LJUBAV u PRVIM DANIMA DECEMBRA: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka očekujete ono čemu se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA NE NADATE!

OVAN

Ako je moguće, mala okupljanja prijatelja i obitelji mogu vam pružiti priliku da upoznate nekoga prilično posebnog. Međutim, vaš prvi susret može biti mnogo ozbiljniji nego što ste se nadali ili se osjećate ugodno. No, premda svoju vezu možete započeti razgovorom koji izaziva razmišljanje, a možda i uznemiruje, gdje će to na kraju dovesti, sigurno će vas izmamiti osmijehom. Dakle, nemojte se odlagati u međuvremenu.

 

 

BIK

Pokušajte upoznati tu posebnu osobu. Možda ste razmišljali o tome da napustite cijelu ideju da ikad govorite, jer se oni uvijek čine tako udaljeni i povučeni. Ali danas je vaša odlučnost obnovljena. Saznat ćete što ih pokreće i nećete odustati dok ne riješite ovu zagonetnu misteriju.

 

 

BLIZANCI

Voljenu osobu trenutno je vrlo teško shvatiti. Neka vas ovo ne brine. Nemojte se osjećati napušteno ili kao da je vaša veza dobila poljubac smrti; treba vam samo malo vremena i prostora da razmislite o nekoliko stvari i vratit ćete se u top formu prije nego što mislite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Nešto će vas danas učiniti jako sretnom osobom. Dugo ste željeli da se posebna osoba u vašem životu čvršće obveže za vas. Sada se čini da je to upravo ono što namjeravaju. Uvidjet ćete da, iako se često čine vrlo tihi i zamišljeni, nakon što daju svoju riječ, dat će sve od sebe da je održe.

 

 

LAV

Možda će vam ljubav i ljubavne veze danas teško prolaziti. Određena ambivalentnost vašeg partnera (sadašnje ili buduće) danas je vjerojatno. Čini se da ne možete probiti barijeru, a to uzrokuje veliku nevolju. Ne brinite previše; vašem prijatelju samo treba vremena i prostora da donese nekoliko zaključaka. Uskoro ćete otkriti da je vaš prijatelj sve samo ne nesigurni.

 

 

DJEVICA

Nemojte se iznenaditi ako danas obavite nekoliko ozbiljnih razgovora s voljenom osobom. To može biti samo pozitivno, jer treba razjasniti određeni problem zbog kojeg ste oboje bili u zavadi već neko vrijeme. Nemojte se bojati razgovarati iz srca i otvoriti se većim mogućnostima unutar veze. Vrijedi ustrajati!

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV u PRVIM DANIMA DECEMBRA: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka očekujete ono čemu se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA NE NADATE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top