LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Decembar: OVAJ znak je sklon flertu i kratkoročnim vezama, ali sada će se ZALJUBITI kao nikad u životu!

OVAN

Ljubavni horoskop: Čini se da se dobro slažete s kratkoročnim vezama, ali uskoro biste mogli razviti žudnju za pravom ljubavi! Pomalo ste impulzivni i brzopletog temperamenta. To vam stvara prepreku da budete dio dugoročne veze. Pokušajte kontrolirati promjene raspoloženja i vrlo brzo ćete se smjestiti s pobožnom dušom.

 

 

BIK

Ako tražite savršenu ljubav onda ne smijete! Kina prikazuju idealističku sliku tipa ili djevojke koja u stvarnosti ne postoji! Stoga ne smijete tražiti takav tip osobe! Ako to možete učiniti, lako ćete pronaći nekoga tko odgovara vašem ukusu i preferencijama!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Možda ćete odlučiti pokazati svoju ljubav i privrženost svom partneru ekstravagantnom i vrlo javnom gestom. Možda planirate zabavu iznenađenja u čast postignuća vašeg partnera. U izvršenju vaših planova mogu se pojaviti manje zastoje, ali vaš partner neće imati sumnje u vaše zadovoljstvo i dubinu posvećenosti njemu/njoj.

 

 

RAK

Ovo je vrijeme za laganu zabavu. Dan je savršen za romantiku i provođenje dana u zabavnim aktivnostima sa svojim partnerom. Iako vaše brige neće magično nestati, osjećat ćete se puno lakše i moći ćete za sada odložiti svoje probleme dok uživate u ovom posebnom vremenu. Samci mogu upoznati potencijalne dugoročne partnere na društvenom skupu.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Partneru ćete biti teško posvetiti onoliko vremena koliko biste željeli zbog pritiska kojeg stvaraju brojni vanjski čimbenici. Profesionalne obveze sada mogu pojesti većinu vašeg vremena. Obavezno prenesite svoje osjećaje svom partneru i naći ćete kod njega/nje puno više razumijevanja nego što ste mislili.

 

 

DJEVICA

Vaš način života i vaši društveni krugovi trenutno se uvelike poboljšavaju. Iako će se vašem partneru možda biti malo teško prilagoditi se ovim promjenjivim okolnostima, vi ćete mu/joj biti velika podrška da mu/joj pomognete kroz ovo vrijeme. Odnos i podrška su vam danas najveći prioritet i vaša će podrška biti vrlo cijenjena. To će ojačati vaše veze u vezi.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Decembar: OVAJ znak je sklon flertu i kratkoročnim vezama, ali sada će se ZALJUBITI kao nikad u životu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top