LJUBAV u PRVIM DANIMA DECEMBRA: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka očekujete ono čemu se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA NE NADATE!

LJUBAV u PRVIM DANIMA DECEMBRA: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka očekujete ono čemu se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA NE NADATE!

16 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav u prvim danima Decembra: Ako je moguće, mala okupljanja prijatelja i obitelji mogu vam pružiti priliku da upoznate nekoga prilično posebnog. Međutim, vaš prvi susret može biti mnogo ozbiljniji nego što ste se nadali ili se osjećate ugodno. No, premda svoju vezu možete započeti razgovorom koji izaziva razmišljanje, a možda i uznemiruje, gdje će to na kraju dovesti, sigurno će vas izmamiti osmijehom. Dakle, nemojte se odlagati u međuvremenu.

 

 

BIK

Pokušajte upoznati tu posebnu osobu. Možda ste razmišljali o tome da napustite cijelu ideju da ikad govorite, jer se oni uvijek čine tako udaljeni i povučeni. Ali danas je vaša odlučnost obnovljena. Saznat ćete što ih pokreće i nećete odustati dok ne riješite ovu zagonetnu misteriju.

 

 

BLIZANCI

Voljenu osobu trenutno je vrlo teško shvatiti. Neka vas ovo ne brine. Nemojte se osjećati napušteno ili kao da je vaša veza dobila poljubac smrti; treba vam samo malo vremena i prostora da razmislite o nekoliko stvari i vratit ćete se u top formu prije nego što mislite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Nešto će vas danas učiniti jako sretnom osobom. Dugo ste željeli da se posebna osoba u vašem životu čvršće obveže za vas. Sada se čini da je to upravo ono što namjeravaju. Uvidjet ćete da, iako se često čine vrlo tihi i zamišljeni, nakon što daju svoju riječ, dat će sve od sebe da je održe.

 

 

LAV

Možda će vam ljubav i ljubavne veze danas teško prolaziti. Određena ambivalentnost vašeg partnera (sadašnje ili buduće) danas je vjerojatno. Čini se da ne možete probiti barijeru, a to uzrokuje veliku nevolju. Ne brinite previše; vašem prijatelju samo treba vremena i prostora da donese nekoliko zaključaka. Uskoro ćete otkriti da je vaš prijatelj sve samo ne nesigurni.

 

 

DJEVICA

Nemojte se iznenaditi ako danas obavite nekoliko ozbiljnih razgovora s voljenom osobom. To može biti samo pozitivno, jer treba razjasniti određeni problem zbog kojeg ste oboje bili u zavadi već neko vrijeme. Nemojte se bojati razgovarati iz srca i otvoriti se većim mogućnostima unutar veze. Vrijedi ustrajati!

VAGA

Osjećate li se kao da dobivate hladno rame? Možda ćete morati razgovarati, ali vam je teško započeti razgovor. Vrijedi se potruditi, čak i ako se voljena osoba duri. Ono što se otkrije može imati dubok utjecaj na vaš odnos. Vrijedi ustrajati – samo napravite prvi korak.

 

 

ŠKORPIJA

– Ovaj dan sa sobom nosi poriv da se povučete iz svog šećernog meda i da napravite malo vremena i prostora za sebe. Ne brinite da će to naštetiti vezi, jer joj može čak i učiniti mnogo dobra. Morate razmisliti o nekoliko stvari i razjasniti kako se osjećate. Nemojte zanemariti sebe; važne su i vaše potrebe.

 

 

STRIJELAC

Koliko je vremena trebalo da se ovako daleko dođe u vezi? Dani, tjedni, mjeseci? Udaljite se na neko vrijeme i gledajte u daljinu. Ne očekujte čuda odjednom; ipak nemoj potpuno odustati. U partnerstvu se još puno toga treba otkriti, stoga nastavite, ali dajte jedno drugom prostora.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Osjećat ćete se potaknutim da preuzmete inicijativu u otvaranju određenog pitanja o kojem ste vi i voljena osoba morali razgovarati neko vrijeme. Možda ćete se poželjeti povući i provesti neko vrijeme sami prije nego što se uhvatite u koštac s tim, ali vrijedi se potruditi. Imate puno toga za ponuditi jedno drugome – a u svakom slučaju, sve veze su stalno umjetničko djelo.

 

 

VODOLIJA

Možda ćete se osjećati kao da ste namjerno ignorirani. Jeste u određenoj mjeri, ali samo zato što vaš partner (sadašnji ili budući) uzima vrijeme kako bi dobio prijeko potreban prostor. Oni žele učiniti vaš odnos još boljim i odvajaju vrijeme da se pozabave svojim problemima kako bi vam mogli dati potpunije i slobodnije. ne miješaj se.

 

 

RIBE

Pružit će vam se izvrsna prilika da odvojite vrijeme za razgovor sa svojim romantičnim partnerom. Možda ste oboje bili zauzeti u posljednje vrijeme, s različitim i vrlo hitnim problemima kojima se morate pozabaviti. Možda se oboje osjećate bez veze zbog različitih životnih zahtjeva. Bez obzira na razlog, sada imate priliku sjesti i podijeliti svoje misli i osjećaje jedni s drugima o svemu i svačemu.