DNEVNI HOROSKOP za 2. Decembar: Jednog znaka će pratiti i poslovna i ljubavna sreća, a OVAJ znak mora vjerovati sebi, čak i ako se nitko drugi ne slaže!

OVAN

Dnevni horoskop: Danas ćete biti ispunjeni željom da nešto učinite i impresionirate druge. Moći ćete poduzeti snažne i odlučne akcije, a vaš osjećaj za vrijeme je trenutno neumoljiv. Sada ćete moći podmiriti svoje stare dugove i obveze. Možda ćete pomoći nekom vama bliskom zahvaljujući brzom razmišljanju.

 

 

BIK

Dan je posebno pogodan za početak nečeg novog. Ako ste razmišljali o promjeni posla ili karijere ili da se prebacite na drugog poslodavca ili čak započeti novu vezu, onda je ovaj dan savršen za to. Čak i ako vam se potez čini riskantnim, riskirajte i vjerojatno će ispasti sjajno i upravo ono što ste trebali učiniti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Vaša unutarnja snaga omogućuje vam da se podvrgnete razmišljanju na više razina. Možete vidjeti različite strane svakog problema. U pravu ste kada osuđujete svoje prijatelje i vršnjake. Slijedite svoju intuiciju u okolnostima u kojima logično razmišljanje nema domet. Ovo je vrijeme da istražite skriveni potencijal u vama. Odmaknite se od bilo kakvih rasprava jer bi vam kasnije mogli stvoriti problem.

 

 

RAK

Vaši instinkti su danas prenaglašeni i trebali biste im vjerovati i činiti točno ono što kažu. Čak i ako se svi oko vas ne slažu i slijede drugačiji put, trebali biste se držati svog puta. Vjerojatno će biti teška odluka, ali uskoro ćete požnjeti plodove. Morate držati oči i uši otvorene i djelovati brzo kako biste iskoristili prilike koje vam se sada mogu pojaviti.

 

 

LAV

Dnevni horoskop: Taj će vam dan vjerojatno razviti duhovnu notu. Možete se upustiti u neku vjersku aktivnost ili posjetiti svetište. Pročitajte neko inspirativno djelo ili biografiju velikog vođe jer ćete u tim djelima možda pronaći nešto vrlo relevantno za svoj život. Bolje je ne baviti se bučnim aktivnostima. Umjesto toga, provedite dan u tihoj kontemplaciji i moći ćete pronaći mir.

 

 

DJEVICA

Morate biti fleksibilnijeg raspoloženja, ali danas ćete vjerojatno zakopati petu i odbiti poslušati ni zdrav razum ni dobar savjet. Ova vaša krutost vjerojatno će stvoriti određenu napetost i kod kuće i na poslu. Jedini lijek je pokušati zadržati otvoren um i slušati što drugi ljudi imaju za reći.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 2. Decembar: Jednog znaka će pratiti i poslovna i ljubavna sreća, a OVAJ znak mora vjerovati sebi, čak i ako se nitko drugi ne slaže!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top