LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Mart: OVAJ znak je sklon flertu i kratkoročnim vezama, ali sada će se ZALJUBITI kao nikad u životu!

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Mart: OVAJ znak je sklon flertu i kratkoročnim vezama, ali sada će se ZALJUBITI kao nikad u životu!

21 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Čini se da se dobro slažete s kratkoročnim vezama, ali uskoro biste mogli razviti žudnju za pravom ljubavi! Pomalo ste impulzivni i brzopletog temperamenta. To vam stvara prepreku da budete dio dugoročne veze. Pokušajte kontrolirati promjene raspoloženja i vrlo brzo ćete se smjestiti s pobožnom dušom.

 

 

BIK

Ako tražite savršenu ljubav onda ne smijete! Kina prikazuju idealističku sliku tipa ili djevojke koja u stvarnosti ne postoji! Stoga ne smijete tražiti takav tip osobe! Ako to možete učiniti, lako ćete pronaći nekoga tko odgovara vašem ukusu i preferencijama!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Možda ćete odlučiti pokazati svoju ljubav i privrženost svom partneru ekstravagantnom i vrlo javnom gestom. Možda planirate zabavu iznenađenja u čast postignuća vašeg partnera. U izvršenju vaših planova mogu se pojaviti manje zastoje, ali vaš partner neće imati sumnje u vaše zadovoljstvo i dubinu posvećenosti njemu/njoj.

 

 

RAK

Ovo je vrijeme za laganu zabavu. Dan je savršen za romantiku i provođenje dana u zabavnim aktivnostima sa svojim partnerom. Iako vaše brige neće magično nestati, osjećat ćete se puno lakše i moći ćete za sada odložiti svoje probleme dok uživate u ovom posebnom vremenu. Samci mogu upoznati potencijalne dugoročne partnere na društvenom skupu.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Partneru ćete biti teško posvetiti onoliko vremena koliko biste željeli zbog pritiska kojeg stvaraju brojni vanjski čimbenici. Profesionalne obveze sada mogu pojesti većinu vašeg vremena. Obavezno prenesite svoje osjećaje svom partneru i naći ćete kod njega/nje puno više razumijevanja nego što ste mislili.

 

 

DJEVICA

Vaš način života i vaši društveni krugovi trenutno se uvelike poboljšavaju. Iako će se vašem partneru možda biti malo teško prilagoditi se ovim promjenjivim okolnostima, vi ćete mu/joj biti velika podrška da mu/joj pomognete kroz ovo vrijeme. Odnos i podrška su vam danas najveći prioritet i vaša će podrška biti vrlo cijenjena. To će ojačati vaše veze u vezi.

VAGA

Ljubavni horoskop: Ovo je zanimljiva faza u vašem ljubavnom životu. Oni koji su tek započeli novu vezu trebali bi potražiti načine da više ojačaju svoju vezu. Vas dvoje možete vrlo učinkovito spojiti romantiku i talente. Samo budite otvoreni za budućnost, ali nemojte se upuštati u bilo kakvo planiranje upravo sada. Samo idite s tokom.

 

 

ŠKORPIJA

Zlatno pravilo odnosa govori da slušate svoje srce. Neka vaše srce ovaj put upravlja vašim umom. Ljudi oko vas neće moći suditi o vašem partneru. Stoga ne tražite njihovu presudu o svom ljubavnom životu. Slijedite svoje srce i održavajte svoje samopoštovanje. Bitna vam je čistoća vašeg odnosa.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop: Možete skupiti hrabrost da važnoj osobi date do znanja osjećaje koje gajite prema toj osobi. Iskoristite najbolje prilike koje vam se mogu pojaviti. To je dan kada se dopuštate da idete sa strujom. Možda vas mnoge druge stvari ne zabrinjavaju, krivite svoje zvijezde.

 

 

JARAC

Danas će se nizati nekoliko događaja kako biste pritisnuli svoje gumbe. Rezultat je da možete postati iritirani čak i na manje prekršaje vašeg partnera. Maniri koji su vam se prije mogli činiti simpatičnimi sada mogu izgledati kao da vas iritiraju. Vaš najbolji način djelovanja sada će biti provesti prijeko potrebno vrijeme nasamo i razmaziti se vježbanjem ili kozmetičkim režimom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Budite oprezni jer varanje i prevare brzo marširaju prema vašem znaku. Iako će biti nenamjerno i blago, ali možete se ozlijediti. Daješ danas. Danas je malo teško vrijeme, ali slučajevi će vašu ljubav samo učiniti jakom i snažnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav. Danas izbjegavajte previše izražavati.

 

 

RIBE

Vaš partner neće biti raspoložen za prilagodbe i nagodbe. Stoga je od vitalnog značaja da držite svoj ego pod kontrolom i ne postavljate nikakva kontroverzna pitanja. Manje nesuglasice će prerasti u pune svađe jer vam partner neće prepustiti niti jedan bod. Danas morate biti oprezni u romantičnim poslovima ako želite izbjeći velike potrese.