalitetno vrijeme s članovima obitelji i napravite prostor za šarene i radosne trenutke, ukrase i atmosferu. Ne brinite previše o reakcijama i mišljenjima drugih, držeći one koji su vam pri srcu još bliže.

Ovotjedna afirmacija: “Dajem i primam ljubav s lakoćom.”

 

 

RAK

Kada je beba vjeverica napuštena, druge vjeverice će je usvojiti. Znate da postoji svjetlo na kraju svakog tunela i vjerujte u dobra srca ljudi u vašem životu. Ovo je vrijeme zdrave suradnje kada nove ideje i učenja mogu oživjeti vizije, osobito ako je komunikacija kvalitetna i usmjerena na cilj.

Ovo vrijeme vas drži u čudnom emocionalnom stanju, kao da biste se trebali osjećati mirnije nego što se osjećate. Nema smisla kritizirati sebe zbog prirodnih stanja u kojima se nalazite. Prihvaćanje onoga tko jeste, u svojoj osjetljivoj srži, dovest će do punog procvata radosnih trenutaka i zabavnih aktivnosti.

Ovotjedna afirmacija: “Život je zabavan.”

 

 

LAV

Čini se da je ovaj tjedan potjera za zdravom komunikacijom koja ne dolazi tako lako kao što mislite da bi trebala. Neke je stvari teško objasniti i morate usporiti da osluškujete što se krije između redaka kako biste pronašli poantu međusobnog razumijevanja. Trebat će vam odmor tijekom cijelog odmora, kako biste prevladali stres koji donosi atmosfera koja vas okružuje.

Natjecateljski duh raste. Ostanite na svome i ne dopustite drugima da prijeđu vaše granice, posebno u vezi s problemima na kojima se već dugo bavite. Postignuća koja su isključivo vaša ne bi trebala biti žrtvovana za bilo koju vezu.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem sebe.”

 

 

DJEVICA

Čini se da se stvari ponavljaju i ne prihvaćate ih tako emotivno kao nekada. Neki su odnosi izgubili svoj plamen, drugi su ponovno blistali samo da bi vas proveli kroz iste lekcije kao prije. Nije najbolja ideja donositi velike odluke, osim ako njihova funkcija nije vratiti vas zdravijoj dinamici i rutini koja vam je dobro poslužila.

Obiteljske obveze i vrijeme provedeno kod kuće mogli bi se osjećati kao teret, ali ljubav će se dijeliti. Prepoznajte ljepotu u jednostavnim stvarima i dajte stvarima vremena da pokažu svoje prave boje. Strpljenje će biti korisno, pogotovo ako se usredotočite na brigu o sebi i vlastite potrebe.

Ovotjedna afirmacija: “Moje vrijeme je dragocjeno.”

 

VAGA

Matt LeBlanc je imao samo 11 dolara kada je bio na audiciji za ulogu Joeyja u Prijateljima. Ne znate što bi budućnost mogla donijeti, ali morate pokucati na velika vrata kako biste napravili promjenu. Trenutak je možda pravi, ali još uvijek imate problema na koje se možete vratiti i stvari se neće pomaknuti tako brzo kako mislite da bi trebale.

Ovisno o inicijativi ili ciljevima drugih ljudi, nećete stići daleko. Poklonite pažnju drugima kroz ljubav, emocije i brigu, ali i pobrinite se da date dovoljno energije u vlastitom smjeru i stvarima koje vam zovu u srcu.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam usredotočen i hrabar.”

 

 

ŠKORPIJA

Bitke s egom uskoro su na vrhuncu, a neke stvari je jako teško metabolizirati, posebno one o kojima ste pričali, a niste čuli. Puno je napetosti u zraku. Neka vas inspiriraju daleka odredišta i snove o kojima već dugo sanjate.

Stavite svoju emocionalnu dobrobit kao svoj glavni prioritet i pogledajte što možete učiniti da se osjećate bolje kroz rutinu ljubavi. Mudro birajte društvo i ne žrtvujte svoje vrijeme za veze koje ne donose osjećaj radosti ili postignuća

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam odgovoran za sebe.”

 

 

STRIJELAC

Dobit je moguća kroz dugoročna ulaganja i bonuse za vrijeme koje je iza vas. Može se ostvariti profit, a financijske veze mogu postati stresne ako očekivanja ne ispune stvarnost. Imate na umu važan projekt, ali još niste spremni za nove stvari. Neka bliska budućnost završi u starom tonu i pričekajte malo da se upustite u novu avanturu.

Posvetite se stvarima koje donose mladenačku energiju i radosno okruženje. Život ne bi trebao biti ograničen starim i zastarjelim emocijama ili vezama koje su dugo trebale popraviti. Slobodno komunicirajte i vidite kamo bi vas dijalog mogao odvesti.

Ovotjedna afirmacija: “Govorim iskreno i iz srca.”

 

 

JARAC

Olujni oblak teži preko 40 milijuna kilograma. Važne stvari neće čekati predugo da se pokažu i ono što je uistinu veliko i teško ne može se izbjeći. Sklonite se od bilo kakvih kolektivnih problema koji se čine previše za rješavanje i pridružite se društvenim krugovima koji nose pozitivan duh i radost za blagdane. Iako se možda osjećate nezainteresirano za okolnu euforiju, trebali biste se usput malo zabaviti.

Dopustite sebi bilo koju emociju koja može doći, samo ne dopustite da vas odvede od odabranog puta. Važno je zadržati kontrolu, promatrati izdaleka i postaviti pravu distancu od određenih stvari kako biste ih mogli jasno vidjeti i s fokusom na svoje stvarne prioritete.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam sebi prioritet.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Izbjegavajte nove početke kada su završnici potrebni, recite zbogom i otpustite osjećaje koji više ne služe vašem rastu i opterećuju vas samo kada im dopustite da preuzmu. Ne dugujete svoju lojalnost kada je međusobno poštovanje zaista potrebno.

Proces oslobađanja s jednim od vladara vašeg znaka dostiže završnu fazu. Otresite se onoga što je zastarjelo bez osjećaja krivnje ili previše propitivanja. Neke veze su jednostavno nezdrave, bez obzira na vašu želju da ih pretvorite u nešto drugo.

Ovotjedna afirmacija: “Svaki kraj je novi početak.”

 

 

RIBE

Ovaj tjedan zahtijeva puno brige o sebi i razmišljanja o svojim emocionalnim potrebama. Ciljevi za koje ste se željeli boriti više vam nisu tako bliski kao što se nekada činilo, ne zato što ih ne možete postići, već zato što vam je opala motivacija, a previše energije ulažete u vanjske probleme i svijet koji vas okružuje.

Gledajte u sebe i djelujete impulsivno, prepuštajući se aktivnostima u kojima treba uživati. Trebate malo zabave i preuzeti odgovornost ne samo za ono što postižete, već i za način na koji se osjećate na svakom koraku. Vaš je red da uživate u putovanju i nema mjesta krivnji dok to odlučite.

Ovotjedna afirmacija: “Moja sreća je moj prioritet.”